View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:54 am Post subject: noul presedinte - BASESCU |
|
|
se pare ca dupa numararea a 90% din voturile totale, Basescu a castigat alegerile cu un procent de peste 51%.
sarbatoriti? _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:12 am Post subject: |
|
|
Uraaaaaaaaaa!!!! Dar stai asa ca pana zic astia ca e oficial....mai e. Acu mai descopera ei ca n-au calculat nush ce sectii de votare....Stai sa auda urechile mele shi sa vada ochii mei un anunt oficial. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:14 am Post subject: |
|
|
da, cam asa ceva.
sunt tare curioasa sa ascult stirile de la ora 11. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:29 am Post subject: |
|
|
Mey Anca sa zici shi tu ceva pe forum , imediat ce afli, nu ma lasa asa in bezna ca yo is la servici shi nu o sa am parte de stirile de la ora 11 _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:31 am Post subject: |
|
|
nastase conduce in 6 judete si basescu in 9, dupa datele comunicate pana la ora asta. dar diferentele in procente sunt foarte mici. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:32 am Post subject: |
|
|
ce-mi place, comentam ca la meci
si sincera sa fiu, pe mine nici nu ma intereseaza invingatorul... _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:38 am Post subject: |
|
|
Ufffff, ma apasa vinovatzia ca yo nu am votata . Statzi mey nu dati cu pietre ca yo vrui sa votez numa' ca mi-am lasat buletinul cuiva la servici ca sa-mi faca pasaport shi....cu cartea de alegator n-au vrut nu sa ma lase sa votez. Da tot m-am dus, macar ca l-am dus de manutza pe al meu baiet. Shi sper sa castige .... ca sa nu ma mai simt asa vinovata.
Bey sa nu ma certazti ca si asa m-am stresat toata seara si in dimineatza asta....nu credeam ca-mi va fi vreodata asa de rusine ca nu am votat (tocmai cand era mai multa nevoie.... ) _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:41 am Post subject: |
|
|
a castigat mai, asa ca nu te mai stresa si nu te mai invinovati.
are peste 51%.
eu nu urmaresc stirile, dar mi-a spus un coleg datele de la BEC prezentate pe Realitatea TV _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:56 am Post subject: |
|
|
dupa numararea a 92% din voturile exprimate Baescu conduce cu 51,75% _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:10 am Post subject: |
|
|
Cred ca Bombonel o sa aiba o saptamana lunga de depresie, shi era asa de sigur ca va castiga.... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:16 am Post subject: |
|
|
nu mi-a placut deloc declaratia lui base de la h 21, imediat dupa inchiderea urnelor.
a fost o declaratie nedemna de un viitor presedinte.
a urmat apoi declaratia de la sediul PD-ului, dupa aproximatin 1 ora si jumatate. acolo a mai semanat putin cu o persoana responsabila.
alegerile astea mi-au lasat inca o data un gust amar, de circ ieftin si de prost gust.
am avut 2 candidati la presedentie care nu merita sa fie presedinti.
ce oameni...  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:35 am Post subject: |
|
|
Tu de ce crezi ca la inceput nici nu voiam sa aud de alegeri. Pana la urma nu e asa important ca a castigat (inca nu sunt sigura) Basescu ci ca nu a castigat Nastase. Vorba lui taica-miu, am votat schimbarea. Cel putzin mai amortzesc cateva tentacule ale caracatitzai pana data viitoare. Astia or sa stea cumintzei o vreme fiindca o sa-i supravegheze psd-ul shi pana se grupeaza ei...Nu ca n-or sa bage shi astia mana in sacul bugetului dar macar nu pana la umar...Daca ramaneam cu psd-ul pe cap....se inradacinau asa de tare ca in 5 ani nu mai aveai ce le face. O mana spala pe alta si amandoua spala fatza....shi apoi....astia nu ca bagasera mana in sac da....mai aveau un pic shi intrau cu totul in el. Sa vedem macar daca noii alesi au invatzat ceva din experientza psd-ului....daca nu....o sa-i schimbam si pe astia cu prima ocazie, numa' ca ei se joaca de-a guvernarea in timp ce noi suferim de pe urma jocurilor lor....E frustrant dar, nu prea avem altceva de facut, decat sa speram ca astia in timp ce or sa aiba grija de averile lor or sa se gandeasca un pic shi la noi (tot de dragul lor bineintzeles ca doar nu chiar le-o pasa?!? ). _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:46 am Post subject: |
|
|
monica, basescu va fi presedinte. dar guvernul este important, el este executivul. ca sa nu mai spunem de puterea legislativului...
sunt tare curioasa acolo ce se va intampla.
vom asista iar la traseisism politic... _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:03 pm Post subject: |
|
|
dap....dar in guvern oare cine face legea? partidul de guvernamant, nu ? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:10 pm Post subject: |
|
|
si cine e partidul de guvernamant?tare as vrea sa aflu si eu...
alianta cu "fugitzii" de la PUR sau PRM?
sau PSD-ul cu UDMR-ul? _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |