View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
misu membru

|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:57 pm Post subject: publicitatea |
|
|
mi se pare foarte interesant domeniul publicitatii... il tot urmaresc de ceva vreme de pe margine si acum m-am hotarat sa fac si un site legat de publicitate: Agentie de Publicitate. Deocamdata am pus niste pareri acolo, dar sper sa adaug si alte articole si lucruri interesante. [/url] |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 4:28 pm Post subject: publicitatea |
|
|
Eu imi fac atestatul la engleza despre publicitatea din America ca fenomen ce le-a patruns in cultura....E un domeniu interesant zic eu!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:17 pm Post subject: Re: publicitatea |
|
|
Cristina_TM wrote: | Eu imi fac atestatul la engleza despre publicitatea din America ca fenomen ce le-a patruns in cultura....E un domeniu interesant zic eu!
Besos,
Criss  |
In atestatul tau exista si Leo Burnett ? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:04 pm Post subject: Re: publicitatea |
|
|
FireEyes wrote: | Cristina_TM wrote: | Eu imi fac atestatul la engleza despre publicitatea din America ca fenomen ce le-a patruns in cultura....E un domeniu interesant zic eu!
Besos,
Criss  |
In atestatul tau exista si Leo Burnett ? |
Nu am auzit de el, dar daca imi poti da vreun link cu ceva detalii ti-as ramane datoare... Sunt in proces de scriere a atestatului si m-ai putea ajuta...
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
|