View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Apr 21, 2006 4:16 am Post subject: |
|
|
aici tu unde esti?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Apr 21, 2006 12:42 pm Post subject: |
|
|
poi am mers la somn
e o zi super frumoasa afara , cred ca am sa fac faleza azi _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Apr 22, 2006 5:46 am Post subject: |
|
|
eu am fost la showl de orchidee astazi shi a trebiut sa-i cumpar la shefa flori pentru birou vezi doamne ... de zici ca ea e zana zanelor.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 10:45 am Post subject: |
|
|
tuff.....se pare k o suporti din ce in ce mai putin pe sefa ta...  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Apr 25, 2006 1:15 pm Post subject: |
|
|
o saptamana ff frumoasa , primavara isi spune cuvantul si in suflete , ne indeamna la plimbare ...
dar sa nu plecati de tot va rog  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Apr 25, 2006 1:38 pm Post subject: |
|
|
mi-e gagicu sinistrat :-s _________________
    |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 6:55 am Post subject: |
|
|
mishulina wrote: | tuff.....se pare k o suporti din ce in ce mai putin pe sefa ta...  |
vrei adevarul? nu o mai suport de loc, nici macar din ce in ce mai putin ....Chiar deloc!
Anne unde e sinistrat shi de ce ? sau l-ai sinistrat tu?
Sweet you are too much  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:45 am Post subject: |
|
|
asha credeam shi eu din cele spuse pan' acu'......cat mai rezisti in conditiile astea?  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 2:11 pm Post subject: |
|
|
la dabuleni
nu e da-l in pisici ca ne-am certat .. si partial din cauza lui .. in mare parte din vina mea ca sunt stresanta :-s
am incercat ieri sa imi afisez regretele .. acum sa vad daca ma suna sa ne impacam :-s astept .. dc nu , stii cum se zice mai vin autobuze ) da` crek pt moment o sa stau mai mult in statie , ca mi`e greu sa o iau de la capat _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 10:57 pm Post subject: |
|
|
Va uitati toti la meci?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 28, 2006 6:10 am Post subject: |
|
|
mishulina wrote: | asha credeam shi eu din cele spuse pan' acu'......cat mai rezisti in conditiile astea?  |
naiba mai stie... sunt in cautare avida de servici nou.... in ultimul timp am stat mai mult pe internet cautand servici, de acea nici nu mai prea dau pe aici... sper ca in curand o sa revina totul la normal sau cat de aproape de normal...
Sweet despre ce meci vorbesti? cine joaca? care e scorul? sau trebuie sa merg la rubrica Fotbal? Tu pe unde mai esti? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Fri Apr 28, 2006 8:39 pm Post subject: |
|
|
nu mai vorbi de meci tuff...fuse dezastru....  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Apr 29, 2006 8:22 am Post subject: |
|
|
... ..... .......nu mai plange
merg la culcare, maine , adica astazi trebuie sa merg sa imi fac freza cine stie poate va pun o poza noua
P.S. Pe la voi cat costa sa te tunzi?... vorbesc de fete _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
ImShEaTu junior

Joined: 13 Apr 2006 Posts: 15 Location: Somewhere in Bucharest
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 1:30 pm Post subject: |
|
|
hi ppl....abia m-am trezit si n-am avut rabdare sa vad despre cese discuta....so..ma bag si eu in seama p`aici ... so ...hi _________________ Same old me |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Apr 29, 2006 8:40 pm Post subject: |
|
|
Buna dimineatza, , cred ca e seara la voi acum... ImShEaTu.. trebuie sa facem ceva cu nikul tau ca e prea mult de scris la el .... ne-ai cam prins in weekend pe aici so nu e prea multa lume, mai ales daca e frumos pe afara.
Se cam discuta de toate, daca ai un interest specific, cred ca gasesti un topic specific pentru el... chiar acum eram curioasa sa stiu cat va costa pe voi sa va faceti parul ...
Anyway te las shi eu ca am de facut curatenie pe aici shi mai trebuie sa fac shi mancare bine ai venit shi sa te vedem la "treaba" adica la postat
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|