View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu May 19, 2005 3:39 pm Post subject: Ce credeti despre casele de lemn pentru locuit |
|
|
Ma uitam la un moment dat pe un site de imobiliare, e incredibil dom'ne cat au sarit preturile astea, pey e posibil ca o garsoniera cf 2 de abia ai loc sa te misti in ea si nu mai spun de baie ca...nu ai , sa coste peste 20.000 de E? La cele cf 1 am vazut tot felul de pretzuri , merg pana la 50-60.000 pey asta e nesimtzire! Cu banii astia itzi faci o casa. e drept, terenul, daca nu-l ai te omoara. Auzi, pe Kiseleff am vazut un anuntz cu 1200 E/mp. Doamne fereste!!! Nebunie curata. Dar ce are mey metrul ala patrat, vreun putz de petrol in adancime?
M-am gandit atunci la o casa de lemn in stil american, eh, nu-i caramida da....tot casa e si poate pana iese din uz isi mai revin pretzele astea ca ma inbolnavesc dom'ne, parol!
Si cum navigam eu asa pe internet, am gasit o oferta la o casutza de lemn, are ea si proiect acolo...E ceva de genul 96 m/p pe doua nivele (suprafatza de 96 mp e totala), cu 3 dormitoare un living, o bucatarie si 2 bai. Oferta de pretz este de 140E /mp!!!! Si unde mai pui ca nu-i tocmai un cotetz de garsoniera de n-ai nici aer. Stiu ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ dar...cu cat pot sa se ridice cheltuielile peste.
Daca-mi iau si yo o bucata de pamant de 500 MP mai pe la Buftea, Mogosoaia incolo , cu 10-15 E /mp, fara utilitatzi ca pana fac eu rost de banii de casa...1-2 ani o sa se tot construiasca in jurul Bucurestiului si o sa se rezolve si problema asta. Oare nu ies mai ieftin asa? Si excuse me, 3 dormitoare si ogradinitza gu floricele, o masa cu 4 scaune afara, o umbrelutza , un gratar...? Ian ziceti mey, vorbesc prostii ? Voi ce credetzi depre asta? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
Da, ai vazut si apartamentele acelea cu 500.000 euro ? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
Pe alea nu le-am mai luat in seama ca deja imi crescuse p**a prea tare... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:01 pm Post subject: |
|
|
Pai eu chiar am o astfel de casa, ce-i drept, de vacanta, in comuna Alunis, jud. Prahova, asa ca opinia mea despre casele din lemn e clara, nu ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:05 pm Post subject: |
|
|
Am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai serios la asta, nu am foarte multzi bani si deci nu am foarte multe alegeri la indemana dar cred ca asta ar fi cel mai chibzuit lucru de facut in vremurile astea... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
Auzi Bogdan, casa asta , ti-ai facut-o sau asa ai cumparat-o? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
A construit-o mama Aurei si ne-a dat-o noua cu contract de vanzare-cumparare (n-am platit decat actele) asa ca, amandoua ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
Fiind o casa de vacantza cred ca e un pic diferita de cele de locuit, nu cred ca s-a folosit aceeasi tehnologie (peretzi tip sandwich, strat de fibra de sticla, folie contra umezelii...), asa ca nush daca are rost sa te intreb cat a costat constructzia....da' pariez ca-i o minunatzie ...si linistea din jur... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Hexa membru

|
Posted: Thu May 19, 2005 9:07 pm Post subject: Re: Ce credeti despre casele de lemn pentru locuit |
|
|
Aneisse wrote: | !
o oferta la o casutza de lemn, are ea si proiect acolo...E ceva de genul 96 m/p pe doua nivele (suprafatza de 96 mp e totala), cu 3 dormitoare un living, o bucatarie si 2 bai. Oferta de pretz este de 140E /mp!!!! |
Ofertele de pret sunt una, realitatea este alta. La prima vedere 140 E/mp este un pret extraordinar de bun, dar este intr-o oferta. Cand vei trece la lucruri practice, adica de la teorie la sapat, etc., etc, atunci sa vezi ca pentru o casuta de lemn manopera ajunge unde la 250/mp cu aprox. 50 E mai ieftin decat una din BCA sau caramida porotherm.
Intrucat chiar in aceste momente ma confrunt cu arhitect, structura de rezistenta, planuri, meseriasi, nervi, asteptari, preturi s.a.m.d pot fi la obiect cu ceea ce va intereseaza inclusiv cu preturi.
Frumos iese din condei, frumos iti ies banii din buzunar cei pe care nu ii prea ai. Asa ca.... |
|
Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Fri May 20, 2005 12:18 am Post subject: |
|
|
totusi..casuta de lemn este o varianta.......mai buna decit un car house sau un cort..ca sa mai zic de o cutie de carton....
chestia cu verdeata..linistea si restul..suna foarte bine.Tentant.....oare sunt ceva posibilitati convenabile de autonomie energetica ?
asa as renunta la renel si romgaz.... _________________ simply is the best |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 20, 2005 8:24 am Post subject: |
|
|
)))))))) , eh, nici chiar asa ! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 20, 2005 8:30 am Post subject: |
|
|
S-au folosit aceleasi tehnici ca la o casa normala. Mama Aurei a vrut sa se mute acolo si sa-si faca sediul firmei in apartament. A facut doar partea a doua, ca, intre timp, a mai trantit o casa in Ploiesti si nu i-a mai trebuit cea de la tara (unde oricum mai avea doua !!!!). La RENEL (ma rog, Electrica, fitzosilor ! ) n-am renuntat dar Distrigaz-ului i-am dat papucii. Casa are rezervor de GPL (mic vrac) de 5,000 litri si centrala termica pe gaz lichefiat. Am toate conditiile (inclusiv apa curenta. Cu hidrofor, din put, mey, ce credeati ?). Numai ca nu e mobilata. Intentionez sa-mi remobilez apartamentul asa ca si problema asta se va rezolva in doua luni (toata mobila din apartament, pleaca la tara) ! Liniste, da ! Verdeata, da ! TV prin cablu ? Nu inca, e in bugetul pe anul acesta ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Fri May 20, 2005 11:03 am Post subject: |
|
|
tv prin cablu......am solutia..
digitv de la tvs....sau rds...ma rog....televiziune prin satelit....
cu gazul am retinut ideea...
dar curentul electric ? _________________ simply is the best |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 20, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
In materie de curent electric, sunt legat de Electrica ! Asta e ! Nu poti sa le ai pe toate ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
|