View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hexa membru

|
Posted: Wed May 18, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
Automobilismul, formula 1, DTM, formula 3 si motociclism viteza 125 cmc, 250 cmc si clasa regina 500 cmc.  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Jun 20, 2005 10:59 am Post subject: |
|
|
waw ce de hobby-uri !
eu nu stiu sa merg pe bicicleta desi tare mult mi-ar fi placut , nici sa inot nu stiu desi si asta mi-ar placea ... cine are rabdare sa ma invete si pe mine?
rolele sunt un hobby al meu , plimbatul si imi place si mie sa descopar locuri noi , sa fiu un fel de explorator , in special la munte asta , sa o ia eu pe carari pe care am impresia ca nu a umblat nimeni.
tenisul de camp , voleiul mai sunt.
visam sa fiu arheolog dar argeolog nu care sta si sapa cu lunile , cu anii , arheolog tip Indiana Jones si exploratir in acelasi timp .
apoi eu vreau sa sar cu parasuta ... cu coarda elastica mi-ar fi mai frica nu stiu daca ma tine corazonul , dar cu parasuta trebuie sa sar in viata asta , mi-as implini un vis vechi de`al meu sa fiu pilot .
ca hobby pot spune ca este si cititul ... sunt printre ultimii dinozauri din generatie mea care citesc . imi place si am o boala sa termin toata biblioteca de la mine din casa ... desi imi pare asa de rau ca sunt prea multe carti pe care nu le voi putea citi vreodata .imi place sa cunosc , sa cercetez.
net-ul devenise o obsesie , stateam aproape non-stop , nu m-as fi ridicat de la calc , eram un fel de zombbie..acum s-a mai ameliorat.
as pune rap-ul la hobby , dar nu prea este .. este mai mult un stil de viata , o atitudine .
in discoteci nu prea ma duc dar imi place sa stau cu prietenii ca oricaruia dintre noi . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Thu Jul 14, 2005 11:51 pm Post subject: |
|
|
->h0BbY-ur!l3 m3l3 sUnT CaLcuLatoruL,CaLcuLatoruL,CaLcuLatoruL,d3s3nuL, dem0raL!zar3a 0am3nilor...si nu in ultimul rand ....CaLcuLatoruL!  _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Fri Jul 15, 2005 11:54 am Post subject: |
|
|
desenul ... ce tip de desen ?
ce anume iti place sa desenezi cel mai mult ? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
dabriseis membru

|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
Anne, ce literatura preferi? Pasiunea mea e lectura, nu cred ca m-as putea satura vreodata. Calculatorul imi place dar numai pentru jocuri. Acum cativa ani am fost in stare sa-mi iau cateva zile libere de la serviciu numai sa ma pot juca pe calculator. Acu' mi-a mai trecut dar cad mereu in recidiva. _________________ "Iubeste si fa ce vrei!" Sf. Augustin |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 12:00 pm Post subject: |
|
|
nu stiu ce tip de literatura imi place , citesc tot ce imi cade in mana daca sunt intr-una din acele luni . daca gasesc o carte frumoasa nu pot sa o las din mana in ziua respectiva desi imi pare rau dupa ca am terminat-o . imi plac multe genuri de carti , depinde doar de felul de a scrie al autorului . acum am obsevat ca le prefer pe cele psihologice , cu final deschis . dar pot spune ca citesc orice . poate imi dai cateva titluri de carti interesante . m-am apucat sa citesc filozofie si mai am putin si-mi termin cartea recomandata de un baiat tare dragut de pe forum
vreau sa citesc codul lui da vinci si maktub dupa.
tu ce tip de carti/literatura preferi ? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
dabriseis membru

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
Am citit "Codul lui Da VInci" si "Ingeri si Demoni" de acelasi autor si pot spune ca mi-au placut enorm. In schimb, Mircea Cartarescu "De ce iubim femeile" nu mi-a fost tocmai pe plac. Stilul e bun, curge, dar ideile autorului despre femeie mi se par cel putin ciudate. Nu comentez.
Nu-ti pot face recomandari. Si eu citesc tot ce-mi pica dar cu o tira de spirit critic fiindca nu-mi permit sa-mi pierd timpul cu orice prostie. _________________ "Iubeste si fa ce vrei!" Sf. Augustin |
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 11:43 pm Post subject: |
|
|
Si eu citesc acum Codul lui Da Vinci... |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 3:00 am Post subject: |
|
|
se pare ca e " la moda " e bine sa fie si o astfel de moda cum a fost Alchimistul ..
mai spune`mi alte titluri in`afar de astea dabriseis , ce carti ti-au placut tie . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
TYGER membru

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 7:34 am Post subject: |
|
|
mie`mi plac masinile tunate .. gen Fast&Furious _________________ Be U ... Be CoOl ... Be YourSelf... Be a ... TYGER |
|
Back to top |
|
 |
dabriseis membru

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 4:09 pm Post subject: |
|
|
Anne, iti recomand ceva ce nu tine de moda, dar ramane etern valabil:
Michel Honellbecq, "Particulele elementare", Heinrich Zimmer, "Regele si cadavrul" si, ca literatura usoara, dar de care nu te saturi niciodata, seria de romane a Rodicai Ojog-Brasoveanu. _________________ "Iubeste si fa ce vrei!" Sf. Augustin |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
multumesc frumos de recomandari . am sa le citesc cu drag .
astept si altele  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
hobby-ul meu a fost dintotdeauna :PAPUCII si Ochelarii de soare
sa imi cumpar cat mai des cat mai ciudatzi  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:10 pm Post subject: |
|
|
.......is super nebuna dupa skateing desi nu l-am prea practicat .dar cand e vorba de ceva la tv las orice pt o ora de skateing ...alte hobby-uri .....cititul si enervatul persoanelor ... am diploma in asa ceva  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |