View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:34 pm Post subject: FOARTE IMPORTANT: Mesaje de ajutoare umanitare, la dezastre! |
|
|
Va rog, CITITI CU ATENTIE FOARTE MARE, URMATOARELE:
Daca primiti mesaje in e-mail sau pe forumuri, prin care oameni propun strangere de ajutoare, sau primiti mesaje prin e-mail (cum am primit eu) sa ajutati cu donatii, NU DATI CURS INVITATIEI!
Este posibil (1%) ca aceste mesaje sa fie bine-voitoare, dar, in proportie de 99%, oamenii fara constiinta deschid conturi, oamenii cu bune intentii fac donatii, iar acele donatii nu ajung niciodata la destinatie. Efectiv acest sistem este pentru a frauda si NUMAI pentru a frauda! Prima data cand am vazut sistemul asta a fost dupa fenomenul tsunami, acum se folosesc de pretextul inundatiilor din Romania, pentru a FURA BANI, de la oamenii binevoitori ce considera ca fac un bine si trimit banii spre acele conturi.
DACA CHIAR VREM SA AJUTAM!!!
Daca vreti sa ajutati prin donatii, faceti-o in conturile luate DIRECT de pe site-urilor Crucii Rosii. Virati bani in acele conturi, NU in conturile deschise de oameni ce nu-i puteti verifica!
Site-ul Crucii Rosii Romania: http://www.crucearosie.ro _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 6:15 pm Post subject: Mesaje de ajutoare umanitare, la dezastre! |
|
|
Da e adevarat ca multi mint....Si la noi la scoala au venit diverse organizatii care strangeau fonduri, ne aratau poze cu copii bolnavi si noi dadeam tot timpul cate ceva...Ma intreb acum oare...acei bani au ajuns unde trebuia? Cum pot fi unii oameni asa de insensibili incat sa fure banii care sunt daruiti din suflet pentru cauze caritabile??
Besos,
Criss _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 6:38 pm Post subject: |
|
|
Mihai , impreuna cu cateva prietene o sa infiintez si eu o asociatie umanitara si una din metodele pe care le folosim sa strangem fonsuri este cea prin email si mesaje pe messenger .Sper ca pe ale mele sa nu le stergeti .In linkul de la semnatura mea sunt unele cazuri de care m-am ocupat personal . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:41 pm Post subject: |
|
|
Super intentia ta! Bravo si sper sa reusesti sa strangi fonduri si sa ii ajuti!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:08 pm Post subject: |
|
|
Multumesc , Cristina ! Daca nu sunt bogata din punct de vedere material , macar sa ajut cum pot , mi-am zis . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:23 pm Post subject: FOARTE IMPORTANT: Ajutoare umanitare, la dezastre! |
|
|
Din ce am citit despre tine esti foarte bogata din punct de vedere sufletesc si asta e poate cel mai important. Putini oameni azi se mai preocupa si de soarta celorlalti! Bravo! Bravo de 100 de ori!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:25 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Mar 03, 2006 4:09 pm Post subject: |
|
|
Sa stii ca nu te laud doar asa...chiar cred asta!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
|