View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 12:07 pm Post subject: |
|
|
Gradul ala e deja rezervat Sowwy.
Airmane, a mea foloseste nisipul ca sa faca baita in ea, dupa cum n-ai observat in poze. Nisipul e special, de la Vitakraft, si costa acu 2 saptamani 175 de mii. ACUM insa costa 200.000. (acum va trebui sa ma duc pana in piata acolo sigur nu a ajuns inca 200.000) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 1:41 pm Post subject: |
|
|
pfffffff
Fratiloooorrr
Astazi sunt 28`C afara
Si e atat de misto meyyyyyyyyy
Deja la 10:00 ramase-i in tricou  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
OMG, nu ne mai necaji mey! Aici e 1 grad amarat!  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
cred ca voi iesi la o plimbarica
Miroase frumos afara mhuaaahaaa, miroase a tricouase si fustite  |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
Cu riscul de a mi se spune "Tica paraciosu'" te spun, sa stii !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
bai
Eu doar glumeam ce draq
Tu chiar ai crezut???
 |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:35 pm Post subject: |
|
|
Si eu, dar am vrut sa vad cum reactionezi, "cocoselule", vorba unor cunoscuti !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:39 pm Post subject: |
|
|
Ma bucur!
Apropos...
Ti-am spus vreodata ca doamna mea citeste deasemeni pe forum??  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:42 pm Post subject: |
|
|
Mi-ai spus ca, UNEORI, doamna ta citeste pe forum, nu mi-ai spus ca intotdeauna ! Sorry ! My mistake ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
"Uneori" stiu eu!
 |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 8:14 pm Post subject: |
|
|
Lolllllllllzaaaaaa, deci nu sunt singura supravegheata! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Feb 18, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
la mine nu e vb de supravegheat, ca deh... sunt baiat mare
Asta cred eu  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:43 pm Post subject: |
|
|
Curiozitate: ank e la Drept? Ce an? Si daca e la drept atunci este adevarat ca dupa examenul la INM repartitia se face in primul an ij functie de numarul de posturi si de media candidatului? (sa ajungem numai noi acolo )Am inteles ca in momentul in care ai intrat la INM esti pus sa alegi...de obicei primii intrati aleg judecator, deci ultimii merg pe procurur... Anyway, tu ce-ti alegi avocat/consilier/magistrat/notar ?
Si dac e adevarat ca in urmatorii ani va fi foarte greu pentru judecatorii noi, deoarece in prezent instantele superioare desfiinteaza sentinte corecte pronuntzate de judecatorii pentru ca : nu au fost introdusi din oficiu terti in proces, s-au admis (corect) exceptii si nu s-au judecat cauzele in fond etc. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 12:49 am Post subject: |
|
|
*pinches ank* _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:47 am Post subject: |
|
|
Vad ca nu ma lumineaza nimeni.
Nu mai suport LIFTUL asta neneorocit. Mai e cineva, cumva, in cazul meu?
Liftul asta nenorocit imi provoaca niste nervi si un stres de imi vine sa-l sparg deja. Pe langa faptul ca e construit din '70 si abia se mai trage pe el, mai am si vecini obraznici. Este unu', chiar nas in nas stam, dar va spun ca neobrazatul niciodata nu ma salyta. Adica ce pana mea vrea acuma?? Are 30 de ani, mama naibii nu pot sa ii zic Sarumana. Nici celelalte 2 vecine nu ma saluta si eu m-am saturat de fetele lor obosite.
Vin ieri acasa cu 4 plase in mana de la marketu asta (v-am mai povestit de el) si descopar ca LIFTUL iarasi nu merge pentru ca obositu de la 7 uita sa inchida usa. Ma tarasc pana la etajul 9 cu 15 kile in maini can vad ca coboara nebunu de la 10. Asta e un parazit al carui loc e la psihici, dar probabil i-au dat drumul ca sa-mi stea mie in cale si sa ma enerveze si el. Ma saluta cu Serus. Ma duc cu o prietena sus la 10 (ca acolo sta el) sa iau liftul, caci si el ar bunul obicei de a lasa poarta larg deschisa, cand ma bruscheaza cu "Ce faceti piz**(aloooooo??)lor???!!!!!!!!!....."
Va rog sa-mi intelegi frustrarea.
Si daca s-ar intampla 1 data mey, dar atsa se intampla zilnic si deja mi-e groaza sa cobor cand stiu ca pe cand ajung iarasi va trebui sa ma tarasc pana la 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine, asta pe langa ca imi vine sa ma urc pe pereti cand nenorocitul se blocheaza la vreun etaj cu mine si cu inca 3 care s-au spalat in 20 iunie secolul trecut. Pute tot liftul. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |