View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sheptarul membru

|
Posted: Mon Jan 12, 2004 12:13 am Post subject: |
|
|
Shewana, travestiti primesti ? ))))))))) (nu m-am putut abtine, sorry).... _________________ Capu' sus si privirea dreapta....niciodata in viata nu stii ce te asteapta |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Mon Jan 12, 2004 9:58 am Post subject: |
|
|
@Shewanna
Exista oameni care mananca doua prajituri in felul urmator. Gusta din prima, gusta din a doua. O mananca pe cea care ii place mai mult si daca nu sa saturat mai mananca si din cea care a ramas.
ps. mai multa frisca, mai multe sanse de a fi mancat(a) primu(a). Va urez pofta buna! _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
virus silver member

|
Posted: Mon Jan 12, 2004 2:53 pm Post subject: |
|
|
Daca tot vretzi sa va sadisfacetzi aceste pofte..., participatzi si voi la un SEXParty... Ce e aia ? O petrecere in care toata noaptea facetzi sex in grup... La mine in Cluj, deja au fost 5 petreceri si mai sunt pe lista inca aproximativ 4-5...Fetele intra gratis, iar baietzii platesc 30 de euro... Suna bine ?!?
 _________________ Time pays us only with a cold and silent grave. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Jan 12, 2004 3:32 pm Post subject: |
|
|
Eh......... pai si ce crezi ca io n-as participa la asa ceva (doamneee ca-s asa de obosita de si sa apas tastele mi greu) deci ziceam ca si eu as participa, da' nu se poate din pacate pentru ca prietenu meu nu cred ca ar fi de acord ca altu sa "bage" in mine si nici io sa vad ca baga in alta.. e ceva normal mi se pare si rezonabil~! alea mai mult se fac asa..singuratici si mai putzin cupluri
Probelma mea nici nu-i sexu in grup ca nu prea ma atrage asa de mult ca si ideea de-a avea o prietena!
Si nu skullpie, travestitzii is out of the game, pentru ca io daca o ling nu vreau sa dau de pectorali sau de alte "scule" )) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Jan 12, 2004 5:06 pm Post subject: |
|
|
yep!  |
|
Back to top |
|
 |
kashmira junior

Joined: 13 Jan 2004 Posts: 15 Location: over the hills and far away...
|
Posted: Tue Jan 13, 2004 4:21 pm Post subject: |
|
|
mha...ce sa zic..si pe mine m-ar tenta un sex in 3...dar, ca si majoritatea celor de aici...nu cu bo(u)friendu'..nu ar fi de acorsd...  _________________ People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl...in a jar, on my desk. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Jan 13, 2004 6:02 pm Post subject: |
|
|
Kashmira kashira nu esti din zona albei-iulia fato ca te-as sufla de sub nasu lu' ala al tau, care oricum nu te intzelege (bu the way, am eu impresia sau nu va prea potrivitzi voi doi asa pe plan sexual, aA?) Nu domle'' eu te-as lua si te'am mmmmmm tanjesc dupa o prietena.. si dupaia am veni si le-am povesti si lu astia de pe forum (ca oricum vad ca deja salivatzi :p) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
kashmira junior

Joined: 13 Jan 2004 Posts: 15 Location: over the hills and far away...
|
Posted: Tue Jan 13, 2004 6:49 pm Post subject: |
|
|
shew...daca ai drum prin iasi ever...anunta-ma...cine stie ce-o sa iasa?  _________________ People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl...in a jar, on my desk. |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Fri Jan 23, 2004 12:46 am Post subject: |
|
|
muei,ma tenteaza un sex in grup..chiar mai mult decat un sex in doi..pe bune!parca ar fi mai interesant...reveniti on-topic..prea va indepartati..:LOL: _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
imortelle membru

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 5:53 pm Post subject: |
|
|
e destul de tentant...ce sa zic...e una din fanteziile mele...dar nu stiu daca as avea curajul sa imi pun in aplicare fanteziile...lol...ce orgii ar iesi...  _________________ I BELIVE IN THE POWER OF ONE! |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Wed Jan 28, 2004 11:14 pm Post subject: |
|
|
ies la orgii de va saturati o saptamana dup-aia..
fantezie pe cale sa devina realitate numai daca pui piciorul in prag hotarata si condusa de hormonii fericirii...eh,avem toata viata inainte..o sa ne saturam de sex si alte alea..wait a little ,o sa vina si momentul asta CURand.. _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
vrajitorea16 membru

|
Posted: Fri Feb 27, 2004 8:33 am Post subject: |
|
|
Foarte, foarte tentant. Evident iubitul este exclus. Nici eu nu suport sa vad ca o atinge pe alta. Si daca as reusi sa trec peste niste inhibitii..uau.Cred ca ar fi suuuuper _________________ Persoanele care ne iubesc niciodata nu ne parasesc |
|
Back to top |
|
 |
coma junior

|
Posted: Fri Jun 11, 2004 2:12 am Post subject: |
|
|
asta facem noi pe forum ? _________________ ... |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Fri Jun 11, 2004 7:56 am Post subject: |
|
|
ai dovezi?  _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Jun 11, 2004 8:42 am Post subject: |
|
|
coma,
Stiai ca sexul in grup poate ajuta si el la dobandirea experientei necesare eliminarii inhibitiilor???
vorba lui skullpder, ai propuneri??  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|