View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Caesar membru

|
Posted: Thu Dec 02, 2004 3:00 pm Post subject: One Night Stand |
|
|
hmmm... se intampla deseori sa te intalnesti cu o fata ( sau baiat )... sa ai un act sexual cu el/ea sau nu... fara sa il/o cunosti sau sa pui suflet pe ceea ce faci... apoi maine totul sa fie uitat... sau doar o amintire fara sens... vi s-a intamplat asa ceva? sau... cum definiti voi One Night Stand ? _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Dec 02, 2004 3:41 pm Post subject: |
|
|
...se intampla, numai ca la baietzi mult mai des,la fete de regula se intampla asta fara voia lor. Mie mi s-a intamplat o data shi a fost destul de neplacut dar ce sa-i faci, asa imi trebuie daca am fost "easy". Cat despre "one night stand" de buna voie...cele mai multe fete doar se gandesc la asta dar nu finalizeaza.
Pt un baiat cu cat lista e mai lunga cu atat se mandreste mai tare pt. o fata....e exact invers, din "floare in floare" nu e exact ce isi doreste o fata. Sa nu generalizam totusi, pentru unele femei egalitatea intre sexe se refera si la aceasta parte...dar aceste femei sunt destul de putine in comparatzie cu celelalte. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:48 am Post subject: |
|
|
Call me conservative, dar eu am o mare problema cu One-Night-Stand (sau, mai exact, Lay ).
Actul sexual implica si o componenta afectiva si-l inteleg ca o finalizare a procesului de creare a unei comuniuni sufletesti ! Daca aveti chef de One-Night-Stand, exista Crucea de Piatra, copii ! Simplu, eficient, comod ! Si cu sifilisul inclus !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 4:57 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Call me conservative, dar eu am o mare problema cu One-Night-Stand (sau, mai exact, Lay ).
Actul sexual implica si o componenta afectiva si-l inteleg ca o finalizare a procesului de creare a unei comuniuni sufletesti ! Daca aveti chef de One-Night-Stand, exista Crucea de Piatra, copii ! Simplu, eficient, comod ! Si cu sifilisul inclus ! |
One-Night-Stand nu inseamna sex... se poate numi o aventura... dar nu implica neaaparat sexul...  _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:51 pm Post subject: |
|
|
puahahahaha cezar. ce naiv esti daca n-are sex si e doar o noapte, asta implicand ceva sentimente..mi se pare cam de rahat
ps: cenzurati-ma !  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:08 am Post subject: |
|
|
de ce s-ar mai numi One-Night-Stand daca ar implica sentimente... si e normal ca e doar o noapte.... gandestete la nume...  _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:56 am Post subject: |
|
|
daca n-ar fi sex, s-ar numi flirt  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:59 pm Post subject: |
|
|
Aprob pozitiv, zozo ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:49 pm Post subject: |
|
|
tenc iu, caind s?r  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Arvinna membru

|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:10 pm Post subject: |
|
|
intr-un fel "one night stand"-ul poate dura si cateva zile..saptamani...luni
Ma refer la relatii bazate exclusiv pe sex...sau pe sex si prea putin pe altele
Cine are puterea de a le condamna sau judeca? _________________ "If you can't annoy somebody, there is little point in writing." |
|
Back to top |
|
 |
joy_girlitza junior

|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
eu prefer relatiile de lung adurata si in nici un caz one-ul dar s-a intamplat o data . eram la ziua unui amic si eu am mai ramas un pic cu el ca sa strangem vasele, k ne cunosteam fffff bine. cum eram un pic ametiti .. s-a intamplat, dar noi suntem si acum buni prieteni si nu vom fi niciodata mai mult. iubitul mei stie de chestia asta si nu se supara cand vordesc cu mihai sau ceva de geni' asta. pur si simplu asta a fost doar... one-night -stand, dar nu-mi pare rau ca s-a intamplat.
daca parintii mei ar stii ca m-am culcat cu mihaiar fi foarte bucurisi, ca si-au pus in gand sa ma marite cu el, dar nici gand... _________________ there is always one more hope!
belive in yourself and evrything will be fine. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:37 am Post subject: |
|
|
garlitza,
De cate ori ai fact-o pana acum? |