View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vasirot junior

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Feb 08, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
mey vasirot,
Ce e mey baiatule, vroiai sa ne anunti ca si-a pus D-zeu net iar acum are si e-mail?????
"dobitoci cei cu gandul" |
|
Back to top |
|
 |
vasirot junior

|
Posted: Tue Feb 08, 2005 10:55 am Post subject: |
|
|
marius wrote: | mey vasirot,
"dobitoci cei cu gandul" |
Ar fi trebuit sa stii deja ca net-ul il avea de acum 4.5Mani.
Problema e ca nu avem noi mail la el si nici invitatii n-am gasit pe net
Chestia cu "gandul" n-am inteles-o.
Te refereai la Bill cel Micro(soft) care face bani din ganduri? |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Feb 08, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
Nu mey...
ma refeream la "cei cu gandul'.. care au inceput acum sa "propovadiuasca" si pe net!
Crezi ca te poate ori ceva din a-ti trimite pomelnicul, incat sa optezi prin a te folosi de net? Crezi tu ca "pomelnicul" ajunge neaparat prin "graiul" celor de la parohie?
crezi tu de fapt, ca pomelnicul ajunge?
In ce priveste 4.5 mil ani... posibil ca si Bill cel Micro sa fie unul din m"ucenici"... |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Feb 08, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
Parerea mea este ca atunci cand e vorba de religie si de Dz , ar trebui sa ne miscam fundurile si sa ne ducem pana la biserica, si asa facem pomelnice si acatiste numai cand avem nevoie de ceva. Sa avem macar bunul simt si sa ne deplasam pana acolo, nu ar fi un sacrificiu prea mare in comparatie cu acela pe care dupa religie l-a facut Isus. Problema e ca incercam sa simplificam orice, chiar si religia. Nu m-ar mira daca la un moment dat am alege din religie numai ce ne place si ce ne convine! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Feb 08, 2005 11:59 am Post subject: |
|
|
deocamdata popii i-au ceea ce le place, iar noi suntem cu datul!
Preconizezi ceva schimbari? |
|
Back to top |
|
 |
vasirot junior

|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
"ar trebui sa ne miscam fundurile"
Sunt de acord cu miscarea intregului corp nu doar a unor anumite segmente ale corpului.
Insa ce te faci atunci cand intreg ansamblul anatomo-patologic se afla "localizat" pentru o vreme la Floreasca, Berceni_9 ori la Budimex?
Cum il deplasezi pana la Putna, Cerna si Bistrita?
"cei cu gandul" teoretic nu te pot ajuta...pe net ... sau poate ca pot... insa pe NET dar numai prin tine insuti iar daca tu nu vrei ...nu-i bai
Este loc pentru toata lumea .
Dar ce ar fi sa privim lucrurile fara derivatele lor ironice asociate, ceva mai pragmatic, mai biz
Adica, practic, eu doar vroiam sa spun ca s-a inventat un nou DHL personalizat nevoilor unei anumite categorii de comunicare. Mult mai ieftin si poate la fel de eficient daca nu chiar mai eficient.
Doar segmentul metodei de comunicare asociat activitatii specifice cred ca merita analizat nu si analiza continutului ori a directiei in care se indreapta. Internetul nu este altceva decat suportul pentru transferul datelor indiferent care ar fi continutul acestora.
Lectiile de biz...target...marketing....bala_bla... in serialul urmator |
|
Back to top |
|
 |
comosicus membru

|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
Noi apostoli ai Lui D-zeu in postura unor ingineri in calculatoare.Mi avem putin si ne spalam pacatele pe net,ne confesionam pe site si ne rugam la unison cu mouse-ul in mana stanga ca cu dreapta tre sa ne inchinam.
Am vazut-o si p'asta..... |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Feb 15, 2005 4:11 pm Post subject: |
|
|
ha lol  |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Feb 16, 2005 10:24 am Post subject: |
|
|
Comosicus,
Ai uitat sa spui "Amin"  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
Vasirot, nu-mi mai rastalmaci cuvintele, ai inteles perfect ce am vrut sa spun cand am spus "sa ne miscam fundurile".
1)Un bolnav in spital sau inchis la nebuni, la inchisoare sau cine mai stie unde nu are acces la internet oricum (cel putin asa era cand am vizitat eu ultima oara un spital) deci....nu ti-ai ales argumentele potrivite.
2)Pe de alta parte cred ca Dz nu se supara daca respectivul ia o pauza din motive de sanatate sau altele la fel de intemeiate.
3)...si nu in ultimul rand, de la un om asa de inteligent care stie ce e aia aaaaa
cum i-ai zis "ansamblu anatomooo - ....stai sa ma mai uit o data ...-patologic" asta asa, un om atat de inteligent (care stie despre site-uri de genul asta),ar trebui sa stie ca se gasesc biserici pe toate strazile Bucurestiului si nu-i musai sa te rogi sau sa dai acatiste sau pomelnice la Cernica, Putna si nu mai stiu care era urmatoarea...
....si sa-ti mai zic ceva , in fiecare om exista un templu al lui Dz, nu avem nevoie de biserici decat daca vrem sa ne putem concentra mai bine la cele sfinte si sa primim nush ce indrumari si binecuvantari...cat despre bisericile virtualeeee....proasta idee! Poate la Sf. Asteapta! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
|