View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:02 pm Post subject: Retrocedarea padurilor catre biserici |
|
|
Onor guvern a dat o lege prin care retrocedarea padurilor si pamanturilor catre biserici se va face prin ordonanta de urgenta si nu printr-o lege, cum era normal ! Astia chiar cred ca se pot pune cu "Doamne, Doamne". Nu pot sa ma abtin sa nu vad amestecul (cras, mirean si pacatos) al Bisericii in politica ! Voi ce ziceti ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:05 pm Post subject: |
|
|
NU, ca tu chiar incerci sa imi strici bunatate de ziulica...
Presupun ca.... te referi la PSD?
Da ce ii trebuie Bisericii atatea pamanturi si paduri ?
Taci, ca Biserica le imparte cu enoriasii, sa vezi de nu o fi asa!  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:10 pm Post subject: |
|
|
Am zis "onor guvern" asa ca e normal ca ma refer la PSD ! Cat priveste "impartirea pamanturilor", imparti-le-as eu ceva popilor astia nesatui si mincinosi ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:06 pm Post subject: |
|
|
Yuck!
Ce sa zic,
Biserca isi vrea pamanturile!
Acum serios?
Chiar are nevoie biserica de pamanturi ?
Are ea cu ce sa le intretina?
Are puterea financiara de a face agricultura intensiva?
Sau este nevoie doar de un tenren pe care sa creasca buruieni si sa pasca 2-3 capre? :
Despre paduri, nu stiu ce sa zic...
Dar raman la aceeasi parere, nu inteleg de ce isi vrea biserica si padurile.
Vrea totul! sa i le dam! ii dam toata Romania ! si noi plecam.... _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:11 pm Post subject: |
|
|
Putere financiara ar avea ca, har Domnului, popii au buzunare largi si nestiuuteee sunt caiiiilleee Dooomnului ! Cred ca au nevoie de pajisti ca sa pasca mieii Domnului ! Uite, vezi, de-aia nu-mi ajuta mie Dumnezeu !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:24 pm Post subject: |
|
|
cad pe jos!
Sigur ca gasesc ei si bani cu ce sa intretina, tot asa cum au gasit bani pt patriarhii..
Si cand te gandesti ca uneori ti se face mila de unele maicutze ce stau in frig cu plancardele atarnate!
Sau de sarmanii enoriasi ce cumpara lumanarea neaparat de la Biserica, ca e sfintita, si nu conteaza ca in piata e mai ieftin!
Sau cand te mai gandesti ca .... atunci cand treci prin fatza altarului si trebuie sa te apleci sa saruti icoana SF Maicii Domnului, neaparat trebuie sa arunci si in "pusculita" din dreapta cateva monede, sa se auda si zgomotul, iar daca e hartie mai generos!
Iar de nu faci ca ei..fruntasii Bisericii, atunci se uita multimea la tine si la sufletul tau de "calic"!  |
|
Back to top |
|
 |
|