View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Oh YAY.
Eu daca as fi barbat, m-as specializa in chirurgie sau psihi. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
De cand ca inginer, draga Bursooky? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
Black_Cat wrote: | si dupa facultate?  |
ganduri mari........oricum facultatea imi asigura loc de munca si destul de bine platit  _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
Quote: | ganduri mari........oricum facultatea imi asigura loc de munca si destul de bine platit |
m-ai lamurit. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:41 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | De cand ca inginer, draga Bursooky? |
De vreo 5 ani si ...
Firma la care lucrez e in "top50 firme unde ai vrea sa lucrezi "din ultimul supliment Capital  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player
Last edited by FireEyes on Thu Sep 29, 2005 8:43 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:14 pm Post subject: |
|
|
Apropos de castigat... eu ce sa mai zic? Ca rezident o sa iau un salar mizer... Norocul meu e ca-mi place medicina, altfel regretam alegerea facuta. Si mai am un noroc: parintzi capabili  |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:32 pm Post subject: |
|
|
brigadierul silvic wrote: | eu nu prea am vazut doctor sa moara de foame asa ca.......head up..... |
Eu am vazut medici saraci lipitzi. Serios!
Oricum nu ma las asa usor. Poate voi pleca din tzara si asa imbin (utilul) cu placutul, ca n-am de gand sa invatz 11 ani pentru 5 mil pe luna. Asta daca nu-mi surade norocul in Romania.  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:36 pm Post subject: |
|
|
Apropos de plecatul din tzara cu facultatea de medicina facuta, trebuie sa te gandesti bine unde mergi pentru ca nu toate tzarile accepta studiile facute in RO. Am vazut doctori care conduc taxiul sau dr. veterinari care sun janitors.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:52 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Apropos de plecatul din tzara cu facultatea de medicina facuta, trebuie sa te gandesti bine unde mergi pentru ca nu toate tzarile accepta studiile facute in RO. Am vazut doctori care conduc taxiul sau dr. veterinari care sun janitors. |
Stiu foarte bine, crezi ca nu m-am interesat? O sa mai fac inca 1999 de studii si apoi gataaaa... O sa profesez si eu pe la 45-50 ani in strainatate.
Se pare ca mai mi-a ramas varianta cu norocul in Romania, ha? Sau sa fac altceva in strainatate.  |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 2:35 pm Post subject: Care este profesia voastra? |
|
|
Black_Cat wrote: | tuffgirl wrote: | Apropos de plecatul din tzara cu facultatea de medicina facuta, trebuie sa te gandesti bine unde mergi pentru ca nu toate tzarile accepta studiile facute in RO. Am vazut doctori care conduc taxiul sau dr. veterinari care sun janitors. |
Stiu foarte bine, crezi ca nu m-am interesat? O sa mai fac inca 1999 de studii si apoi gataaaa... O sa profesez si eu pe la 45-50 ani in strainatate.
Se pare ca mai mi-a ramas varianta cu norocul in Romania, ha? Sau sa fac altceva in strainatate.  |
Se poate sa gasesti si ceva bun pe aici....ar fi bine sa iti alegi o specializare unde nu sunt asa multi pe un post, sa te perfectionezi pe domeniu si vei putea obtine un post bine platit. Acum faza cu juratul ca nu iei spaga sper sa fie adevarata....dar gandeste-te cum vei refuza o cafea sau o mica atentie? Nu ma refer la bani ca asta chiar mi se pare exagerat, dar sunt mici daruri pe care iti va fi foarte greu sa le refuzi fara sa il jignesti pe cel ce ti le ofera. Sa nu ma intelegi gresit, nu promovez deloc spaga doar ca in lumea medicala e cam greu fara.
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Woofy membru

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
Deocamdata nu pot spune ca am o profesie in adevaratul sens al cuvantului.. insa.. da, fac pregatire cu elevi de liceu si nu numai, la informatica.. materia de liceu, materie extra care nu se face la liceu.. as putea intra in detalii, insa.. doar pentru cei care vor cere!  _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 7:00 pm Post subject: Ce profesii aveti? |
|
|
Woofy wrote: | Deocamdata nu pot spune ca am o profesie in adevaratul sens al cuvantului.. insa.. da, fac pregatire cu elevi de liceu si nu numai, la informatica.. materia de liceu, materie extra care nu se face la liceu.. as putea intra in detalii, insa.. doar pentru cei care vor cere!  |
Poti sa obtii un post bine platit ca informatician, dar e bine sa incepi cu orele pentru elevi. Asa castigi experienta pentru o cariera de succes. Sunt curioasa cu ce te ocupi exact, asta daca nu sunt prea indiscreta.
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Woofy membru

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 7:08 pm Post subject: |
|
|
Eu, singur, ma ocup cu programarea calculatoarelor si cu web-designul. Iar ca pregatire, ofer pregatire pentru tot ce tine de informatica de liceu, plus pregatire pentru cei care vor sa se initieze in anumite programe software (fireworks, dreamweaver, suita office, s.a.m.d.), insa nu sunt chiar atat de multi care vor sa se initieze, fiindca se practica invatatul de unul singur de la o vreme ).. au fost doua persoane care doreau sa invete sa lucreze cu calculatorul, la care a fost mai mult de lucru.. cam atat.. iar eu, de unul singur, pe langa programare si web-design, mai am ca hobby-uri muzica (creez muzica club/trance pe calculator), grafica (2D, chiar si ceva 3D), si.. cam atat! Acum, intrebare: de ce te interesa ?  _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 7:42 pm Post subject: Ce profesii aveti?? |
|
|
Pur si simplu din curiozitate....sunt la liceu in ultimul an dar la clasa de uman asa ca nu prea am nici o tangenta cu informatica. Dar vroiam sa stiu ce faci. Imi place faza cu muzica, super idee!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |