View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Tue May 16, 2006 10:44 pm Post subject: Cele mai comice posturi de pe forum... |
|
|
copy-paste la cele mai comice posturi de pe forum...va astept..  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed May 17, 2006 6:35 pm Post subject: |
|
|
Ai cam multe de copiat . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Wed May 17, 2006 7:20 pm Post subject: |
|
|
Nu trebuie sa le copiez eu, va las pe voi sa depistati cele mai comice posturi sau de ce nu, chiar ale voastre... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Wed May 17, 2006 8:00 pm Post subject: |
|
|
eu cred k am incarca baza de data inutil cu acest copy-paste.....mai bine sa gasim un topic nou...la care sa fie "cel mai comice viitoare postari"  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sun May 28, 2006 1:48 am Post subject: |
|
|
Bursucelule sper ca de acum inainte faze comice nbu din trecut ca nu stiu cand o sa apuc sa citesc tot forumul asta.
Se pare ca sunt prima care a fost aleasa pentru un thread comic cu Fire shi Airman _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
|