View previous topic :: View next topic |
Aveti o alimentatie sanatoasa? |
Mananc tot ce vad |
|
14% |
[ 2 ] |
Sunt prea ocupat/a sa ma mai uit |
|
7% |
[ 1 ] |
Suporter al "Fast Food" shi "chinese" restaurante |
|
21% |
[ 3 ] |
Mananc mancare cat se poate de "nealterata" (naturala) |
|
57% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 14 |
|
Author |
Message |
Morrison silver member

|
Posted: Tue Sep 27, 2005 12:15 am Post subject: |
|
|
 _________________ METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | [email protected]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Sep 27, 2005 12:37 am Post subject: |
|
|
morrison,
Posteaza doar daca ai ceva de spus
multumesc |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 1:05 am Post subject: |
|
|
Mie imi place pizza!!!! As manca zilnic. Nu manac porc, vita foarte rar. Puiul este baza . Legume muuuulte si din pacate dulciuri in exces. Cate un Twix pe zi si Raffaello . Norocul meu este ca fac miscare ca altfel... s-ar vedea din exterior Twix-urile  |
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 9:12 am Post subject: |
|
|
Din pacate mananc destul de des de la Fast Food,mai ales sandwitch-ul cu snitel de pui Nu ma pot abtine :crazy:Si mananc si foarte multa ciocolata si chipsuri,asta pentru ca rar se mai pune cate un kg pe mine  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
Spui tu asha acum, dar sa te vedem cand ajungi pe la 30 de ani Pe langa asta, cu toate ca greuatea excesiva duce la o sanatate shubreda, sunt atatea feluri de chimicale ca prezerveaza prospetimea alimentelor ambalate.
Mancarurile de la fast food restaurante sunt tot asha. De ce credeti ca le spune fast food? Carmea vine gatita partial sau inghetata. Cand este pregatita nu e pusa pe gratar ci este fripta intr-o baie de ulei fierbinte. Colesterolul este king cand vine vorba de asha ceva Nu se intampla sa ne imbolnavim in doua saptamani, dureaza mai mult, dar tot acest abuz asupra corpului nostru o sa se vada cand avem cel mai mult nevoie sa fim sanatosi. Stiti ca am dreptate dar sunteti prea incapatanati sa admiteti.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 7:53 am Post subject: |
|
|
De obicei gatesc eu , diverse mancaruri , hai sa le numim sanatoase , dar recunosc ca unerori mai comand o pizza , o shaorma , un kebab .In ce priveste prajiturile de cofetarie , foarte rar cumpar , din acelasi motiv : le fac eu ceva repede .Fi-mea prefera fructele mai mult decat dulciurile .Dar recunosc ca de multe ori dam toti trei iama in inghetata , ei de vanilie si eu de ciocolata . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
|