View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:58 am Post subject: Scumpiri, scumpiri si iar scumpiri |
|
|
Ete ca a venit si 1 Aprilie cu noi scumpiri ! Daca unele sunt de inteles (ex. accizele la tutun, tigari, iahturi si alte bunuri de lux sau vicii), altele sunt mai putin. Exemplu: accize la masinile sub 1,600 cmc sau la energie electrica. Pai mai fetilor, Romania are productie excedentara de curent electric, acum v-ati gasit sa puneti accize ? Cat priveste masinile, intai ocupati-va de transportul in comun sau de CFR (amandoua pe moarte) si dupa aceea considerati masina un bun de lux. Taxati benzina, nu autoturismul manca-v-as banii si toate "halea". Si-asa o faceti si nu plange nimeni prea tare. Pai, pe de o parte, vreti sa scapati romanii de rable (a se citi masini peste 12 ani) si pe de alta taxati masinile noi. Ce cascheta mea politica este asta ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Thu May 19, 2005 11:52 pm Post subject: |
|
|
lasa..acum platim si abonament pt furnizarea gazului......
super..gazul nu se mai poate scumpi.....asa ca hai sa o rezolvam......bine gindit....
excedent la productia de curent electric ?
...waw...in egipt....(asa am auzit..ca au excedent...) esti incurajat sa consumi......nu sa stingi becul......
oare cit costa kwh pe dincolo ?
sa fim obligati sa avem preturile lor ? pai atunci sa ne oblige sa avem salariile lor....
ce misto o fi la unii de pe alte continente...platesti 50$/luna si vorbesti cit vrei de pe telefonul de acasa...in tara ...si mai stai si pe internet non stop in banii astia... _________________ simply is the best |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri May 20, 2005 12:50 am Post subject: |
|
|
Chiar, daca mai este situatia in Brasov ?
Am inteles ca se strang semnaturi impotriva acestui abonament.
Tu ai semnat ? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Wed May 25, 2005 9:28 am Post subject: |
|
|
nu am semnat.....
hai sa stringem semnaturi si pentru electrica .....  _________________ simply is the best |
|
Back to top |
|
 |
|