View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
only_me junior

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 12:42 am Post subject: hmmm |
|
|
cum pot afla si eu mai multe despre legiune?  _________________ gtgtg |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 8:55 am Post subject: |
|
|
Citind topicul asta de la inceput si bine inteles Te1reg o sa-ti dea si alte detalii. Depinde ce te intereseaza. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
adryan junior

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 10:11 am Post subject: pt TE1REG |
|
|
salut ?Ma interesaza si pe mine cum decurge un interviu in legiune adica cam ce intrebari se pun ,nu mi-e frica de probele sportive sau de cele medicale dar am inteles ca la interviu pica multi si as vreasa stiu cum sa evit asta? |
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:22 pm Post subject: Re: hmmm |
|
|
only_me wrote: | cum pot afla si eu mai multe despre legiune?  |
Angajeaza-te! |
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:27 pm Post subject: Re: pt TE1REG |
|
|
adryan wrote: | salut ?Ma interesaza si pe mine cum decurge un interviu in legiune adica cam ce intrebari se pun ,nu mi-e frica de probele sportive sau de cele medicale dar am inteles ca la interviu pica multi si as vreasa stiu cum sa evit asta? |
Habar n-am! Nu am lucrat la biroul de recrutare! Si nu mai tin minte intrebarile pe care mi le-au pus. Nu vreau sa iti dau un sfat gresit. Unii au spus ca vor sa faca o cariera militara si i-au zburat, altii au spus ca au venit pt acte/bani si i-au acceptat! Vorbesc de cazuri concrete!
NU AM HABAR CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL.
Imi pare rau! Bafta oricum!
P.S. Parere personala: 2REP e cel mai adevarat regiment! |
|
Back to top |
|
 |
only_me junior

|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:25 pm Post subject: Re: hmmm |
|
|
TE1REG wrote: | only_me wrote: | cum pot afla si eu mai multe despre legiune?  |
Angajeaza-te! |
angajeaza si fete in legiune?  _________________ gtgtg |
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 11:17 pm Post subject: |
|
|
Qualities such as concentration, discipline, confidence, and patience must be honed to fire successfully under pressure. These procedures and shooting exercises can contribute to a shooter being psychologically and physically prepared to neutralize a suspect--one of the most pressured situations in law enforcement. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:39 am Post subject: Re: hmmm |
|
|
only_me wrote: |
angajeaza si fete in legiune?  |
Cred ca evita raspunsul sau s-a concentrat prea tare
Mai dar ce va mai luati in serios pe aici (in afara de Morcove)  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 6:31 pm Post subject: Re: hmmm |
|
|
only_me wrote: | TE1REG wrote: | only_me wrote: | cum pot afla si eu mai multe despre legiune?  |
Angajeaza-te! |
angajeaza si fete in legiune?  |
PENTRU ASTA MI-AI TRIMIS PM? |
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Thu Sep 15, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
" You have one shot, one scoped sight, one compressed controlled breath, one squeeze of a honed trigger. In twenty one-hundredths of a second, you will be either a ``hero'' who saved an innocent life or an incompetent who caused the death of a helpless hostage. Fellow officers, department officials and city administrators await the sound of your rifle. Possibly, the entire Nation sits riveted to television sets for news of the outcome. Life or death, success or failure, is only one sensitive squeeze away. "
" One of the most pressured situations in law enforcement occurs when a police sniper is called upon to neutralize a suspect. In no other police encounter is so critical a responsibility reduced to the perfect execution of one shot. There is no room for error. For example, in a recent hostage incident, a police marksman's fire hit the suspect three times. The shot was accurate, but not precise; deadly, but not instantaneously so. The badly wounded suspect survived long enough to kill a female hostage before dying himself." |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Sep 16, 2005 4:47 am Post subject: |
|
|
And this my friends is a day in the life of a sniper. Dare to join the ranks of the elite
Te1reg sa inteleg ca asta a fost postat sa ne dai un moment de excitement in vietile noastre pasnice?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Fri Sep 16, 2005 1:57 pm Post subject: |
|
|
Naaaa...Era prea liniste... iaca altceva:
Sun Tzu a spus:
1. ?n război cea mai bună politică este să cucereşti statul intact; distrugerea lui reprezintă ultima soluţie.
Li Ch'uan: "Nu ?ncurajaţi omorul".
2. E mai bine să capturezi armata inamică, dec?t s-o nimiceşti; e mai bine să prinzi intacte un batalion, o companie sau o grupă de cinci oameni dec?t să le nimiceşti.
3. ?ntr-adevăr, culmea priceperii nu este să recuperezi o sută de victorii ?ntr-o sută de bătălii.
4. Cel mai important ?n război este să ataci ?n strategia inamicului.
Tu Mu: "...Marele Duce a spus: Cel care excelează ?n soluţionarea dificultăţilor ?nainte de a apărea. Cel care este capabil să-şi ?nvingă adversarii triumfă ?nainte ca ameninţările acestora să se concretizeze". |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Sep 17, 2005 12:49 am Post subject: |
|
|
Mai dar tu chiar nu vrei sa mai postezi shi in alta parte?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Sat Sep 17, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Nu. Nu ma intereseaza restul subiectelor. Si nici parerile unuia si altuia despre una si alta... Aveam ceva de spus despre Legiune/armata pt ca nu imi place sa fie calcate in picioare de diversi aflati in treaba. Despre altceva nu am de ce vorbi. |
|
Back to top |
|
 |
ionutf86 junior

|
Posted: Sun Sep 18, 2005 1:55 pm Post subject: |
|
|
MAI SUNT DIN BACAU CAR VOR SA PLECE IN LEGIUNE |
|
Back to top |