View previous topic :: View next topic |
sexul poate slabi? |
Da |
|
75% |
[ 3 ] |
Nu |
|
25% |
[ 1 ] |
am alta parere |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 4 |
|
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Sun Feb 15, 2004 8:06 pm Post subject: sexul si slabirea |
|
|
unii spun ca prea mult sex slabeste , altii ca asigura fericirea, altii ca ...;..
voi ce credeti?
Ptr a slabi trebuie sa facem exces de sex? este excesul o boala sau o necesitate? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Sun Feb 15, 2004 10:52 pm Post subject: |
|
|
io cred ca sexul slabejte...cel putin,asa zic toti,ca ,la cate calorii arzi pe o partida de sex...
nuj ce sa mai zic..depinde si de cate ori o faci..
insa,excesul de SEX nu e niciodata o boala ...ci e o necesitate a corpului...ce am putea face fara sex?si ,in fond,traim ca sa facem sex sa ne simtim bine si gata..sexul asigura pe landa alte condimente(loialitate,fodelitate,incredere,prietenie)fericirea.. ca sa slabim nu trebuie neaparat sa facem exces de sex,sa faci sex pana la epuizare..acuma depinde organismul omului...unii slabesc super usor doar daca merge putin,altii vor sa slabeasca si nu pot sau nu rezista ...dar daca ai VOINTA,cred ca poti sa le faci pe toate... _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Feb 16, 2004 6:28 pm Post subject: |
|
|
Obvious mey Adica io de ce practic acest sport? Numai asa? Pentrru ca mi lene sa ma duc la sala sa trag de fiare, si nu ma tenteaza sa fug.. si atunci imi trag barbatzelu in pat  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Tue Feb 17, 2004 11:01 pm Post subject: |
|
|
hehehe,shewanna deja a gasit noul mod de a slabi...sa faci o reclama..
,glumeam! deocamdata nu am nevoie sa slabesc ,insa ma duc la sala sa ma mai perfectionez umpic,dar nu exaberat ca ce e mult strica...mijto sportul asta cu barbatelul! cum s-o numi sportul asta?? ca sa nu mai injur acuma..
:Lol: _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
|