View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Tue May 24, 2005 11:53 am Post subject: |
|
|
Pt ca pana la proba contrarie,... sa existe o certitudine!
Am sa adun aici tot offtopicul pe care l-ati facut in ultima saptamana...
Poate ca asa o sa intelegi de unde am parte de atata "bad mood"
Si poate ca o sa vina vreme cand o sa spuneti NU offtopicului |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue May 24, 2005 12:02 pm Post subject: |
|
|
Stai linistit draga, eu am intzeles mesajul, din nefericire pentru forum, in felul asta o sa ai parte de mai multe discutii la sectiunea offtopic si probabil foarte putin or sa se mai miste celelalte sectiuni fiindca daca tre' sa-mi supraveghez discutia ca nu cumva sa o iau pe langa, sa nu pot sa mai fac o gluma... deja nu mai vad unde e placerea discutiei (ca doar de placere suntem toti aici, nu?). _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 24, 2005 1:03 pm Post subject: |
|
|
Sa nu creada careva ca sectiunea OFFTOPIC a fost destinata chatului
In ce priveste glumele.... nu am spus NU! Spun NU acelor discutii care nu au nici o legatura cu topicul!
Urmatorul topic ce urmeaza curatit este "Sfaturi pt tineri....." unde s-a ajuns ca in final sa se discute despre pisicile lui airman...
Asta numesti tu gluma ontopica?
Asta era rolul topicului?
DAca autorul nu este in stare sa mentina discutia incadrandu-se in aria topicului,.... sau daca topicul s-a vestejit, atunci nici o problema!
Il curatim noi!
Nu stiu daca este un regulament, dar autorii discutiilor trebuie sa vegheze asupra bunei dezbateri a acesteia!
Mai vroiati si dreptul la a modifica?
Sa modificati ce?
Crezi ca greselile gramaticale sunt cele care duc la inghetarea topicului? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 24, 2005 1:16 pm Post subject: |
|
|
1.) Vegherea si asistarea discutiilor nu e treaba autorului. Autorul propune o tema de discutie si atat. Cel mult incepe discutia si participa la ea. Dupa cate stiu eu, moderatorul - modereaza . Dap, si tot el tre' sa aiba grija sa nu o ia discutia pe delaturi in modul in care considera dumnealui ca este de cuviinta si in folosul forumului.
2.) E adevarat, nu discutiile gramaticale duc la inghetzarea topicului ci atmosfera tensionata sau plicticoasa din topic face userul sa-si piarda interesul pentru acest topic si sa-l ocoleasca iar lipsa de useri da...asta duce la inghetzarea topicului. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 24, 2005 1:29 pm Post subject: |
|
|
da mey
Intra fiecare si incepe sa propuna subiecte ..fara sa se bazeze pe nimic, fara sa intretina nici o discutie,...doar asa ca sa se bage in seama..
Uite dc exista multe topice ....la care nu se discuta!
Spicuie dovada exact din cele spuse de tine!
In ce ma priveste , am afirmat ca nu este un regulament, ci doar ca trebuie!
Nu mai ridiculiza!
Am spus ca autorii "trebuie" ... si asta este valabil in cazul in care acesta doreste deasemeni ca topicul sau sa fie discutat cu succes(nu cu offtopic)
In cazul in care topicul este verde, iar membrii discuta despre rosu, atunci cu siguranta este misiunea moderatorilor sa schimbe culorile
So!
Da ce dramatic ai fost bogdane in postul de la english
O fi un semn ca incepi sa iti dai interesul? |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue May 24, 2005 1:35 pm Post subject: |
|
|
Dramatic ? Moi ? Nu cred ! Categoric, da, asta am fost ! Ar trebui sa-mi stii stilul de atata timp ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 24, 2005 1:53 pm Post subject: |
|
|
Deci nu doar mie mi se pare ca e intr-un mood foarte prost! Scuze, sa-i zic dispozitzie fiindca sigur se va lua de mine ca am folosit engleza intr-un topic romanesc...
Auzi Marius, nu cumva cu mine ai tu ce ai....? Ah, nu cred, imi aduc aminte ca asta a inceput de acum cateva zile , te-ai luat de sectiunea Fun unde erau prea multe "englezisme", deci nu ai ceva cu mine personal...
Noah acuma, pe bune (ATENTIE !!!! A NU SE INTERPRETA DREPT REPROS CATRE MODERATOR !!! - ca stiu, asta tre' sa o fac pe privat sau direct la admin, da' nu e cazul), cum ziceam, esti sigur ca nu esti cam...nush cum sa zic, nu aspru...rautacios, ironic ? Adik, e drept ca si noi mai sarim calul dar nu se poate sa ne atragi atentia si sa ne rogi sa pastram topicul? Eh si daca vezi ca nu ne potolim ne dai avertisment...Parca asa se face, nu? Vreau sa zic ca toate discutiile aste sunt provocate, uite si tu cum ne raspunzi, acelora care au curajul sa riposteze!!! Spui ca te ridicul....(bleah, ptiu, ptiu !!! nu mai stiu bine cuvantul), ridiculizez eu dar eu pot sa-ti dau de doua ori mai multe replici ale tale care ma ridiculizeaza pe mine!
Este sau nu este asa? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 24, 2005 2:55 pm Post subject: |
|
|
Am mey!
Am pt tine un privat!
Un privat in care iti explic cum e cu propaganda.....
Sa ti-l trimit? |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed May 25, 2005 1:14 pm Post subject: |
|
|
Am ajuns deja la concluzia ca un moderator in stilul lui hexa, nu v-ar fi dat nici o sansa
Tipul incepe sa imi placa...si in special atentionarile si apropourile acestuia in ce priveste offtopicele din mai toate topicele
hexa,
cred ca in curand am sa iti cer parerea personal,.... binenteles atunci cand o sa gasesc ceva timp pt curatenie
ce zici? |
|
Back to top |
|
 |
Hexa membru

|
Posted: Wed May 25, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Nu as putea sa afirm faptul ca nu sunt de acord sa imi ceri parerea. O fac cu mare placere si daca consideri ca este necesar, poti apela orice mijloc de adresare care iti este la indemana.
Cunosc forumuri care au dorit sa fie ceva si de fapt au ajuns altceva.
De ce? Au vrut cantitate si nu calitate. Sau au adoptat stilul: decat putin si bine, mai bine mult si prost. Ca urmare si prezenta mea in acest forum.
Multumesc pentru atentia acordata. |
|
Back to top |
|
 |
where_u_go membru

|
Posted: Wed May 25, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
ori terminati naibii cu discutiile astea idiote ori schimbati topicul din "intrebare" in "offtopic" si atunci nu se mai cearta nimeni!!!sa reinceapa cineva din noah discutiile anterioare,nu numai certuri si abureli..va rog  _________________ cu pistolu' la cap |
|
Back to top |
|
 |
|