View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Dec 29, 2004 10:17 am Post subject: Re: Guvernul Tariceanu a primit OK-ul Parlamentului |
|
|
am vazut
cel mai tare ma enerveaza, pe langa prezenta lui Marko Bella, ideea ca ministrul comunicatiilor si tehnologia informatiilor este un ungur Nagy Zsolt.
Este membru UDMR din 1990. In perioada 2003-2004, a fost conducatorul programului de colaborare dintre Uniune si Ministerul Informaticii si Comunicatiei din Ungaria privind societatea informationala. In 2004 a fost sef de campanie nationala pentru alegerile locale si generale.
ce e mai grav e ca CV-ul lui e de-a dreptul impresionant.
informatia si comunicatiile sunt domenii de importanta vitala pentru stat, iar eu consider absolut normal ca acest portofoliu sa apartina unui roman, nu doar unui cetatean roman cu ganduri la imnul maghiar si la autonomie.
si acum CV-ul lui:
In 1995 a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Facultatea Automatica si Calculatoare.
Codrut Seres, ministrul Economiei si Comertului
In varsta de 35 de ani, este absolvent al Academiei Tehnice Militare - sef de promotie, precum si al unui Program MBA Romano-Canadian - Magna Cum Laudae. Pana sa fie ales in Parlament, Seres a fost director comercial la S.C. CRC Electric S.R.L., anterior detinand, printre altele, functia de director dezvoltare afaceri si strategii la Grupul GRIVCO. Codrut Seres este membru al Partidului Umanist din anul 2001. La scrutinul din noiembrie, a fost ales senator, ulterior fiind desemnat si vicepresedinte al Senatului. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:32 pm Post subject: |
|
|
ank,
Stai linistita ca la celulare tot limba nationala o vom vorbi
Mai rau era sa fi fost un ungur ministrul transporturilor, al educatiei si invatamantului,sau de externe,interne, comert, agricultura.... etc  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Dec 29, 2004 4:05 pm Post subject: |
|
|
comunicatiile din punctul meu de vedere sunt un domeniu extrem de important.
dar cu siguranta m-ar fi deranjat conducerea oricarui minister de catre unguri.
si consider ca prezenta lor in guvernul Romaniei este o rusine, atata timp cat partidul lor are vise de autonomie si vise pentru o multime de alte drepturi, altele decat cele romanesti si firesti. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
|