View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alexstef membru

|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
nu mai fii asa nervos(oasa)! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
alexstef wrote: | nu mai fii asa nervos(oasa)! |
Potzi sa fi putzin mai clar(a)?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:13 pm Post subject: |
|
|
ok ... va respect parerile .. pentru ca sunt ale voastre .. dar manelele s-au ridicat foarte mult .. si lumea asculta .. de la oamenii saraci pana la oamenii bogati .. pe multe omul uita de suparare si de necazuri .. dar lumea critica numai manelele .. de parca nu mai sunt alte genuri de criticat .. ca prin lumea muzici romanesti sunt multi inculti .. care au versuri de 2 lei .. si videoclipuri cu fete dezbracate .. si multa prostie .. am mai zis-o si o sa mai zic .. nu va place nu ascultati .. citeam ca un manelist avea unghia de jumate de centimetru .. daca asculta house nu putea sa o aiba .. e una sa asculti un gen de muzica si una e cum te imbraci , cum ai grija de tine .. si cum te comporti .. am vazut ca multi critica manelele asa ca fapt divers .. pentru ca muzica romaneasca nu mai are melodii mai de Doamne ajuta .. daca te uiti pe post de muzica romanesc .. te inchini .. numai trupe de toata jena .. putine trupe de muzica romaneasca se mentin ... fata de manele care sunt pe locul intai .. cum zicea marius ca se vand mai bine decat painea .. pentru ca oarecum .. asta vrea romanul sa aculte .. mai bine manele decat zoofil x .. am cunoscut-o pe net .. si eu eram perfect .. hai sa fim seriosi .. cam atat deocamdata .. va mai astept cu critici ! v-am pa ! _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Mon Feb 28, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
Manelele se ridica prin incultura oamenilor si spiritul de afacere a manelistilor, nu singure  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:29 pm Post subject: |
|
|
Nu urasc nici un gen de muzica. Sunt unele melodii care marita sa fie ascultate shi sunt altele care it-zi ridica parul in cap. Nu imi plac cantecele care degradeaza femeile, violente ori care indeamna la violentza. Cam atat despre gustul meu in muzica.
P.S. Nu sunt nervoasa.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
---
Nu imi plac cantecele care degradeaza femeile, violente ori care indeamna la violentza.
---
Nici mie  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Wed Mar 02, 2005 2:51 pm Post subject: |
|
|
andreic wrote: | ---
Nu imi plac cantecele care degradeaza femeile, ---
Nici mie  |
dar cand le vezi dezbracate prin alte clipuri cum este ?? ia zii .. nu numai in manele sunt degradate ... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Wed Mar 02, 2005 4:12 pm Post subject: |
|
|
Da, te cred dar nu ma uit la subcultura indiferent de unde provine, ca nu numai in manele sunt aberatii cum bine zici...
Dar trebuie sa recunoastem ca in clipurile cu manele sunt cele mai mari prostii, limbaje ofensatoare si strada ridicata la rang de cultura. Are dreptate tuffgirl, am vazut ocazional cateva ineptii dinastea, ti se ridica parul in cap si-ti vine sa spargi TV-ul nu alta, da iti aduci aminte de telecomanda si e ok  |
|
Back to top |
|
 |
alexstef membru

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:19 pm Post subject: |
|
|
Potzi sa fi putzin mai clar(a)? [/quote]
adik sa nu te mai lovesti cu capul de perete. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
Nu fac asta decat cand sunt fortzata sa ascult la acelasi CD sau
group/cantaretz pana mi se face rau ( la servici numai).
Doua example U2 shi Steve Nicks. Daca nu mai aud niciodata de ei ar fi prea devreme  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Rala membru

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
Nu as vrea sa supar pe nimeni, dar manelele reprezinta pura dovada de incultura a oamenilor...cand cineva afirma ca asculta asa ceva, in opinia mea admite ca lumea lui se restrange la "dusmanii imi poarta pica", "am bani si femei" -versuri scrise de altfel cu ajutorul unei gramtici de balta-dar asta este partea a doua...in fond fiecare este liber sa asculte ce prefera |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
incultura .. sau cum le ziceti voi .. dar de ceva timp a intrecut muzica romaneasca la vanzari . si lumea asculta manele .. recunosc ca unele sunt de toata jena .. ca in toate genurile muzicale nu toate pot fi hituri .. dar vreo 50-60 % sunt frumoase .. si au un mesaj dragut .. daca voi ascultati manelele numai cu bani si cu femeii ... inseamna ca voi nu stiti ce manele sa ascultati .. cam atat _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:00 am Post subject: |
|
|
Catalin wrote: | incultura .. sau cum le ziceti voi .. dar de ceva timp a intrecut muzica romaneasca la vanzari . |
E normal si adevarat.
Incultura se vinde bine in orice tara inapoiata  |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
incultura e si in muzica romaneasca .. iti dau si un exemplu ... o-zone.. cam atat ! _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |