View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 1:24 pm Post subject: |
|
|
prichindela wrote: | ok .o sa te anunt ... o sa va anunt ...ma scuzati domnule antrenor .. |
Prima regula:
Antrenorul trebuie sa fie un prieten si nu un superior
Respectul pt un antrenor se aduce atunci cand elevul respecta sportul in sine ... forma de adresare fiind infima in cele mai multe cazuri
Sa respecti ceea ce preda antrenorul , nu felul in care se adreseaza..
Abia dupa cateva zeci de ore , dupa ce esti convinsa ca antrenorul a predat cu respect acea ramura,..sa incerci sa respecti si pe el pt respectul sau fatza de sport si sa nu uiti caci un antrenor pana nu reuseste sa te scoata din pepeni nu te poate ambitiona...
.
antrenorul!  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:09 pm Post subject: Ce profesii aveti? |
|
|
Frumos spus Marius! Esti un antrenor pe cinste....sau cel putin ai putea sa fii....Si mie mi-ar placea sa pot face sporturi de performanta, dar nu am voie pentru ca am ceva probleme la inima. Asta e!
Succes Prichindela la antrenamente si eu iti recomand sa nu iti suprasoliciti organismul. Chiar tu ce clasa esti?
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:32 pm Post subject: |
|
|
Tie Cristina, iti recomand "sportul mintii" Acest sport nu depinde de inima ci de rabdare si ambitia de a evolua
Nu spun ca nu ai fi evoluata, insa toata viata invatam sa evoluam
 |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
Spotul mintii, aaaa... adica sah? _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:43 pm Post subject: Ce profesii aveti? |
|
|
marius wrote: | Tie Cristina, iti recomand "sportul mintii" Acest sport nu depinde de inima ci de rabdare si ambitia de a evolua
Nu spun ca nu ai fi evoluata, insa toata viata invatam sa evoluam
 |
Mersi mult de recomandare....stiu cat de cat sa joc sah, dar problema e ca nu prea am rabdare, sunt putin energica tocmai de aceea mi-ar fi placut sa fac alt sport....Bine.... am facut o perioada buna dansuri, dar am intrerupt si nu m-am mai reapucat de nimic. Poate pe viitor....
Mersi oricum de recomandare!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:19 am Post subject: |
|
|
Mai "sportivilor" ce are asta de a face cu PROFESIA voastra?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Tue Sep 13, 2005 2:06 pm Post subject: Ce profesii aveti??? |
|
|
tuffgirl wrote: | Mai "sportivilor" ce are asta de a face cu PROFESIA voastra?  |
Scuze ca am deviat de la subiect. Sper sa ne poti ierta. Sorry!
Kiss you,
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Mai "sportivilor" ce are asta de a face cu PROFESIA voastra?  |
fiecare se lauda cu ce poate  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:21 pm Post subject: |
|
|
Deocamdata sunt studenta in anul 6 la medicia. Ma asteapta un an greu si rezidentiatul, dupa care.... o sa fiu doctoritza in toata regula (si n-o sa iau spaga, pt ca mi-am jurat ) ) |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
Si pe ce vrei sa te specializezi?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 12:41 am Post subject: |
|
|
Asta e mai greu... dau rezidentziat pe medicala. Aici, cam peste tot e ok, dar eu as prefera una din urmatoarele: alergologie, endocrinologie, diabet, nefrologie. Sper sa intru pe aici pe undeva! |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
deci cand am bolile alea viu la tin  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 4:57 pm Post subject: |
|
|
asta cam peste 4-5-6 ani, cand voi termina rezidentziatul. Pana atunci sa nu te imbolavesti, da? |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 6:41 pm Post subject: |
|
|
de profesie brigadier silvic............asta pana termin la care sunt in ultimu an.....yeeeeeeeeeeeeeeee  _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
si dupa facultate?  |
|
Back to top |