Forum Itbox Forum Index Forum Itbox
locul unde te simti bine

Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca!
Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox.
Locul Unde Te Simti Bine!

Legiunea Straina
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marius
Marius

PostPosted: Sat Jul 09, 2005 12:55 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Exemplu? Copilul trebuie lasat sa fie copil. Dar cind va vi momentul ii voi arata ce inseamna sa fie un om adevarat. Ce inseamna sa fie un barbat adevarat

Ma man,
Adevarat sa lasam copii sa fie copii, dar omiti locul tatalui in acest contest. Sa ii lasam sa fie copii dar nu fara tata! Un tata are ce face langa puiul sau chiar daca acesta este copil. Copilul invata sa se coordoneze de mic, si aici are nevoie de comportamentul social al ambilor membri ai familiei....
Quote:
Ce facem noi? Executam ordinele si o facem al naibii de bine.

Si noi executam ordinele, si o facem a draq de bine cu toate ca unii ne privesc prin prisma inocentei sau nepasarii. Si noi avem de executat ordine, doar ca a noastre sunt mult mai complexe si mai complicate!
Voi priviti ordinele doar din punctual de vedere al unui soldat, dar la noi nu este identic! Suntem si noi soldati doar ca avem si puterea de a hotara pt noi ce e mai bun si ce nu, avem sansa de a deveni ofiterii acestei lumi sau poate chiar mai mult decat atat, avem sansa sa nu ne inrolam in riscuri!
Voi?
Voi doar va conformati, si atat!
Nu aveti voie sa da-ti inapoi, ci doar inainte! Va riscati vietile doar pt ca nu vreti sa priviti lumea din punctual de vedere al uni civil!
Noi?
Noi luam viata asa cum ne-a fost oferita si luam doar viata noastra si nu pe a altora!
Noi nu riscam man, deoarece avem lucruri dragi pt care nu merita sa riscam in fata acestei lumi murdare si nedrepte, lume in care voi sunteti soldatii unei anume ideologii, iar noi cei ce da-m sens ideologiei!
Pt multi dintre noi , lupta a devenit o lupta fara sens fara inamic real, periculoasa si ireala, de aceea nu are rost sa o facem pe-a eroii!
Voi?
Voua vi se creaza un spectru al inamicului deoarece de eroi si sacrificatori unii au nevoie!
Quote:
Avem baieti din toate categoriile sociale, de la foarte putine clase (dar pe care te boti baza mai mult decit pe un civil scolit la max) pina le ingineri, profesori, muzicieni etc
Dar aveti si analfabeti care au fost recrutati doar ca reprezentativi organici , fizic si nu mental!
Sunteti selectati ca animale si nu ca oameni, si stii care e diferenta? Animalul poate fi doimesticit si pus in jug pe cand omul rational stie doar sa subjuge

Quote:
Si acelasi lucru si pt tine, Marius, esti tu capabil sa iti protejezi familia? Fizic vorbind pt ca, hai sa recunoastem, traim in lumea fizica! Si doar forta creierului in lume ideilor nu o sa te ajute cind o sa sara pe tine mardeiasii sa iti ia banii. Corect?

Traiesti in fictiune man!
Dc in tot ceea ce exprimi lasi loc doar volentei, te-ai intrebat vreodata?
Tu traiesti in violenta, de aceea te poti rezuma doar la atat!
Eu? Eu mi-am ales lumea mea care pot sa o stapanesc si in care ma pot desfasura.
Mardeiasii exista doar in lumea ta, caci in lumea mea acestia nu reprezinta un pericol , nu eminent si nici real! Daca pot sa ma apar de eventuali sau potentiali? Cu siguranta eu nu trebuie sa ma apar din moment ce nu le dau sens..
Mardeiasii astia ai tai...., crezi ca poti sa ii dobori doar cu fizicul?
Asa o fi, dar dc sa le dai ocazie, si dc sa nu iti alegi lumea ta!
Si la urma urmei acesti mardeiasi sunt doar fictiuni ale tale carorora doar tu si altii le da-ti sens!
Niciodata nu m-am gandit ca pot fi o prada si aici nu apare si nu sunt complexat de bani ci de faptul ca nu sunt si nu pot fi o victima!
Fizic ,animal , sa stii ca sunt capabil sa imi infing coltii pana si in 3 de-alde voi, dar nu asta este prisma prin care privesc, nu violenta, si nu ma lupt cu rautatea altora man!
Invata si te bucura doar din ce este frumos in viata

Psihologic, unii ar spune ca doar traind in mediul nociv poti visa sau tinde spre un mediu sanatos.. cel putin stiu ca poti fi constrans spre aceasta alegere,.dar voi??
Nu v-ati saturat de atata rautate si nedreptate incat sa va doriti sa fiti simpli civili? Sa va puteti bucura de vointa voastra?
Nu ati vrea si voi sa fiti lasati in voie si sa stiti ca sunteti singurii hotaratori ai soartei voastre?
Nu ati vrea sa nu mai depindeti de ordine si subordonari?
Ati ajuns in stadiul de roboti man,..si va comportati doar ca robotii!
Sunteti oare voi pregatiti sa infruntati civilia?
Nu va inspaimanta?
Sa incerc sa iti raspund eu man,
Va inspaimanta a fi civil, de aceea vedeti doar aceasta latura rea a civililor
Va inspaimanta faptul ca va trebui sa suprotati consecintele vietii simplilor civili.. faptul ca tu vezi doar mardeiasi... nu crezi ca e putin cam aberant"?
Nu cumva voi sunteti formati indrumati si manipulati intr-un anume sens?

al tau 'CIVILUL" Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
marius
Marius

PostPosted: Sat Jul 09, 2005 12:56 pm    Post subject: Reply with quote

Topicul a fost mutat!
Back to top
marius
Marius

PostPosted: Sat Jul 09, 2005 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

Uite ..un alt exemplu a celor mentionate de mine poti lua pe "Valerica fara frica/Cade-n cap si se ridica", este vb de Valeriu Roman..
citeste-i ideologia din acest topic...
Sau alt exemplu ai luptatorii aia de la K1... Niste animatori care sunt gata sa isi sparga capul pt un premiu sau o centura!
Niste animatori care sunt acolo pentru a ne amuza si uimi prin bestialitatea lor!
Asta inseamna pt tine un barbat adevarat?
Pe mine aceste chestii ma scarbesc man!
Nu consider ca un barbat adevarat trebuie sa fie un subiect de folosit pariurilor si nici un animator manipulat de dorinta banilor...
Un barbat adevarat este cel care isi cunoaste limitele si puterea in fatza adversarului si nu se arunca in ring pt asi demonstra acest lucru!

Dar in fine,..cum stii si tu! Noi societatea civila nu putem fi stapanita, dominata si manipulata doar de legi, de aceea avem nevoie de zbiri care sa ne incatuseze, de oameni puternici, de soldati si bestii de care sa ne fie frica!
Back to top
marius
Marius

PostPosted: Sat Jul 09, 2005 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Cit despre partea cu moartea/omoritul... Asteapta sa fii intr-o situatie limita si o sa vedem. Si sa vedem cum o sa preferi sa incetezi sa mai existi dupa ce ai omorit persoana care inceraca sa iti omoare copilul

Dar cum te simti atunci cand prin faptele tale ai last in urma copii orfani? Cum te simti sa ucizi parintele si sprijinul in viata a unui copil ce urmeaza sa infrunte toate aceste cruditati pt care tu executi un ordin?
anaisse wrote:
Bueeey, da' stii ce?...pe astia ca mine ii apara intotdeauna ceva...nush ce dar ma simt oricum protejata de o fortza nevazuta , Dz-ul meu propriu shi personal mey, nu al vostru ca-i prea ocupat cu milioanele de oameni care cred in El
Bueey, apropos, nu cauti un inger pazitor? Wink
Quote:
Nu afirm ca razboiul e ceva amuzant si asa mai departe. Ala care spune asa ceva ar trebui sa isi verifice doagele
Nu afirmi dar preferi ! E ceea ce tu sustii! Din moment ce preferi, inseamna ca indreptatesti alegerea facuta! Deci ???
Quote:
Legiunea e ca si un ciine mare urit si rau pa care il tii ascuns in curtea din spate cind ai musafiri dar de care esti mindra pt ca stii ca e acolo pt tine tot timpul si nu o sa te dezamageasca.
Te-ai intrebat oare si dc anume il tii ascuns in spatele casei? E atat de urat incat sperie ? Sperie imaginea sau actiunea cainelui? Ce cauta atunci un caine asa urat intr-o societate umana?
Quote:
o sa am copii in curind. si vreau sa creasca intr-o lume in care exista ordine si siguranta
. Ce lume mey? Aia in care tu te lupti? Asta e ordine sau subordine?
Quote:
Crezi ca Legiunea inseamna crime etc etc? Pacat ca nu iti pot aranja o excursie in zona regimentului meu. O sa gasesti multi oameni care sa te contrazica! O sa iti povesteasca despre inundatii, despre incendii, despre salvari de bunuri/animale/persoane... O sa iti povesteasca despre paza de aeropoarte, orase, stadioane... orice altceva.
Bueey, cred ca stiu mai bine ca tine ce inseamna o legiune, si spun asta bazandu-ma pe faptul ca stiu si ceea ce se intampla inauntru cat si ceea ce se intampla in afara, pe cand voi? Voi vedeti doar ceea ce este imprejmuit!
Despre celelalte fapte civice nu imi mai povesti man,, eu am fost si pompier candva si cred ca am adunat destule imagini..
Quote:
Cod al bunelor maniere? La ce bun? Cind iei lopata si mergi in padure sa te c....i si cind toti camarazii te aud si stiu ce faci, iti spun ca nu e cazul sa spui ca mergi la toaleta
Tocamai asta este diferenta dintre mesajul vostru si al nostru
Voi propagati vulgaritatea cuvintelor, pe cand noi incercam sa mergem la toaleta deoarece nu dorim un vulgarism ci incercam sa manipulam pe toti la a fi mai manierati. Nu ne bazam pe toaleta dar ne bazam pe mesaj.

stai ca mai aveam cateva sa iti spun ....
Back to top
Anaisse
membru
membru

PostPosted: Sat Jul 09, 2005 10:58 pm    Post subject: Reply with quote

Wops! Asta da revenire in fortza!
Back to top
TE1REG
Utilizator Banat

PostPosted: Sun Jul 10, 2005 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, hai sa-i dau drumu'....
Prima chestie, aia cu copilul, ai ales sa te referi numai la o parte din ce am scris. Nu o sa ma obosesc sa te combat pt ca nu te-ai deranjat sa citesti cu atentie ce am scris. Mai uite-te odata in paragraful respectiv si o sa vezi ca ti-a scapat ceva important.
A doua, ordinele etc... Nu te-ai referit la faptul ca e nevoide de militari pt ca tu si restul sa puteti avea libertatea de a alege ce riscati si ce nu, sa faceti ceea ce vreti. fara ei nu ar exista toate astea.

"Dar aveti si analfabeti care au fost recrutati doar ca reprezentativi organici , fizic si nu mental!
Sunteti selectati ca animale si nu ca oameni, si stii care e diferenta? Animalul poate fi doimesticit si pus in jug pe cand omul rational stie doar sa subjuge"

Toti trebuie sa ne supunem unor ierarhii si in meseria asta e nevoie de asta pt ca altfel nu ar functiona. Asta este si gata. Pot sa iti spun ca din 20 de oameni citi au venit cu seria mea de recruti, am ramas numai 2. Nu stiu in functie de ce ne-au selctat doar pe noi, nu stiu daca sintem animale sau nu. Cit despre ratiune... Nu esti in masura sa vorbesti despre asta. Nu esti rational de loc. Ai idei preconcepute. O sa iti spun mai tirziu de ce cred asta!

mardeiasii... Man, nu eu traiesc in fictiune! Tu traiesti in fictiune. In lumea ta asa cum spui tu. Traim cu totii pe Terra. Si culme, in aceeasi lume. Faptul ca tu refuzi sa le "dai sens" nu inseamna ca ei nu exista. Sint foarte reali si sint un pericol. Si sint sigur ca in fata lor, "ratiune" ta nu are nici o valoare. Ci doar faptul ca tu o sa fii o victima.

No comment despre Valerica

Dar cum te simti atunci cand prin faptele tale ai last in urma copii orfani? Cum te simti sa ucizi parintele si sprijinul in viata a unui copil ce urmeaza sa infrunte toate aceste cruditati pt care tu executi un ordin?

Cruditati? Astea sint legume, fructe etc, nu? Parintele a ales atunci cind a pus mina pe arma. Cind esti militar intr-o zona de conflict, esti un posibil cadavru.

Nu afirmi dar preferi ! E ceea ce tu sustii! Din moment ce preferi, inseamna ca indreptatesti alegerea facuta! Deci ???

Afirm ca razboiul face parte din natura umana. Si ca nu o sa dispara prea curind. Daca o sa dispara vreodata. Si daca nu disparem noi inainte. Cert e ca, de la inceputul inceputului natura a fost asa. De la cele mai mici insecte, pina la noi, cu totii omorim ca sa supravietuim.

Te-ai intrebat oare si dc anume il tii ascuns in spatele casei? E atat de urat incat sperie ? Sperie imaginea sau actiunea cainelui? Ce cauta atunci un caine asa urat intr-o societate umana?

E un ciine de care e nevoie. Atita tot.

Ce lume mey? Aia in care tu te lupti? Asta e ordine sau subordine?

Nu bate cimpii!

Bueey, cred ca stiu mai bine ca tine ce inseamna o legiune, si spun asta bazandu-ma pe faptul ca stiu si ceea ce se intampla inauntru cat si ceea ce se intampla in afara, pe cand voi? Voi vedeti doar ceea ce este imprejmuit!
Despre celelalte fapte civice nu imi mai povesti man,, eu am fost si pompier candva si cred ca am adunat destule imagini..

Si aici o sa iti spun de ce cred eu ca nu esti rational. Si de ce cred ca esti un ipocrit de fapt:

1: dintre noi 2, eu stiu mai bine ce inseamna Legiunea. Pentru ca am fost si am vazut. Tu ai auzit. Ai citit, etc. Nu poti nega ca informatiile acumulate in felul asta nu sint cele mai plauzibile! Ele au fost filtrate de personalitatile, interesele si eventual experiantele celor care le-au prezentat. Deci faptul ca tu afirimi ca stii ceva despre legiune cind de fapt nu stii, ci doar ai auzit (birfe, povesti, etc) dovedeste ca esti subiectiv si nu rational. In schimb eu am fost civil 22 de ani. Am fost pe la scoli, am muncit in civil, am iubit si am urit, ca orice alt civil. Deci am fost acolo unde tu esti acum. Asa ca nu imi spune ce inseamna sa fii civil "liber" etc.
Am vazut viata in afara Legiunii si in interior. Tu nu poti spune asta! NU STII...
Ai fost pompier, huh? Cite gropi comune ai sapat? Cite cadavre ai adunat in viata ta? Ai fost sa ajuti Indonezienii dupa Tsunami? (de exemplu)Noi am fost. Printre primii. Tu ai stat acasa si ai povestit teroii frumoase prietenilor de pe forum.

Si mai spune-mi ceva? De acord lumea despre care vorbesti tu e grozava. Imposibil de realizat, dar nu e rea deloc. Spune-mi acum, ce faci tu pentru a ajunge acolo? In afara de a nega evidenta, a arunce diverse in cei care fac cev a pt lume asta, chiar daca tu nu esti de acord cu asta.

Si inca o treaba, cind discuti cu mine, fa-mi placerea si citeste cu atentie ceea ce iti scriu. Si nu mai cita numai fragmente din txt. Refera-te la intreg.

Ziceai ca mai vroiai sa imi spui ceva... Astept...

Noi nu avem nici un mesaj de transmis. Si tot ceea ce conteaza sint faptele.
Back to top
TE1REG
Utilizator Banat

PostPosted: Sun Jul 10, 2005 5:24 pm    Post subject: Reply with quote

Ma uitam la ce am discutat pina acum si m-a izbit ceva: eu cred ca tu iti ascunzi lasitatea si neputinta fizica dupa principiile tale morale.

Stii cum o femeie urita o sa iti spuna totdeauna ca frumusetea interioara e cae care conteaza si un bartab cu p...a mica o sa afirme tot timpul ca dimensiunile nu conteaza, tot asa un fricos/las/neputincios o sa sustina sa violenta ii repugna.

Nu sustin ca frumusetea exterioara e cea mai importanta. Cred ca sint amindoua la fel de importante si ca o imagine buna e importanta in succesul in societate. Despre dimensiuni nu as stii ce sa spun, fiid barbat si nongay. Iar despre violenta hummm cred ca ti-ai facut o parere gresita despre mine! Nu cultiv violenta si nu sint de scord cu ea. Intotdeauna am incercat sa evit conflictele. Dar sint momente in care nu poti sa te retragi dintr-o cunfruntare cu fruntea sus. Asa ca trebuie sa fii pregatit pt orice in viata asta! Chiar daca tie nu iti place sa recunosti, vilenta e un fapt, o realitate care ne inconjoara! Sint sigur ca atunci cind femeia/fiica ta o sa fie voilate si to o sa stai si o sa privesti neputincios pt ca "ei" sint mai putrenici decit tine, nu o sa mai sustii ce imi povestesti mie acum, si cind o sa treaca foarte mult timp pina cind ranile lor o sa se vindece (am inteles ca in situatii din astea psihicul se reface foarte greu sau deloc) ele o sa iti spuna ca nu puteai face nimic si ca asta e viata, in ochii lor o sa citesti adevarul. Sint curios daca o sa iti placa.

Aici pe forum e frumos ce zici tu, dar dupa ce dai shut down, si pleci din casa, pleci din "lumea ta" si ajungi sa te balacesti in realitate. Aia in care traim toti, fie ca ne place, fie ca nu.

Asta cred eu ca te face pe tine un ipocrit si mult mai rau decit mine, pt ca macar eu nu ascund ceea ce sint! Ce crezi despre asta!
Back to top
Anaisse
membru
membru

PostPosted: Sun Jul 10, 2005 6:59 pm    Post subject: Reply with quote

Baietzi, baietzi ntzzz, ntzzzz....ce ma fac eu cu voi ca v-atzi cam aprins, huh?!?
Ian nu mai tragetzi concluzii pripite unul despre celalalt ca pan' la urma o sa va luatzi la cearta shi...una e discutzia shi alta e cearta.
Dupa mine fiecare are partea lui de dreptate apoi...nu suntem totzi la fel psihologic vorbind si nu numai.
Da...nu suntem inca suficient de evoluatzi incat sa lasam razboiul in urma, eu una sper ca vom ajunge intr-o zi una din fiintzele alea superioare care comunica prin telepatie shi sunt atat de intzelepte incat...da' las' , oricum yo n-o sa apuc ziua aia.
Momentan tre' sa spun ca da, vad shi rostul unei fortze de ordine, atata vreme cat sunt oameni care nu respecta legea, da mey, deocamdata avem nevoie de cainele ala fioros in spatele casei...sa speram insa ca asta numai pana ne vom monta alarma...
Acum..Te1reg...intzelege-ne shi pe noi, iubitorii de pace...prezentza voastra ne aminteste in permanentza de razboi si de distrugere...asa ca ce vrei, nu putem sa va admiram desi poate uneori atzi merita, problema e ca eu de ex...as prefera ca existentza categoriei din care tu faci parte sa nu fie necesara...
Back to top
TE1REG
Utilizator Banat

PostPosted: Sun Jul 10, 2005 9:41 pm    Post subject: OK Reply with quote

Corect.
Faina fata!
Back to top
marius
Marius

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 11:04 am    Post subject: Reply with quote

bueyyyyyy TE1REG..
Vrei poze mey? LOL

In primul rand ca Legiunea Ta nu are nici o legatura cu apararea si linistea mea, man...
Apoi ca rapsunsurile tale date la citatele mele ,..nu sunt concludente ci doar iesiri din culpa...
Vezi ca acolo sus ai mai postat cateva cuvinte prin care incerci sa ma intimidezi si .... cred ca ai o mare problema cu lasitatea man....
In cazul meu(civil) nu exista acest cuvant voinicule LOL
Ai spirit mamos mey cand vorbesti despre neputinta fizica si lasitate..dar poate ca aspectul fizic sau putza mare tie iti da puterea de a te simti barbat Razz
Cum spui tu,..poate ca suntem lasi, fricosi....sa infruntam primejdiile prin care treceti voi Very Happy , cu toate ca aici as mai avea ceva de comentat!
Incerci sa spui ca trebuie sa treci prin Legiune pt a dovedi ca nu esti un fricos, un las???
Bueeeyy, tiu te numesti barbat atunci cand acuzi pe altii de lasitate?

Si acum hai sa-ti mai bag un citat in defapt 2 in care esti pierdut complet:
Deci fii atent ca nu dau cu parul
Mai intai spui " tot asa un fricos/las/neputincios o sa sustina sa violenta ii repugna" si apoi afirmi " Nu cultiv violenta si nu sint de scord cu ea. Intotdeauna am incercat sa evit conflictele."
Adica cum nu esti de acord cu ea? Te repugna?

Apoi da-mi voie sa incep ati face un profil psihologic,..cu voia ta!
Observ ca pana acum este a doua oara cand afirmi si bagi in context primejdiile si trecutul copilariei tale
De ce pana acum ai venit cu doua explicatii in genul : "Mardeiasii" (aia care incearca sa iti i-a banii si tu privesti cu neputinta, si "fiica violata" spre care tu privesti cu neputinta...
De unde aceste idei,..si daca asta este idealul ? A te putea apara de mardeiasi si a putea sa iti aperi fiica de violatori este unul din telurile care te-au dus in Franta?
Mey,..pai ce facem in cazul in care un mardeias necasatorit nu are fata?
Nu poate sa il mardeasca nimeni (si vezi ca el nu a fost in Legiune) si nici sa priveasca neputincios nu poate, din moment ce nu are ce i se viola?

Vezi ca data viitoare nu iti mai permit anumite cuvinte .... Exprimate fara sa ataci...

Man, despre mardeiasi ce sa iti mai spun?
Am incercat sa iti explic cum ca acestia nu ma inspaimanta man.... nu exista pt mine, intelegi?
Nu mi-a fost jena de ei si nici nu imi va fi! Cred ca ma bazez destul pe mine incat sa le dau atata "aspect"! MArdeiasii astaia de fapt sunt toti la fel ca mine ca tine,.. trebuie doar sa analizezi sub ce infatisare ii privesti!
Bag de seama ca inca esti urmarit de anumite alemente negative din civilie! Mardeiasii astia chiar au reprezentat un pericol pt tine,..incat acum telul tau este cel a de reusi in sfarsit sa te aperi de ei?
Ma man, ti-as spune pe nume,.. dar nu stiu cum!

La celelate ..nu mai comentez deoarece ai raspuns scurt si fara a fi la obiectiv! Ma steptam sa ne explici si noua sau sa raspunzi totusi la intrebari!
Chestii din astea : E un caine atata tot! Nu bate campii! No comment! astea nu sunt raspunsuri!
Faza cu pompierul ti-am bagato acolo unde nu mai era cazul sa te lauzi cu morti, inecati, inundatii, alunecari de teren, cadavre...
Vroiam mai multa actiune Very Happy
Chestiile astea le poate face si un civil dupa cum vezi, plus ca poti sa deschizi tv sa privesti inundatiiile si aportul civililor "curajosi" Very Happy care incearca sa tina piept intemperiilor sau sa infrunte primejdiile salvand copii , animale si etc etc.. Noah ca astia nu sunt "legionari" Wink

Despre ipocriti ce vrei sa iti mai spun?
Tu cum te numesti atunci cand sustii ca in Legiune mai participati si la misiuni cu scop de eradicare a materiei umane, iar pe alta parte afirmi ca defapt esti importiva violentei???? Tu cum numesti masca de soldat sub care te ascunzi?
A nu fi ipocrit ..te poate scuza faptul ca esti soldat si ai de indeplinit o misiune?
Tu iubesti pacea dar te ascuzi sub masca ordinelor??
Hai mey,..ca nu cred ca stii ce inseamna ipocrit LOL
Incerci sa vinzi brutarului gogosi acrite, a? Very Happy

mersic pt participarea de pana acum Razz
Back to top
TE1REG
Utilizator Banat

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

TI-am spus nu bate cimpii pt ca asta faceai. Eu iti scriam una si tu te refereai la alta. Nu vezi legatura intre cauza si efect? Nu m-am agitat sa iti contraargumentez afirmatiile pt ca nici tu nu ai poftit sa te referi la ce am scris eu acolo. Ai extrapolat si ai dat un cu totul alt sens spuselor mele. Nu imi bat capul cu chestii de genul asta. Daca tii neaparat sa pari ca ai dreptate, spune-mi, si o sa iti scriu da mai, ai dreptate. OK? Daca vrei o discutie serioasa, atunci fii serios cu argumentele tale.

Am spus no comment despre Valeriu pt ca e camaradul meu. Chiar daca nu il cunosc. Nu cred ca poti intelege asta totusi.

Cit despre mardeiasi si telul meu hummm... eram in stare sa ma apar de ei cu mult inainte de a auzi de Legiune. Tot ce am invatat acolo a fost sa ii apar si pe altii.

Da, nu imi place violenta dar nu ma dau in laturi de la nimic atunci cind situatia o cere. Indiferent despre ce e vorba. Bine sau rau. Citeodata trewbuie sa facem si ce nu ne place. Diferenta e ca nu imi este teama sa merg pina la capat si sint gata sa platesc pretul. Am fost asa inainte de Legiune si asa o sa fiu dupa. Poate ca Legiunea nu are nimic de-a face cu apararea ta ca individ, dar tu reprezinti o clasa sociala, si Legiunea la fel... Nu trebuie sa intelegi aici ca ma refer la tine ca persoana. Ci la civili in general. Si prin Legiune cred ca vorbesc de fapt despre militari in general. Anaisse a inteles foarte bine mesajul meu. Tu nu. Poate reuseste ea sa te lamureasca. Eu nu sint nici profesor nici psihiatru...

Ca tu nu o sa imi permiti unle cuvinte e problema ta. Si ca o sa faci in legatura cu asta, la fel. Nu incercam sa te intimidez. Ca te-ai gindit la asta, e din nou problema ta.

Nu caut scuze pentru ceea ce fac si nici explicatii. Vreau doar sa te fac sa vezi (nu sa fii de acord cu mine) ca tot ce ai, linistea ta, faptul ca te poti trezi dimineata si iti face planuri, faptul ca poti avea aspiratii si principii, se datoreaza faptului ca NATO e puternica. Datorita banului si a fortelor armate! Daca nu, sint sigur ca la ora asta te aflai pe covoras cu fata spre Mecca si te gindeai ca frumos era cind calculatorul nu era unealta diavololui etc.

Tu nu ai vazut nimic din partile mai putin civilizate ale lumii asteia. Nu ai vazut adevarata fata a oamenilor. Daca ai fi vazut, nu ti-ai permite sa fii asa cum esti. Si crede-ma stiu ce e un las. Stiu cind "vad" unul. Nu cred ca ai avea curajul sa pui mina pe arme cind situatia o sa o ceara.O sa spui ca tu nu faci asta pt ca nu esti de acord cu nu stiu ce. Desi o datorezi societatii etc, o sa te ascunzi. Pt ca hai sa fim seriosi, nu te-am vazut vreodata dar nu cred ca ai putea face altceva decit sa vorbesti. E nevoie de mai mult daca crezi cu adevarat in ceva! Esti anti-razboi? Anti-armata? Fa ceva! Actioneaza. Vorbele nu ajuta la nimic. Sau ti-e frica de rezultat? VEzi, mie nu mi-e frica sa actionez. Indiferent daca e vorba de executat ordine sau pur si simplu pt ca asa trebuie. Si pretul il voi plati cind va veni momentul. Pina atunci tu o sa continui sa iti traiesti viata asa cum ai facut-o pina acum. Fara sa traiesti cu adevarat! Ca o leguma....

Daca vrei actiune, raspunsuri, explicatii, pune intrebarile, nu mai umbla cu baliverne ideologice! Eu sint aici si o sa iti raspund la chestii concrete cu chestii concrete. Las-o balta cu discutiile pe contradictoriu. Nu e domeniul tau. Serios, nu ma derajeaza asta. Dar ce naiba, vino cu chestii serioase nu ma lua cu chitibusarii avocatesti...

"Incerci sa spui ca trebuie sa treci prin Legiune pt a dovedi ca nu esti un fricos, un las???
Bueeeyy, tiu te numesti barbat atunci cand acuzi pe altii de lasitate?"

Nu trebuie sa treci prin legiune sau armata in general ca sa nu fii un las. Trebuie doar sa nu fii un las sau un fricos atita tot. Dar nu cred ca e cazul tau. Asa te vad eu. Cit despre partea a doua a paragrafului, serios ca nu are nici cap nici coada. Mia citeste odata si o sa vazi ce aberatie ai scris.

Incep sa ma indoiesc si de capacitatile tale intelectuale. In afara de deductii complet lipsite de logica si afirmatii in necunostiinta da cauza mai ai probleme si cu gramatica! Exprimate se scrie exprima-te. Te e pronume daca nu ma insel. La fel si bagato! O e pronume ==>bagata-o! Am mai remarcat asta in alte doua post-uri dar ma gindeam ca au fost doar scapari. Mi se pare jenant pt tine, care te pretinzi un tip inteligent sa faci gafe de genul asta. Eu pot sa o fac pt ca sint militar si de... "noi muncim, noi nu gindim"... Dar tu? Pe linga faptul ca esti neputincios fizic, nici nu esti prea "bright" cum se zice... nasol mai... Ce te faci?
Sa nu crezi ca te atac... Sau ca umblu cu "cruditati" (cum spuneai tu) fata de tine.Doamne fereste! Nu reprezinti nimic pt mine. Fac doar niste constatari. Poate ma insel. Poate nu. Acu na, daca o sa hotarasti ca nu iti place sa am un cont aci aia e din nou treaba ta mama. Dar noi amindoi stim ca asta e singurul lucru pe care l-ai putea face. Mai mult nu te tine nici capul nici fizicul.
Back to top
Anne
diamond member
diamond member

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

"De la cele mai mici insecte, pina la noi, cu totii omorim ca sa supravietuim. "

noi, oamenii omoram din placere , restul din nevoie ... asta e grav .

"Nu trebuie sa intelegi aici ca ma refer la tine ca persoana. Ci la civili in general (..). Pina atunci tu o sa continui sa iti traiesti viata asa cum ai facut-o pina acum. Fara sa traiesti cu adevarat! Ca o leguma.... "

civilii sunt legume ? toti cei care nu actioneaza cu forta fizica sunt niste surplusuri ? numai prin lupta poti demonstra ca iti pasa? ca poti ? ca faci ?

"Incep sa ma indoiesc si de capacitatile tale intelectuale (...) "
de aici in jos ataci fara sa cunosti ... asta nu e concurs de cine scrie mai corect sau hai sa urmarim greselile ... o discutie in contradictoriu nu e o cearta , nu trebuie sa fi subiectiv si sa te referi la persoana care scrie ci la ce vrea ea sa spuna, sustii cu argumente ce ai de spus pentru a intelege si ceilalti iar daca nu o faci ti se ataca partile slabe ale punctelor tale de vedere , nu pe tine .

scuzati interventia
Utilizator Banat

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

Ceau Anne Surprised)

noi, oamenii omoram din placere , restul din nevoie ... asta e grav .

Inexact. Pisicile omoara din placere!

persoanele care omoara din placere nu se pot numi oameni normali. In schimb exista momente cind e nevoie sa iti suprimi adversarul. Stiu ca nu poti intelege asta. Daca esti interesata iti pot trimite "arta razboiului" de Sun Tzu. O sa intelegi cite ceva despre ce incerc eu sa povestesc aici. Si inca un link. S-ar putea sa ti se para interesant.

civilii sunt legume ? toti cei care nu actioneaza cu forta fizica sunt niste surplusuri ? numai prin lupta poti demonstra ca iti pasa? ca poti ? ca faci ?

Nu am afirmat treaba asta. Doar ca marius e o leguma. Impresia asta mi-a facut-o. Nu neg ca poate ma insel.
Nu e nevoie de lupta pt a dovedi ca iti pasa. Ci de actiune. Care nu insemna bataie sau lupta sau nu stiu ce. Poate insemna si asta totusi. De exemplu revolutiile. In general aduc o schimbare in bine. Dar niciodata nu vei vedea vorbele faind asta. E nevoie de fapte! Nu de vorbaraie goala. Pt ca asta ramine numai vorbaraie. Nimic mai mult. Si din experienta mea personala oamenii care nu fac, nu pot. Nu te lasa inselata! Priveste in jurul tau.
Nu am pretentia ca detin adevaru absolut. Vreau doar sa fiu combatut cu argumente valabile nu blamajeli.

Nu am inteles partea cu surplusurile.

de aici in jos ataci fara sa cunosti ... asta nu e concurs de cine scrie mai corect sau hai sa urmarim greselile ... o discutie in contradictoriu nu e o cearta , nu trebuie sa fi subiectiv si sa te referi la persoana care scrie ci la ce vrea ea sa spuna, sustii cu argumente ce ai de spus pentru a intelege si ceilalti iar daca nu o faci ti se ataca partile slabe ale punctelor tale de vedere , nu pe tine .

Nu atac. Asta ii explicam si lui. Faceam niste observatii. Constatari daca vrei. Nu il cunosc pe Marius. nu am spus asta. Dar din ce vorbeste el, am tras niste concluzii. Cum spuneam poate ma insel. Dar o persoana care se pretinde cerebrala etc, trebuie sa isi cunoasca macar propria limba. Nu i-am urmarit greselile, dar erau evidente. Si oarecum deranjante.

Si pentru ca discut cu o persoana, ii spun si ce ma deranjeaza la ea. Nu ma cert cu nimeni. Daca asa suna, imi pare rau. Eu nu stiu decit un fel de a spune adevarul. Sau ce cred eu ca e adevarul.

De ce ai spune "scuzati interventia"? E un forum public, nu?
Back to top
Anne
diamond member
diamond member

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 11:31 pm    Post subject: Reply with quote

nu stiu unde ai gasit tu ca pisicile omoara din placere ... toate animalele o faceau sau o fac pentru a-si perpetua specia , pt a se hrani , pt ca e ceva necesar . acum ca unele sunt domesticite e altceva , dar de li s-ar da drumul ar fi nevoite sa omoare ca sa se hraneasca .
omul nu o face pt ca este o nevoie vitala , nu ma refer la placerea la care te gandesti tu ci incercam sa subliniez diferenta dintre noi si restul animalelor , ele o fac pt ca trebuie si o fac cu specii mai marunte decat ele . noi ne omoram intre noi pentru interese ce par corecte pe moment . dar cu siguranta aceste actiuni vor fi criticate de urmasi , de vom mai avea dupa atatea varsari de sange .

ti-am explicat tot din ce ai spus tu de unde concluzia cu civilii sunt legume in viziunea ta .. ai spus ca nu te referi la marius ca persoana cand ii vorbesti ci la civili in general . da , nu numai lupta inseamna actiune , faptul ca el si noi cu totii nu dam 2 bani pe razboi este o actiune , ripostam traindu-ne viata , nu ne putem lamenta pt fiecare om ce moare , stam pe pozitii traind , aratand ca nu este numai rau in lumea asta . stii pana sa se ajunga la lupta toti au trait in pace , linistiti , dar au aparut conflicte pentru ca altii traiau altfel si atunci a pornit si lupta , pt ca instinctele lor o cereau ; in fond lupta este o prostie , nimic nu se poate rezolva asa , mor oameni care nu trebuiesc pentru niste scopuri care acum sunt prea bine ascunse sa fie cunoscute . nici macar nu se stie cauza reala a confruntarii dar lupta continua . conflictele se rezolva cu capu nu cu arma .. asa va continua la nesfarsit , lupta este un semn al instincelor , este un lucru impulsiv .
revolutiile au adus bine , da .. dar apoi a avut loc o alta rasurnare in rau a situatiei si uite asa s-au pierdut multi oameni in lupta . sa zicem ca am trecut de perioada revolutiilor ce se faceau cu arma , acum am mai evoluat nu ? sa ne bazam pe inteligenta si comunicare sa rezolvam ceva, sa nu revenim la stadiul de animale.
nu sunt asa importante greselile gramaticale ci ceea ce are de spus , apoi e de admirat ca mai stie si asa romana tinand cont ca de tare mult nu mai e in tara.
scuzati interventia pt ca nu prea am ce spune in legatura cu acest subiect , sunt destul de mica si ce am de spus s-ar rezuma cam in cateva cuvinte lupta fizica = mediocritate , inutilitate , instinct ,si erati tare prinsi in discutia voastra .
membru
membru

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 8:27 am    Post subject: Reply with quote

off topic
Anne , pisicile omoara din placere(placerea de a se juca)! Mai ales cele de rasa care sunt tzinute in casa si deci sunt satule, prind soricei si vrabiutze cu care se joaca pana le omoara dupa care atunci cand nu mai misca nu mai prezinta nici un interes. La fel ar face si cainele meu cu puii de gaina daca i-ar prinde.
Din pacate nici Te1reg nu are dreptate deoarece animalele nu intzeleg termenul "omor" spun asta fiind sigura de faptul ca Neo (cainele meu) nu are habar ca joaca lui duce la moartea puiului de gaina. De unde sa priceapa el ce-i aia moarte?!?

Asa ca....n-avetzi dreptat nici unul nici altul...lasatzi animalele in pace!
Scuze de intrerupere, continuatzi!
Back to top
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 5 of 9

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Portal - Bandwidth Test ( test your internet bandwidth ) - Bancuri ( cele mai bune bancuri ) - Radio Live ( posturi de radio live din romania ) - Anunturi Gratuite ( anunturi gratuite pe categorii ) - Jocuri ( spuma jocurilor flash de pe internet ) - Horoscop ( horoscopul tau zilnic ) - Subtitrari ( subtitrari filme ) - Antivirus ( scan online ) - Ziare ( ziare romanesti in ordine alfabetica ) - Vremea ( vremea in Romania ) - Taxi in Romania ( companii de taxi ) - Revista Presei ( spuma stirilor ) - Locuri de munca - Telefoane Mobile - Cazare - Jocuri Online - Jocuri Noi - Concerte - Parteneri - Program TV ( program tv in romania ) - Anunturi ( anunturi fara inregistrare )

Radio Live in Romania
- Radio - Europa FM Live - Radio 21 Live - Kiss FM live - Total Live - Pro FM Live - Guerrilla Live - City FM Live - Romantic FM Live - National FM Live

Rock FM | Radio ZU | Magic FM | National FM | City FM | Pro FM | Radio Guerrilla | KISS FM | Radio 21 | Europa FM | Radio Manele

Jocuri Online
Jocuri Actiune | Jocuri Amuzante | Jocuri Arcade | Jocuri Aventura | Jocuri Barbie | Jocuri Carti | Jocuri Casino | Jocuri Clasice | Jocuri Copii | Jocuri De Gatit | Jocuri Impuscaturi | Jocuri Indemanare | Jocuri Logice | Jocuri Puzzle | Jocuri Racing | Jocuri Shootere | Jocuri Sport