View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Deathrazor junior

|
Posted: Sun Dec 26, 2004 1:03 pm Post subject: |
|
|
Deja nici nu mai shtiu care e topicu...care e fata ideala sau baiatul ideal :p Oricum au fost reply--uri interesante imi place . Sunt de acord ca baiatul trebuie sa aiba ceva bani dar dupa cum bine zicea domnishoara hera17 atat timp cat are pentru el si acolo putin si pt ea e totul ok.Nu trebuie sa bei un pahat de lichior intr-un bar imputit cu prietenul tau dar nici sa mergi pe nu shtiu insula si sa bei nu shtiu ce coktail. Pt mine fata nu trebuie sa fie prostuta...asta ma enerveaza cel mai mult sa nu inteleaga sa ii explic eu anumite faze etc ..daca e mai isteata ca mine bv ei imi place cu atat mai mult in fond....barbatul e capul dar tot gatul il ghideaza (femeia). In rest....normal sa fie cat de cat dragutza dar credeti-ma...in romania sunt peste 90% fete frumoase aici aproape nici nu se mai pune problema frumusetii ca in alte tari unde god...e crima ,cand revii in romania din usa ti se par toate femeile de la tine din tara miss univers:) Daca se poate ca fata sa aibe si o voce subtirica dulce care sa iti mangaie urechea ar fi perfecta  _________________ O societate de sclavi moderni marginiti de propria prostie  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Dec 26, 2004 2:43 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Daca se poate ca fata sa aibe si o voce subtirica dulce care sa iti mangaie urechea ar fi perfecta |
Cauta si tu una nefumatoare si careia sa nu ii placa alcoolul . Inca se mai gasesc! (mai greu....dar merita) |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Sun Dec 26, 2004 8:53 pm Post subject: |
|
|
hmmm fata ideala... poi... sa fie mai copilaroasa... dar sa fie si isteata si serioasa atunci cand trebuie... amuzanta... si sa arate cat de cat bine... si mi-ar place daca nu s-ar machia si alte vrajeli de astea de fete... sa fie frumusetea ei naturala... in rest... as mai vrea sa fie modesta si cam atat...
cat despre baieti la faza cu banii... nu cred ca e nevoie... adica... oricum... imbracat tot o sa fie... ca doar nu o iesi in **** goala cu fata in oras... dar... asa bani... neah... tot ce e frumos in viata e moca ... in fine... totusi e bine sa ai un ban in buzunar...  _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Mon Dec 27, 2004 8:10 am Post subject: |
|
|
Daca ii spui unei fete ca o iubesti pentru mintea ei ar trebui sa se simta flatata. Daca se simte jignita inseamna ca ai supraapreciat-o si ca nu e atat de inteligenta.
Daca ii spui ca o iubesti pentru cat e de frumoasa (merge cel mai adesea) si nu se supara, se supraapreciaza ea.
Uitasem o virgula  _________________ Un altfel de Ghid PC
Last edited by Alucard on Tue Dec 28, 2004 8:41 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 10:18 am Post subject: |
|
|
Exist mey Caesar! Exist.
Ce pacat ca nu ne cunoastem, nuh?
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Mon Dec 27, 2004 4:39 pm Post subject: |
|
|
whoa... existi Shewanna!!! Sa fie vorba de destin?
P.S. si... cand ne cunoastem...  _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Mon Jan 31, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
Asa e femeile, daca nu bati la ele ca la fasole n-a inteles nimic din viata! |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Jan 31, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
...sper ca glumesti Ovidiu!!! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Mon Jan 31, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
Normal ca glumeam. E o replica dintr-un film. Erau niste 'baieti' care tocmai terminau stagiul militar si isi exprimau unele opinii cu privire la femei  |
|
Back to top |
|
 |
dataq23 junior

|
Posted: Mon May 09, 2005 10:06 am Post subject: |
|
|
Citind tot ce ati scris voi...nice...
Si acu' parerea mea:Femeia ideala tre' sa-mi atinga sufletul...sa ma uimeasca (placut)...sa-mi atraga atentia fara cel mai mic efort din partea ei...Degeaba as insirui nu shtiu cate calitati fizice ca de obicei nici una nu arata cum te asteptai sa arate...
Si ai sa vezi: chipul iubit ti se pare mai frumos decat ieri... _________________ Sa stii, sa vrei, sa indraznesti, sa taci... |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Jun 27, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
femeia ideala e angelina jolie pt mine si monica barladeanu , fizic vorbind ca nu am apucat sa vb cu nici una
iar ca baiat n-am mari pretentii dar se pare ca au coborat standardele la care se intretin baietii generatiei asteia .
sa fie dragut fizic , sa aiba simtul umorului , sa fie spontan , sa fie inteligent , comunicativ , respectuos , fidel , romantic , tandru , pasional si cam atat .  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:07 am Post subject: |
|
|
Felul in care gandeste o fata e principalul interes pentru mine, apoi...daca e si dragutza...tot respectul...banii...nop...nu sunt pentru mine _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 5:36 pm Post subject: |
|
|
o fii principalul interes felul cum vorbeste si gandeste o fata dar nu poti sa vezi ce gandeste numai privind-o .. asa ca trebuie sa fie si frumusica ca sa te uiti la ea sa descoperi si frumusetea interioara ...
cine s-ar duce la un cersetor sa vorbeasca cu el , sa povesteasca , sa-l cunoasca pt ca-i vede frumusetea interioara ?
trebuie sa fie draguta si aranjata ca sa-i acorzi si sansa de a descoperi interiorul .. _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 8:39 am Post subject: |
|
|
Adik Anne, u nu vorbesti decat cu Feti-Frumosi? Mare pacat, intr-o zi o sa descoperi ca nu toti fetii-frumosi se lupta cu zmeii, si uneori zmeii sunt mai de treaba ca Fetii-frumosi.Ai incercat vreodata sa vorbesti cu un urat? Cand am bagat in seama o urata...nu voia sa vb cu mine, zicea ca fac misto de ea.Mi-a trebuit ceva timp sa o conving ca nu e asa, si acu suntem prieteni...si de ce?...pentru ca stie sa vorbeasca _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
unde dau si unde crapa ... citeste oleaca mai atent .. am zis eu ca nu am stat de vorba decat cu feti-frumosi si ca toti prietenii si iubitii mei au fost asa? nup , n-am zis asta. am zis ca aspectul exterior ( nu inseamna ca trebuie sa fie fotomodeala sau fotomodel ci sa fie aranjat cat de cat , ingrijit, curatel, acceptabil, placut , una dintre astea) este cel ce conteaza prima data . apoi cand vorbesti cu pers respectiva isi pierde valoarea , dar pana nu dai de ambalaj nu poti sa-l desfaci sa mananci ciocolata.dar cand am vazut un om jerpelit sau tare dezagreabil bineinteles ca l-am evitat pt ca asta suntem in fond niste superficiali.si frumusetea la fel ca uratenia de care vb u sunt relative , mi se pare cam mult spus ca fata aceea credea ca tu faci baza de ea ca o bagi in seama ... era tare complexata saracutza atunci ... _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|