View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Riverdance gold member

|
Posted: Thu May 26, 2005 10:15 am Post subject: Liverpool - noua campioana in Europa! |
|
|
Ce meci, ce goluri, ce ironie a sortii in partida de ieri dintre Liverpool si Milan! E interzis cu desavarsire sa pierzi o finala de Champions League cand conduci cu 3 a 0. Asa ceva nu s-a mai intamplat vreodata. Milan, parca parca, a fost mai tare si cu sigurantajmai rezisteanta. Totusi, nu a fost de ajuns!
Dupa exact 20 de nai de la meciul dintre Juve si Liverpool la Heisel, 'Reds' castiga a cincea cupa a camp!  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri May 27, 2005 6:40 am Post subject: |
|
|
Am inteles ca. anul viitor, Liverpool nu-si va mai putea apara titlul, chiar daca va castiga campionatul. E vreo prevedere in sensul acesta in regulament ? Ma poate lamuri cineva ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Fri May 27, 2005 10:58 am Post subject: |
|
|
Liverpool nu poate castiga campionatul anul acesta, deoarece l-a catigat deja Chelsea 8 dupa 50 de nai, cu bani lui Abramovich, si fara blegul de Mutu!).
Problema este urmatoarea. Liverpool a ajuns pe locul 5 in campionatul englez anul acesta. Mai nou, apoi, este o noua regula pt cei care castiga cupa campionilor, si anume ca nu se califica in mod automat la sezonul urmator. Asta ar insemna ca Liverpoo nu ar nerge automat in C. L, totusi am auzit ca daca a castigat aceasta cupa ar putea sa mearga 5 echipe di Anglia in C.L, si deci si liverpool!
... poate asta ar fi solutia cea mai buna si pt uefa, ca sa nu puta prea mult a favoritism fata de Liverpool, caci regula trebuie sa fie regula pt toti!  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sat May 28, 2005 5:54 pm Post subject: |
|
|
frumos meci .. chiar spectaculos .... felicitari liverpool _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Scaevola membru

|
Posted: Fri Mar 10, 2006 2:55 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Am inteles ca. anul viitor, Liverpool nu-si va mai putea apara titlul, chiar daca va castiga campionatul. E vreo prevedere in sensul acesta in regulament ? Ma poate lamuri cineva ? |
Liverpool a fost eliminata de Benfica dupa doua infrangeri consecutive. You win some, you lose some... |
|
Back to top |
|
 |
|