View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zozolina gold member

|
Posted: Sun Dec 14, 2003 11:24 pm Post subject: |
|
|
hera, pe tine te cunosc si tot zic ca nu-mi plac manelele...sunt asa de stupide... toate numai cu "arunc cu bani in dusmani" si "femeia visurilor mele" ca sa nu uitam de shlagarul verii "pe la spate, pe la spate". mai bine imi pun portishead sau buddah bar si ma dau cu capul de masa.. _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Sun Dec 14, 2003 11:45 pm Post subject: hello all |
|
|
Manelele din ziua de azi nu imi plac deloc, in principal din cauza versurilor cu care sunt inzestrate. Daca le unim pe toate ar ieshi ceva de genul: "Ce suparat sunt k mi-a plecat nevasta, dar nu-i nimik, arunk cu mertzanul pe geam shi plec la alta"... Hai sa fim serioshi
Uitatzi, mie mi-au placut mult, manelele de la inceputul inceputurilor, ca de ex "Ochii tai" de la LA....
See u all,
Andra |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Mon Dec 22, 2003 12:54 am Post subject: |
|
|
pisoaia ... pai daca asculti de care nu trebuie .. si ca sa iti demonstrez ca nu toate manele sunt de genu "bani , masini etc .." iti sugerez sa asculti Carmen Serban & Adrian : Plange sufletul meu ... sau Guta - 8 ani ... si ai sa iti schimbi parerea ... iar pentru care nu le plac manele .. sa nu va placa ... dar ce avetzi cu cei la care le plac ... eu sthiu ca Romania e o tara libera si fiecare asculta ce vrea si face ce vrea dar la cei care nu le plac manele asa se ataca pe cei care asculta acest gen ... si baga replici de genu "ce asculti naspeturile sau deseurile alea de muzica "
Hera esthi de a mea .. manele rulez ... ce mama dracu .. sunt oltean  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Dec 22, 2003 1:29 pm Post subject: |
|
|
Doamne ce bine ca aici nu-i asa de pop'ularizat genu Adica neah, se mai bga si aici (doar la discoteca si numai mai spre dimineatza) si asa ne impacam si noi (cei care nu-s fani) al genului
Sa zicem ca mie mi se declanseaza asa o kestie in cap.. asociez manele cu tzaranii de pe'aici care se rup pe muzica .. nush daca se mai practica ca nu frecventez discotecile, mai bine ma pun sa sorb ceva intr'un club  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Emilian membru

|
Posted: Tue Dec 23, 2003 2:53 am Post subject: |
|
|
Personal, asociez manelele cu mediul rural si foarte mult cu rromii. De fapt cei care canta manele sunt rromi.
Cu ce ma deranjeaza ? Ca in general persoanele care asculta astfel de muzica sunt persoane de prost gust sau cu comportament de prost gust si pentru ca se obisnuieste sa se asculte manelele la un volum excesiv de tare in apartamentele bucurestene sau in automobile. Daca io imi pun muzica mea sa ascult, o ascult in limita bunului simt din punct de vedere al volumului pentru ca de unde stiu eu ca vecinilor le place muzica pe care o ascult eu? Iar am ajuns la concluzia ca majoritatea fanilor acestui amestec de muzica greceasca, turceasca si tziganeasca, au un comportament de prost gust. Ii intalnesc peste tot.
Toate cele bune! |
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Sun Dec 28, 2003 4:34 pm Post subject: |
|
|
mie nu-mi plac manelele ! cum zice si Emy..majoritatea(daca nu chiar toata lumea) care asculta manele au un comportament urat, injura etc..eu n-am cunoscut pana acum o persoana care sa asculte manele si sa fie politicoasa, sa nu injure, sa nu bea in prostie etc..poate exista desi ma indoiesc; sunt unele melodii de foarte prost gust si ma intreb cum putetzi sa ascultatzi asa ceva ???? ce poti sa spui despre o persoana care asculta toata ziua si care fredoneaza in prostie chestii d genu` "te iubesc,te doresc"/"am masina,am vila,am bani" sau "esti perversa, esti nu-stiu-cum ...asa si p dincolo" ...in primul rand suna ca naibii, si in al doilea rand trebuie sa ai probleme la cap ca sa faci asa versuri !! ce-au manelele in special de plac asa d mult in ro ?
let`s be serious... sau, s-o luam altfel...zicetzi ca nu sunt numai manele care au versuri d genu` asta...dar oare celelalte, care se presupune ca nu sunt asa, ce au in special? chiar asa innebunesti cand asculti chestia asta?
ok..mie nu-mi plac manelele, de nici un fel !!!! so that was my oppinion nu-mi plac si n-o sa-mi placa niciodata
p.s: o intrebare pt. cei care asculta manele ..ce e asa super cool la genul asta d muzica(daca se poate numi asa) de suntetzi super innebunitzi ??
hmmmm...poate ma lamuresc si yo  |
|
Back to top |
|
 |
S3anPaul membru

Joined: 27 Dec 2003 Posts: 57 Location: Photoshop 7.0 aka Bucuresti
|
Posted: Sun Dec 28, 2003 4:38 pm Post subject: |
|
|
Da ai dreptate , dar in general si cei care asculta rap si hip-hop injura si beau in disperare , oricum maneaua este mai diferita , prin texte si altele
Nu mi-au placut si nici n-o sa-mi placa manelele , oricum gusturile nu se discuta , si in general cei care asculta manele sunt tigani Nu vreau sa fac discriminari dar asa si este Tell me that im right Na-ti vazut ca ei nici nu scot videoclipuri ca stiu ca lumea nu o sa se uite la ele
 |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Sun Dec 28, 2003 4:53 pm Post subject: |
|
|
Blue is music !!!! macar acolo ai ce asculta..i mean..mie-mi place ff muult muzica pop..si pe ultimul album GUILTY e un amestec de pop cu hip-hop, clubbin` si mai sunt si vreo 3-4 balade
ce..nu va place Guilty ???? sau U make me wanna ?! zik de ele pt k asta se difuzeaza la noi...dar sunt muulte altele de care la noi nu prea s-a auzit  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sun Dec 28, 2003 4:59 pm Post subject: |
|
|
asa este iulia, intr-adevar
multe piese ajung mai greu, dar ce sa faci asta e.
mai bine mai tarziu decat niciodata
oricum eu am multa muzica la tv, am 8 canale
mtv romania
1. mtv hits
2. mtv 2
3. mtv base
4.vh1
5.vh2
6.musicmax-ul seara
7.atomic _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Sun Dec 28, 2003 5:04 pm Post subject: |
|
|
aaaaaaaaaaaa !!!! oftica-ma !!! daca te aude Emy face urat rau d tot !
noua ne-au dat mtv hits acum cateva zile si tocmai era top 100 hits...ma uitam cu Emy si eram wooooooooooow..ce cool ! si cand era cam pe la no.18 vezi ecranul NEGRU si p urma inapoi la mtv ro hrrrr i hate theem!!  |
|
Back to top |
|
 |
S3anPaul membru

|
Posted: Sun Dec 28, 2003 5:13 pm Post subject: |
|
|
looooooooooooooool
penala chestie , oricum cea mai buna muzica e aia de pe calc , se strange cat mai multa , si nu mai zic de cd``uri  _________________ Afla semnificatia fiecarui vis consultand site-ul de interpretare de vise gratuit. |
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Sun Dec 28, 2003 5:21 pm Post subject: |
|
|
asa e !! decat sa stai la TV si sa astepti pana vine o mel care-ti place..mai bine downloadezi dp net..sau cumperi albumul  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Dec 28, 2003 5:46 pm Post subject: |
|
|
Eu ce sa mai zic? Am 2 canale de muzica. Asa ca sa nu va miratzi de ce nu ma uit la televizor. Si NU! Nu stau intr-o vagauna
Si nu-mi plac nici mie manelele da' de craciun una din invitatzii mei era innebunita dupa un tip arab la televizor si a trebuit s-o duc sa si-l asculte in pace  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
S3anPaul membru

|
Posted: Sun Dec 28, 2003 5:53 pm Post subject: |
|
|
heheh arabii astia ce fac din oameni buahah  _________________ Afla semnificatia fiecarui vis consultand site-ul de interpretare de vise gratuit. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |