View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vrajitorea16 membru

|
Posted: Mon Jun 14, 2004 12:14 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | coma,
Stiai ca sexul in grup poate ajuta si el la dobandirea experientei necesare eliminarii inhibitiilor???
vorba lui skullpder, ai propuneri??  |
Care inhibitii? Daca ai ajuns la sex in grup nu vad ce inhibitii ai mai avea. Asta exclude cazul in care ajungi intr-un astefl de ''grup'', hy |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Jun 14, 2004 2:17 pm Post subject: |
|
|
Cred ca pe undeva omiti si faptul ca postarea mea era o replica la intrebarea lui coma!!
Quote: | Care inhibitii? Daca ai ajuns la sex in grup nu vad ce inhibitii ai mai avea. | Da-mi voie sa adaog si eu o replica la citatul tau, si anume ca "nu neaparat , si nu intotdeauna,.. cei care fac sex in grup nu au si inhibitii!"
In replica ta precedenta faci un apropos la inhibitiile ce pot fi cauzate de "emotivitate" (probabil) dar .. acestea nu sunt singurele inhibitii care pot aparea si nici singurele care te pot determina sa faci sau nu un sex in grup!
Inhibitiile nu apar doar la inceputul unui act sexual,..ci pot interveni in special in timpul actului, acestea din urma fiind clasificate drept cele mai defavorabile unui act sexual!
Inhibitiile la randul lor se pot clasifica in nenumarate "moduri de exprimare"a corpului, creierului sau chiar a mentalitatii?deci, te rog.... hai sa ne citam doar in sensul propice unei discutii generalizate!
Nu faci sex in grup doar din moment ce nu ai inhibitii, si chiar daca esti constient ca autocunoasterea a invins sau a gasit un mod de eliberare sau doar degajare a acestora, nici macar acest lucru nu iti poate garanta faptul ca inhibitiile sunt chestii "fumate ", "fantezii", sau doar probleme ce le poti controla!
Sa nu uitam ca cel mai important lucru in infaptuirea si realizarea oricarui raport sexual este insusi controlul asupra actului in sine, iar acestui controlul ii acordam cea mai mare atentie datorita eventualelor inhibitii ce pot aparea pe parcurs! Obligatoriu in cunoasterea si analiza propriilor inhibitii este insasi faptul ca nu trebuie sa uitam de unde vin si unde se pot opri! Inhibitiile se pot "vindeca""indeparta" sau chiar "ascunde" ,.. depinde de la individ la individ si de la modul de "nesimtire" si "spontaneitate" a fiecarei mentalitati, iar cand spun "ascunde" nu ma refer la "la un raport sexual fatarnic"!
Cat despre utopia mea din precedenta postare..; considera ca se mai poate face sex in grup si ....doar pt autocunoastere si experienta , abandonond deopotriva faptul ca inhibiitiile cauzate de sentimentele si starile emotionale.....etc, sunt deasemeni caracteristici specifice omului si .. sper sa ne intelegem si sa dezvoltam subiectul in continuare!
Sper ca din cele exprimate mai sus,... sa reiasa oarecum si faptul ca inhibitia poate fi nu numai o exprimare a experientei , ci poate fi chiar si obstacol in calea dobandirii acesteia! |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Wed Jun 16, 2004 11:21 am Post subject: |
|
|
Cred ca ar trebui sa facem o intalnire ceva gen Eyes Wide Shut unde sa ne satisfacem fanteziile. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 6:52 pm Post subject: |
|
|
lol
Cata dreptate ai ......
eu ....sustin ideea ta!  |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 7:32 pm Post subject: |
|
|
Amatorii sau profesionistii sa ma caute pe pm  _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Fri Jun 18, 2004 8:35 am Post subject: |
|
|
Si cam atat despre inhibitii si dezinhibitii nu am primit inca nici un mesaj. putea sa fie macar la mijto _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
virus silver member

|
Posted: Fri Jun 18, 2004 5:33 pm Post subject: |
|
|
Lasat'zi inhibitziile acasa, fiindca cu rusinea nu facem nika ! _________________ Time pays us only with a cold and silent grave. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:36 pm Post subject: |
|
|
Hai sa facem horaaa maree ! Mai aici si mai coleaaaa ! Mai aproapee de .... stiti voi ce.... Pana ne bagam .....cenzurat !
Mai, omule, un pic de decenta, doar nu suntem intr-o cireada de vite ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:40 pm Post subject: |
|
|
SIgur te refereai la bautura, asa e?
Daca nu era bautura care sa le ridice moralul, atunci se chema cunning...  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:42 pm Post subject: |
|
|
Sigur ca da, tipul se refera la betzii in grup, dinastea cu totii facem _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:35 am Post subject: |
|
|
Pai normal ca betzii in grup facem toti pentru ca bautul de unul singur nu prea are haz !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:30 pm Post subject: |
|
|
Legat de topicele astea...sunt o incuiata shi o inhibata shi nu-mi place sa vorbesc in public despre treburile astea asa ca ....sorry but, no can do! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:31 pm Post subject: |
|
|
Incuiat e Airman, nu tu ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:35 pm Post subject: |
|
|
Uffff, rasuflu usurata! Bine ca nu sunt singura...incepusem sa cred ca is anormala _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
mib membru

|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
Nu am incercat, nu stiu cum e, nu imi pot da cu parerea (poare cu ea de peretzi) dar as incerca, acum depinde si de "grup" . Cred ca cea mai potrivita metoda ar fi gen "Eyes Wide Shut" ca sa nu stii cine cu cine e. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |