| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 3:03 am Post subject: |
|
|
Mey Nicky, eu nu posed intzelepciunea ta mey...am multe carentze...poate daca ma casatoream si eu cu un scotzian...
Dar nu-mi plac scotzienii chiar daca poarta fuste...
 |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 5:47 am Post subject: |
|
|
Cine ar fi crezut ca 2 femei insemnate cu steaua desteptaciunii pe frunte vor fi in stare sa-l scoata din letargie pe nevinovatul tauras Ferdinand ?
L-au atzatzat intr-atat cele 2 inteligentze incat calmul taurului se spulbera si c-o placere nedisimulata isi infige coarnele poete in posterioarele bine reprezentate ale celor 2 gratzii.
Dupa baia in sangele celor 2 virgine in ale intelepciunii , racorit, taurul se intoarce fidel la florile lui. |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 5:58 am Post subject: |
|
|
| Ella wrote: | Cine ar fi crezut ca 2 femei insemnate cu steaua desteptaciunii pe frunte vor fi in stare sa-l scoata din letargie pe nevinovatul tauras Ferdinand ?
L-au atzatzat intr-atat cele 2 inteligentze incat calmul taurului se spulbera si c-o placere nedisimulata isi infige coarnele poete in posterioarele bine reprezentate ale celor 2 gratzii.
Dupa baia in sangele celor 2 virgine in ale intelepciunii , racorit, taurul se intoarce fidel la florile lui. |
asta k si concluzie sau cum?????
incep sa cred k ferdinand are personalitate multipla....una asta care o afiseaza, alta repr de george..si ink una...cea a ellei...care dupa umila mea parere ar reprezenta latura lui feminina...sau, mai mult decat atat,elle ar fi pt el intruchiparea idealului feminin(asta tinand cont de faptul k el nu are ce discuta cu celelalte fete de pe forum....)..
so... am i right?  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:05 am Post subject: |
|
|
Daca eu, Ella, as alege sa fiu barbat, Ferdinand nu mi-ar displace dar asta ar insemna sa-mi fac schimbare de sex si cum am frica de cutit si sila de implanturi prefer sa raman femeie.
Daca eu, Ella, as fi si Ferdinand ar insemna sa fiu androgin.
Iti spune ceva cuvantul asta ?
In concluzie eu sunt Ella si doar atat. |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:09 am Post subject: |
|
|
Tuffy, esti cumva registered nurse sau phisician ? Te intreb fiindca aici in Canada sunt foarte multe r. nurses si doctoritze dar nici o diploma din afara Canadei nu e recunoscuta. Trebuiesc date diferentze. E valabil si pentru cei care au studiat la Oxford, la Paris, etc.
Este, se pare, o politica de stat. Un mod de a scoate bani pentru invatamint. Se prognozeaza o schimbare a legilor dar va mai dura ceva pina atunci.
Si strainii care vin in State trebuie sa dea aceste diferentze. La tine nu e cazul fiindca ai studiat probabil direct acolo fiind de 12 ani.
O cunostinta de-a mea, care este registered nurse in New-York, i-a facut o injectie chiar lui Jerry Seinfeld. Era f. emotionata cind l-a vazut intrind in cabinet. |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:10 am Post subject: |
|
|
Mishulina scumpa, te-ai prins. Am personalitate multipla...
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:16 am Post subject: |
|
|
...sau i-a luat singe pentru analiza (lui Seinfeld), mai degraba. Nu mai stiu exact. Oricum n-are a face. Important este ca acest comic celebru a fost pentru cateva minute cu mana in acul ei...  |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 9:43 am Post subject: |
|
|
| Ferdinand wrote: | Tuffy, esti cumva registered nurse sau phisician ? Te intreb fiindca aici in Canada sunt foarte multe r. nurses si doctoritze dar nici o diploma din afara Canadei nu e recunoscuta. Trebuiesc date diferentze. E valabil si pentru cei care au studiat la Oxford, la Paris, etc.
Este, se pare, o politica de stat. Un mod de a scoate bani pentru invatamint. Se prognozeaza o schimbare a legilor dar va mai dura ceva pina atunci.
Si strainii care vin in State trebuie sa dea aceste diferentze. |
Nu Ferdinand, sunt doar assistenta intr-un cabinet stomatolog
La fel in State, diplome din alte tzari nu sunt recunoscute, chiar fiind shi de la Oxford. Nu este o politica de stat sau un mod de a scoate banii pentru invatamant, este vorba doar de partea farmaceutica ... vezi tu, aici in tarile astea din North America, medicamentele prescrise sunt diferite shi numeroase, din aceasta cauza respectivele RN's shi chiar adevarati doctori, trebuie sa mearga la scoala, pentru a invata despre aceste medicamente buclucase, care, lasate pe mana unei persoane fara experientza pot deveni dea dreptul periculoase. Cred ca apreciezi faptul ca doctorul tau stie ce fel de " " sa iti prescrie fara ati cauza mici sau mari "neplaceri". In concluzie, orice persoana cu studii in afara Statelor trebuie sa treaca prin aceasta pregatire din nou. Sper sa nu se schimbe nimic din legile existente, prescription drugs este un lucru foarte serios cu consecinte la fel de serioase.
Intr-o nota mai vesela, sper ca Jerry nu a suferit prea mult din cauza emotiilor acestey nurse (chiar daca nu imi place de el ) _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:27 pm Post subject: |
|
|
| mishulina wrote: | nu te deranja fire...
poate sufera de vreun complex de inferioritate....
acum nush la cine ma refer..la briga..sau la ferdinand???
poate ma lamuresc ei..  |
m-ai prins mishulino........dar nu cu mata in sac  |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:04 pm Post subject: |
|
|
Merci Tuffy.
De Seinfeld nu-ti place ca si comedian ? N-ai urmarit serialul ?
Au aparut acum DVD-uri cu acest serial. Ce serial ti-a placut ?
Friends ? E dragutz si Friends. Am urmarit si eu ultima serie de curind.
O zi excelenta Tuffy !  |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:10 pm Post subject: |
|
|
Eu...complex de inferioritate ??? Ai vazut tu, scumpa Mishulina, pe cineva cu personalitate multipla ...sa sufere de acest complex ???  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 5:24 pm Post subject: |
|
|
| Ferdinand wrote: | Merci Tuffy.
De Seinfeld nu-ti place ca si comedian ? N-ai urmarit serialul ?
|
Am urmarit serialul din cand in cand, il gasesc (pe Jerry) foarte enervant, opinia mea.
Favoritele mele sunt CSI series incluzand originalul Las Vegas, Miami shi New York de asemenea imi place Arrested Development, este un altul numit Las Vegas shi mai sunt cateva la care nu imi amintesc numele chiar acum  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 5:44 pm Post subject: |
|
|
| Tuffy, si mie mi se parea enervant Seinfeld la inceput, in primele episoade. Avea aerul ala de superioritate, dar apoi m-am obisnuit cu el si cu celelalte personaje. A fost un serial super. Dar trebuie urmarit pas cu pas, ca sa intelegi corect fiecare caracter in parte. Trebuie deasemenea atentie la fiecare fraza, fiecare cuvint, fiecare gest...altfel se pierde sensul umorului. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:50 pm Post subject: |
|
|
Am vazut serialul destul de des sa inteleg ce rost are fiecare personaj. Nu e ca nu inteleg glmele lor in fact Cramer e may favorite. E ceva despre Jerry ca persoana care ma enerveaza. L-am vazut destul de des in situatii sociale shi chesty de genul asta shi tot enervant e. Ce pot sa fac, nu imi place shi gata, asta e  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:46 pm Post subject: |
|
|
| Da, te intzeleg. Fiecare din noi simte o simpatie sau antipatie instinctuala fatza de cineva anume care nu poate fi explicata. |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|