View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
assiris junior

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 4:25 pm Post subject: ... si daca exista... |
|
|
Incitant subiectul. Cred ca ar fi bine daca ar fi 2 tabere care sa incerce sa demonstreze fiecare ca detine adevarul sau... ma rog... o parte din el. Daca a-ti citit CREATIONISMUL STIINTIFIC, ati vedea ca problema vietii (aparitie, dezvoltare, declin) pe pamint poate fi pusa din doua directii.
Daca sunteti de acord, sa ne despartim virtual in cele doua tabere si sa venim cu argumente pro si contra existentei lui Dumnezeu, fiecare aducind in acest sens argumentul sau. Cred ca s-ar isca o discutie interesanta. As ruga moderatorii sau cei ce intretin acest site sa sorteze mesajele in sens invers, adica ultimul postat sa fie primul in lista.
Sa incepem deci...
Assiris.
P.S. Fara jigniri, fara ranchiuna, fata glume de prost gust. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
comosicus membru

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:44 am Post subject: |
|
|
Assiris rolul meu ca ateu nu este sa aduc argumente care sa arate ca nu exista D-zeu ci sa combat argumentele prezentate de credinciosi.
Deoarece nu exista dovezi clare ca D-zeu exista nu eu sunt cel care tre' sa rezolv incertitudinea ci doar sa rationez argumentele pro D-zeu prezentate.
Cam intram in off-topic dar daca schimbi denumirea e o idee perfecta. |
|
Back to top |
|
 |
comosicus membru

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:45 am Post subject: |
|
|
Assiris rolul meu ca ateu nu este sa aduc argumente care sa arate ca nu exista D-zeu ci sa combat argumentele prezentate de credinciosi.
Deoarece nu exista dovezi clare ca D-zeu exista nu eu sunt cel care tre' sa rezolv incertitudinea ci doar sa rationez argumentele pro D-zeu prezentate.
Cam intram in off-topic dar daca schimbi denumirea e o idee perfecta. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
|