View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Luiza membru

Joined: 06 Sep 2003 Posts: 63 Location: kum intri pe dreapta prima usha pe stanga langa inima ta`;p
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
cred ca toata lumea uraste lucrul asta sau cel putin nici eu nu-l suport  _________________ A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a , a leeds to a . So, do you want a hug ? :p |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:55 pm Post subject: |
|
|
Luiza, pai si tu la 14 ani daca te duci la culcarica la ora 4 dimineata, cand mai dormi? Sau asta e program de vacanta? Si ce faci tu pe net atata vreme? Sa stii ca si eu sunt obsedata de net, parca nu-s sanatoasa daca nu dau refresh macar de 2 ori pe zi Orice fac, pe net mereu sunt! Tin minte ca la varsta ta aveam dialup si mama mea DISPERA cand ma vedea pana pe la 1-2 noaptea pe net.. si mai ales cand venea factura de 2-3 milioane hehehheee.. Dar pe vremea aia inca nu exista aici la noi cablu..
Noh, de exemplu azi am facut o salata de ciuperci .. daca vi se face fomica  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:05 pm Post subject: |
|
|
Cum faci salata de ciuperci? Sunt inebunita dupa ele shi cred ca as fi in stare sa le mananc daca le pun in prajitura  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:35 pm Post subject: |
|
|
heh, pai uite, faci asa:
iei o conserva de ciupercutze, 200 de grame de maioneza, o ceapa mare, o legatura de patrunjel, plus niste condimente; vegona, piper, curry
Ciupercutzele se tai in fasii mici, amestecandu-se apoi cu ceapa taiata fideluta, maioneza si condimentele. Deasupra se presara verdeturile taiate marunt  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Luiza membru

Joined: 06 Sep 2003 Posts: 63 Location: kum intri pe dreapta prima usha pe stanga langa inima ta`;p
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:52 pm Post subject: |
|
|
Shewanna , in primu' rand n-am 14 ani ci 16
si pe urma .. da' ce nu fac ? pe langa faptu' ca stau toata ziua si vbesc cu prietenu' meu dau de nu stiu cate ori refresh la forumuri si mai gasesc eu cu cine sa mai barfesc sau ma joc .. depinde ce am chef .. programu' asta nu e neaparat de vacanta ci in week-end si-n timpu' scolii stau cam la fel ,depinde cat de obosita sunt  _________________ A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a , a leeds to a . So, do you want a hug ? :p |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:20 pm Post subject: |
|
|
Shew itzi multzumesc. Nu are nimic daca nu pun curry nu (i hate that stuff)? Cred ca o sa o fac dumineca sta. Thanks  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:21 pm Post subject: |
|
|
dupa ce va iese reusita, poate veniti si pe la mine  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:30 pm Post subject: |
|
|
Tot in cautare de bucatar esti?
Cred ca o sa invetzi sa gatesti tu mai repede decat o sa gasesti pe cineva  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:31 pm Post subject: |
|
|
slabe sanse!!! tine de vointa!!! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:33 pm Post subject: |
|
|
De a invatza? sau de a cauta?
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:34 pm Post subject: |
|
|
tu ce crezi ? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:40 pm Post subject: |
|
|
Cu cautatul, ca nu team vazut sa scrii niciodata sa te invetze cineva sa faci mancare  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:40 am Post subject: |
|
|
imi pare rau tuff ca suntem in contratimp.
mi-ar place sa putem vorbi mai mult....in direct
dar o sa mai avem ocazia seara, pentru ca eu sunt la job cel putin pana la h 20.00, doar ac ieri am avut o zi cumplita...
have a nice day _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
Nu are nimic, tuffie, daca nu pui curry. Cateodata si eu bag doar piper si sare, cand cum.
Uitati, de exemplu acum am pus niste haine la spalat, fac curat, ma mircuiesc, spal vasele si mai povestesc si cu voi
Sa mai ziceti ca nu-s de 5 ori femeie... _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:39 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Sa mai ziceti ca nu-s de 5 ori femeie... |
cine a indraznit sa zica asta?  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |