View previous topic :: View next topic |
Aveti o alimentatie sanatoasa? |
Mananc tot ce vad |
|
14% |
[ 2 ] |
Sunt prea ocupat/a sa ma mai uit |
|
7% |
[ 1 ] |
Suporter al "Fast Food" shi "chinese" restaurante |
|
21% |
[ 3 ] |
Mananc mancare cat se poate de "nealterata" (naturala) |
|
57% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 14 |
|
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 7:35 am Post subject: Alimente daunatoare sanatatii |
|
|
V-ati intrebat vreodata ce efecte au unele alimente sau ingrediente din alimentazia noastra de zi cu zi, asupra corpului shi sanatatii noastre?
Eu una sunt a "label freak" sau in alte cuvinte sunt obsedata de etichetele de pe pungi, borcane, conserve shi cutiile care contin lucruri edible sau ajuta la prepararea acestora.
Sa ajung la tema acestui subiect, voi le luati in seama? Va-ti gandit vreo data oare ce o sa se intample daca tot continui sa mananc sau sa beau lucruri care printre ingredientele usor de recunoscut au shi ingrediente care nici macar nu sunt usor de pronuntat nicidecum sa stiu ce inseamna? Mai da cate un yellow 5, red 40 shi blue sau green something or other shi ai reteta pentru un cancer.
Eu una nici nu vreau sa ma mai uit prin vitrine la patiserii cand vad torturi shi prajituri decorate in albastru, violet, verde shi roz.
Voi stiti cu adevarat ce mancati? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 8:46 pm Post subject: |
|
|
ai dreptate tuffy ....putina lume se uita la ce mananca sau ce cumpara .. eu de exemplu m-am comvins cu cola .....extrem de daunatoare ... si multe altele...din pacate _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Sep 05, 2005 2:29 am Post subject: |
|
|
Nu numai cola. Sunt mult mai multe lucruri care se folosesc in modul de a pregati mancarurile sa le faca mai bine mirositoare, sa stea proaspete mai mult, sa aiba aspect mai bun. Tu stii cum pregatesc aia mancarea la fast food restaurants? Colesterolul e un alt aspect al alimentor daunatoare, bineintzeles vine shi ca mostenire, dar unele mancaruri in special nu ajuta. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Mon Sep 05, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
shi in state unde esti tu ....se pune baza pe mancarurile din fast food si de aceea sunt foarte multi obezi ....shi deja moda E-urilor se cunoaste ..in ultima vreme se poate observa cu usurinta cum nu mai este scris la "ingrediente" E1 E16 etc ....ci scrie ....acid nush de care si etc pacat de noi  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Sep 06, 2005 8:14 am Post subject: |
|
|
eu dintotdeauna am incercat sa mananc cat mai natural ...
dar in ziua de azi dak stai si te gandesc pana si fructele nu mai sunt 100% naturale ...
Ce mai dak mor repede .. oricum o data si o data totzi murim mai devreme sau mai tarziu !!! Macar sa mananc ce vrea muschiul meu...  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Tue Sep 06, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
shi de mananci ce vrei ajungi sa traiesti prin spitale cu intoxicatii .... clesterol ...etc  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 5:18 am Post subject: |
|
|
prichindela wrote: | shi in state unde esti tu ....se pune baza pe mancarurile din fast food si de aceea sunt foarte multi obezi ...  |
In State nu e vorba doar de fast food, este vorba despre cultura lor. E mai usor sa deschizi un carton cu macaroane le pui la fiert shi mai dai cu niste praf potocaliu(branza) shi ai terminat. Fiecare coltz de tara are felul lor de a gati, uni mananca Fried chicken in nestire, altii mannca BBQ. O alta problema aici este lipsa de activitate fizica. Copii se joaca video games in casa in loc sa mearga afara sa joace fotbal sau sa se dea cu bicicleta shi adultii sunt mai comfortabili sa stea in fata la televizor cu o punga de potato chips decat sa face ceva activitati, in afara de Couch potato care i-a facut faimosi in toata lumea ca obezi. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 5:29 am Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: |
Ce mai dak mor repede .. oricum o data si o data totzi murim mai devreme sau mai tarziu !!! Macar sa mananc ce vrea muschiul meu...  |
Nu e vorba despre murit repede, este vorba despre life quality sau calitatea vietii. Crezi ca o sa -ti fie bine daca trebuie sa te intzepi in deget in fiecare zii sa iti masori zaharul din sange pentru ca ai diabet? Sau crezi ca daca ai heart attack la 40 shi daca ai noroc sa scapi cu viatza, o sa-ti fie bine? How about when te arde in stomac pentru ca nu mananci cand shi cum trebuie shi te trezesti cu un acid reflux de toata frumusetea?
Vezi, chiar nu are nimic de a face cu moartea, e doar ce fel de viatza vrei sa traiesti, pune in balantza: o viata sanatoasa contra o viatza mizerabila unde unbli cu plasa dupa tine (medicamente pentru colesterol, insulina pentru diabet, medicamentele pentru inima)
Ce zici?
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 10:55 am Post subject: |
|
|
tot cu ideea mea raman ...
k pana la urma urmelor .. te imbolnavesti si mori .. dar macar stii k ai murit k ai trait viatza la maaaaaxxxxxxxxx si ai facut ce ai vrut .. _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Rose_Epine membru

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
avand in vedere ca sunt o mica maniaca a pastrarii siluetei, trageti singuri concluziile: mananc fructe, legume (necongelate), lactate (de preferinta de casa), si cred ca atat
doar traim in epoca "copertilor" de reviste, nu?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | tot cu ideea mea raman ...
k ai trait viatza la maaaaaxxxxxxxxx si ai facut ce ai vrut .. |
Nu prea poti sa-ti traiesti viatza la maaaaaaxxxxxxxxxx cand depinzi de mai stiu eu ce pastile sa poti sa fi comfortabila. De multe ori aceste boli cauzate de nutritie rea au numeroase restrictii care afecteaza felul de viatza. Nu prea poti sa faci ce vrei.
In fine, este alegerea ta pana la urma, dar totusi sugerez sa dai putina atentie acestei probleme. Nu ai nimic de pierdut. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 12:25 pm Post subject: |
|
|
fiecare isi "consuma" viata cum vrea ........so go on ...bagati porcarii in voi !  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
tudoriona silver member

|
Posted: Sun Sep 18, 2005 3:39 pm Post subject: |
|
|
Mananc multe napolitane...
Sunt lihnit dupa hamburgeri...
E grav, nu ? |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Sun Sep 18, 2005 4:33 pm Post subject: |
|
|
tudoriona wrote: | Mananc multe napolitane...
Sunt lihnit dupa hamburgeri...
E grav, nu ? |
o sa vezi consecintele in timp----->
eu nu sunt adeptul junk-food si al mancarii "fat"-de fapt mereu mananc cat mai slab si cat mai calitativ(desi mananc foarte mult--multe proteine)
 _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Mon Sep 26, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
La mine in casa se manaca in mod sanatos,produse cu cat mai putini conservanti ,desi,...............noi incercam. _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |