|
Forum Itbox locul unde te simti bine
Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca! Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox. Locul Unde Te Simti Bine!
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anca gold member

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
nu imi plac generalizarile.
fiecare copil e unic in felul sau.
si parerea mea e ca fondul fiecaruia este bun.
restul, adica partea cea mai importanta, ramane pe seama educatiei.
poti sa cresti langa parinti cretini, sau poti sa ai scandaluri si o viata mizera acasa.
nu e relevanta chestia cu importanta absoluta a tatalui.e o prostie.
dar e adevarat ca un copil are nevoie de 2 parinti.
asta nu inseamna ca ceilalti sunt ratati din start.
depinde de grija care li se acorda si de multe altele... _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:43 am Post subject: |
|
|
ank wrote: |
dar e adevarat ca un copil are nevoie de 2 parinti.
... |
Aha ! Pai si eu ce spuneam ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
spuneai ca un copil FARA TATA este pierdut pt societate.un plangacios si un derbedeu.
asta spuneai _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:51 am Post subject: |
|
|
Si in 95 % din cazuri am dreptate ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:58 am Post subject: |
|
|
stii ceva?
eu cred ca in 95% din cazuri, ca sa respect procentul tau, mama este cea care da educatie unui copil, chiar in cazul unei familii normale, compusa din 2 parinti.
si asta e o anomalie.
dar asa se intampla in marea majoritate a cazurilor.
eu nu sunt de acord cu ideea ta cum ca cei crescuti in familii monoparentale ar fi cumva handicapati.
dimpotriva, cunosc o multime de copii imposibili, rasfatati la culme si insuportabili, care au 2 parinti, si totusi care sunt nesociabili, salbatici chiar...si care abia articuleaza 3 cuvinte la 3 ani.
si copii crescuti de un singur parinte, care au reusit bine in viata, pentru ca au fost poate mai disciplinati si mai responsabili decat cei de varsta lor.
sau nu stiu de ce...inca nu am ajuns acolo.
asa ca hai sa nu generalizam. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | de la o anumita varsta trebuie sa inteleaga diferenta intre regulile pe care le scrii tu si dorintele lor ! |
Nu stiu daca este corect spus, deoarece aceasta diferenta nu o vor putea intelege .... cu exactitate!
Intotdeauna noi vom fi parinti iar ei copii!
Quote: | Daca ii lasi, vor considera ca orice este permis | !
Aceasta afirmatie este relativa..... Unui parinte caruia ii pasa, nu i-se pot intampla aceste chestii, sau altfel spus, un parinte isi va da seama de lipsurile aportului ce trebuia adus doar in acele momente in care copilul incepe sa isi permita...
Quote: | Personal, consider ca trebuie sa stie ca exista un singur capitan pe nava, si, daca doresc sa raman pe acea nava, vor trebui sa asculte de el ! Nu le convine, marea e libera ! |
Si totusi...
Ca capitan de nava, nu consider ca trebuie sa ii invatam sau sa ii incurajam sa ramana pe vas, ci deopotriva trebuie mai intai sa ii indrumam in ale vaslitului, in ale inotului , in ale capriciilor marii....., ca apoi sa ii indrumam in a deveni buni capitani de vase!
Si inca un aspect; Pe nava nu trebuie sa fie doar un capitan, .. ci 2, cu exceptia cazurilor in care secundul "a primit concediu"!
ank,
In gluma,... imi aduci aminte de closca cu pui :lol:Mamoasa, primitoare, grijulie...., dar cu siguranta esti mai rea decat un cocos cand e vb de puiul tau, este?  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:28 am Post subject: |
|
|
Quote: |
ank,
In gluma,... imi aduci aminte de closca cu pui :lol:Mamoasa, primitoare, grijulie...., dar cu siguranta esti mai rea decat un cocos cand e vb de puiul tau, este?  |
cred ca asa suntem noi toti, parintii...
sau cocosii sunt in concediu si au ramas doar clostile  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
airman,
Ceea ce ai afirmat referitor la copii fara un parinte, .... cred ca nu ai dreptate defel!
In educatia copilului important este calitatea aportului adus de catre tutorele stingher si nicidecum lipsa celui de-al 2-lea !
Cunosc si eu o sumedenie de cazuri in care educatia s-a dovedit importanta chiar daca in casa existau 2 parinti sau doar unul...
Si pe langa toate astea, caracterul copilului este cel mai important pion!
Cunosc si cazuri in in care parintii =alcoolici iar copii adevarati diplomati sau oameni de virtute |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:44 am Post subject: |
|
|
Quote: | sau cocosii sunt in concediu si au ramas doar clostile |
In cazul meu closca inca mai vrea sa cloceasca, deci inca sta pe oua si de aceea eu trebuie sa ii invat pa astia micii sa scormone dupa rame!
Apropos closca
Intrebare:
Dc intotdeauna cand closca prinde o rama,aceasta incepe a croncani si a-si chema puii, iar cand cocosul gaseste rama, acesta cheama doar puicutele????"  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Oh man .. this is getting interesting
Neatza mey  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:27 pm Post subject: |
|
|
cronc crronnc cronnc
Neata puicutza!
vrei o rama?  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:27 pm Post subject: |
|
|
[quote="marius"]
In cazul meu closca inca mai vrea sa cloceasca, deci inca sta pe oua si de aceea eu trebuie sa ii invat pa astia micii sa scormone dupa rame!
Apropos closca
Intrebare:
Dc intotdeauna cand closca prinde o rama,aceasta incepe a croncani si a-si chema puii, iar cand cocosul gaseste rama, acesta cheama doar puicutele????" [/quote]
asa o fi, daca zici tu.nu sunt o experta in closti si cocosei.
dar ma gandesc ca daca asa stau lucrurile, fiecare cu ce-l doare
si ma abtin de la comentarii suplimentare, referitoare la rama si puicute...
a-propos, ma bucur pt puiutul pe care il asteptati...(daca am inteles bine)  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:30 pm Post subject: |
|
|
cand ai postat trebuia sa dezactivezi [] disable BBcode in this post
de aceea nu ti-a iesit citatul
Dar parca ti-am mai povestit odata ..., si se pare ca asa iti place tie, sa iti pastrezi "calea"  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:33 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | Dar parca ti-am mai povestit odata ..., si se pare ca asa iti place tie, sa iti pastrezi "calea"  |
adica sunt grea de cap
nu marius, nu sunt tare de cap, si daca te uiti la postarile mele anterioare, vei vedea ca mi-au "iesit" toate citatele.
doar m-am grabit acum, forumul nu e singura mea preocupare  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
Mey, vad ca o luam pe urme "bune": eu si smartass, Marius si Anaisse ! Ce facem, fratilor, punem de o paruiala mica ? Nu de alta, dar s-au terminat alegerile si nu mai avem de ce ne incaiera, nu ?  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
TV Online - Reviste - Reviste