View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Fri Dec 12, 2003 2:23 pm Post subject: Cum ne atragem persoana de care ne place ! |
|
|
sa zicem ca mergem pe strada si vedem o fata / un baiat de care ne place ... grav de tot ... cum actionatzi ca sa il cuceriti / o cuceriti ??? _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Fri Dec 12, 2003 4:39 pm Post subject: |
|
|
hey,catalin!cum as reactiona?poai cred ca m-as da la el ,apeland la ajutorul corpului ,BINEINTELES....!!!!!
Si,nu mai stiou ,pe moment..i-as cere numarul de telefon in cel mai tentant caz in care ma simt..
kiss ya,ures gaby |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Sat Dec 13, 2003 11:58 am Post subject: |
|
|
NU stiu daca ar fi recomandabil pt o fata sa se repeada la un baiat pe strada sa-i ceara nr de tel. Cel putin daca mi s-ar intampla mie o faza din asta as fi foarte circumspect.
Parerea mea e ca fetele ar trebui sa-si foloseasca zambetul din dotare sau o privire asha mai dulce, etc, etc. restul e treaba noastra.
In al doilea rand eu nu cred in dragoste la prima vedere, dar daca as vedea pe strada o fata mai deosebita, i-as cere numarul de telefon pt ca nu se stie niciodata. S-ar putea ca fata respectiva sa fie deosebita nu numai dpdvdr fizic.
Hai pa, bafta  _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Tue Dec 16, 2003 12:21 am Post subject: |
|
|
ai dreptate..am si un zambet seducator..stai linijtit ca stim noi fetel ce facem..hehehe!
kiss ya all,ures hera
THE THINGS IM GONNA DO 4 MY COUNTRY!!! |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Jan 11, 2004 3:01 pm Post subject: |
|
|
eu as afla cine e ... as suna-o si i`as zice in fata ... imi place de tine .. daca nu ai prieten se poate sa ne intalnim ?  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 11, 2004 3:29 pm Post subject: |
|
|
eu cred ca as incepe cu o minciuna in genul : " vezi grupul ala de acolo?...
sunt pritenii mei cu care tocmai am fost nevoit sa fac un pariu, iar daca ai sa ma ajuti sa castig pariul acceptind sa te intalnesti cu mine ( locul, ora, ziua).... bla bla... nu vei regreta... bla bla bla.. si in afara recunostiintei mele, poti sa mai numeri inca un amic de incredere in lista ta...bla bla
ca nu voi incerca nimic in plus ....bla bla doar o cafea sau ce i-ar place ei ..bla bla...... am uitat sa mentionez
pana la urma bla bla ramane!
mere` bine, nu mere` si mai ....rau!
iar daca ma refuza..... pai abia atunci intru in actiune..... ! o caut, ...telefoane, fac tot posibilul sa ii intru sub piele..... ca` deh, pariu e pariu si nu se merita pirdut!  |
|
Back to top |
|
 |
sheptarul membru

|
Posted: Mon Jan 12, 2004 12:07 am Post subject: |
|
|
Mariuse....te stiu de undeva??...chestia asta chiar a fost facuta de un prieten de-al meu si mai apoi de mine.....ce-i drept trebuia sa fie doar gluma....dar a prins destul de bine...mai ales cu putina nebuneala de-a noastra... )
Cat despre topic......pai cel mai simplu ar fi sa te duci si sa vorbesti cu ea.....si sa fii cat mai natural....si funny si un pic serios.... _________________ Capu' sus si privirea dreapta....niciodata in viata nu stii ce te asteapta |
|
Back to top |
|
 |
simonikdulce membru

|
Posted: Thu Mar 18, 2004 3:14 pm Post subject: |
|
|
mmmmmmm.. cum reactionezi ca sa cucereshti un baiat`? fetele au un arsenal intreg de metode de a cuceri un baiat, cred ca cel mai bine, voi baietzii shtitzi cum suntetzi cuceritzi.. asta este parerea mea.. dar ca sa nu fiu eu mai cu motz shi sa raspund la intrebarea ta Cata.. probabil cu un zambet, o intrebare care mi`ar trece prin cap pt a putea sta de vb cu el, iar mai apoi m`as folosi shi eu de aspectul fizic... _________________ simonika |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Mar 18, 2004 3:31 pm Post subject: |
|
|
De exemplu ar fi o buna ideea ca intr-un club sa il vezi la masa sau undeva, sa te duci la el sa ii zici ceva de genu "i really like you" si apoi sa pleci subit. Si sa il lasi sa se gandeasca. Punct. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
joy_girlitza junior

|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:31 pm Post subject: |
|
|
eu , m-as face ca nu gasesc ceva, de exemplu un restaurant, si dupa aia el sigur imi ia ceva de mancat, ca nu beau (usually)
asta-i o metoda sigura, cel putin mie mi-a mers tot timpul )si acuma o mai incerc, sa nu-mi pierd indemanarea) _________________ there is always one more hope!
belive in yourself and evrything will be fine. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:05 am Post subject: |
|
|
joy_girlitza wrote: | eu , m-as face ca nu gasesc ceva, de exemplu un restaurant....
|
ce te faci daca dai peste unul care ti-ar propune urmat:
-da-i o Cola sa iti arat eu unde e restaurantul(ala)???
Quote: | si dupa aia el sigur imi ia ceva de mancat | Bag de seama ca atractia se rezuma la ospat....
Quote: | asta-i o metoda sigura, cel putin mie mi-a mers tot timpul ) |
Curios.... dar se pare ca pe la tione prin cartuer lipsesc cei care sa te curteze din moment ce "trebuie sa iti mearga"  |
|
Back to top |
|
 |
|