|
Forum Itbox locul unde te simti bine
Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca! Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox. Locul Unde Te Simti Bine!
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
O well nu e nimic, de fapt am timp sa raspund la toate topicurile la care am ceva de spus bineitzeles. Ma bucur ca putem vorbi shi asha. Shew mutzumesc pentru retzeta, sigur o sa fac asta sambata sua dumineca.
So intzeleg ca tu are multitasking. Stiam ca se poate deoarece atentzi noastra se poate impatrzii in mai multe locuri (cred ca de acea noi suntem in charge of crescutul de copii, soti shi pets ) _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | So intzeleg ca tu are multitasking. Stiam ca se poate deoarece atentzi noastra se poate impatrzii in mai multe locuri (cred ca de acea noi suntem in charge of crescutul de copii, soti shi pets ) |
si daca v-o spune un barbat, ii sariti in cap  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Nu va da nimeni in cap shi am spus asta pentru ca barbatzii nu ar putea face toate aceste lucruri o data, ca noi din lipsa abilitatzii of multitasking.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:51 pm Post subject: |
|
|
da da da da da , ai dreptate, draga mea!!!
ia intreaba tu cine ar dori sa faca asta..si sa vedem cati dintre barbatii de pe acest forum vor raspunde afirmativ  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
Well tocmai de acea noi putem sa spunem unele lucruri intre noi fetele shi voi nu putetzi ca "va sarim in cap" cum ai spus tu  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
pai e firesc... nu ar mai fi intre voi fetele  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:16 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:20 pm Post subject: |
|
|
Mey, rolul barbatului este sa asigure subzistenta familiei (lucru pe care il fac cu foarte bune rezultate, stiu ! Mi-au murit laudatorii !) Acum ce vreti, sa mai si administram resursele ? Si-apoi, ati vazut cum se comporta un copil crescut fara tata ? Ehm ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:45 pm Post subject: |
|
|
Cum mey? Cum se comporta?
Eu m-am culcat la 7 dimineata.. si de atunci tot trag cate un pui de somn, ca tot somn mi-este. De exempu, acu' de vreun ceas m-am trezit, dar ma pregatesc sa ma bag iarasi la un somnic scurt  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:12 pm Post subject: |
|
|
Se comporta ca o fiinta razgaiata, fara respect (sau macar teama) pentru nimeni, in general, un personaj care cere palme de fiecare data cand deschide gura (gen copilul din reclama Zapp). In plus de asta, daca este baiat, nu are nici un model de comportament, ajungand fie sa fie un papa-lapte, mereu sub fusta mamei, sau un derbedeu violent. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Mey, rolul barbatului este sa asigure subzistenta familiei |
Mie imi suna a patriarhism man
Da femeia ce trebuie sa faca?
Intretinere, frigider, masina de (spalat, calcat)....????
eheheeeee Si uite asa ajunge barbatul sa ocupe locurile cele mai importante in societate
Quote: | Se comporta ca o fiinta razgaiata, fara respect (sau macar teama) pentru nimeni, in general, un personaj care cere palme de fiecare data cand deschide gura (gen copilul din reclama Zapp). In plus de asta, daca este baiat, nu are nici un model |
Aici te-ai impotmolit!
Esti sigur cand generalizezi sau e doar o parere personala?
Eu cunosc o multime de cazuri care vin sa contrazica!
Si apoi faza cu "care cere palme de fiecare data cand deschide gura (gen copilul din reclama Zapp). " ... ma scuzi dar trebuie sa ti-o spun:(!)
Mi-as dori sa stiu ca nu ai copii, sau cel putin ca deocamdata sa nu poti fi tata! Vorbeste frumos la adresa copiilor man, deoarece asa rai ,cuminti, alintati sau nu,.. acestia sunt copii, .....
Se observa o invidie in cele spuse de tine, sa stii.... |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:20 pm Post subject: |
|
|
Asa, Marius, tata, incurajeaza tu copiii, poate ti se suie in cap ! Sunt copii, dar, de la o anumita varsta trebuie sa inteleaga diferenta intre regulile pe care le scrii tu si dorintele lor ! Daca ii lasi, vor considera ca orice este permis ! Personal, consider ca trebuie sa stie ca exista un singur capitan pe nava, si, daca doresc sa raman pe acea nava, vor trebui sa asculte de el ! Nu le convine, marea e libera ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:51 am Post subject: |
|
|
CENZURAT DE MIHAITA (incalcarea privacy-ului) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 8:09 am Post subject: |
|
|
nu cred ca fata baiatului meu va cere vreodata palme...
si nu cred ca este un copil care nu are respect pt nimic.dimpotriva, are un bun simt pe care i l-am cultivat.
si nu este nici un papa lapte si nu va fi vreodata.
si asta doar pentru ca e crescut de mine.
cu siguranta nu pot fi si mama si tata (din fericire are inca un tata care traieste si care are grija de el), dar sunt convinsa ca pot sa imi cresc copilul astfel incat sa fie un barbat adevarat, puternit, educat si inteligent.
si cu siguranta asa va fi.
pentru ca totul pleaca de la educatie, iar el va primi tot ce e mai bun in acest sens.
nu inseamna ca daca suntem mame nu putem fi si ferme.
baiatul meu nu a avut niciodata suzeta in gura, nu mai are carucior de la 10 luni pentru ca a mers singur in picioare si am renuntat rapid la el pt totdeauna.
cand ceilalti copii au fular la gat si 3 cojoace si biberonul in buzunar si pamparsul la fund, sebi era imbracat ca mine , iar pe tobogan in parc se da singur de la 1 an si 3 luni(bineinteles ca eu sunt acolo sa supraveghez, dar doar atat)
mie nu imi pare un papa lapte
in plus e un copil sociabil, care adora compania altor copii, care stie sa se joace fara sa distruga ceva si care intelege de multe ori fara sa ii spun, ca nu are voie anumite lucruri. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:26 am Post subject: |
|
|
Lucky you ! Dar cred ca Sebi reprezinta exceptia, nu regula ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
TV Online - Reviste - Reviste