View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Black_Cat membru

|
Posted: Tue Oct 04, 2005 5:19 pm Post subject: Atentie fetelor!!! |
|
|
"Luna octombrie este luna internationala a luptei impotriva cancerului la san. Cancerul la san este cea de-a doua cauza de deces in randul persoanelor afectate de cancer si este responsabil pentru peste 1,6% dintre decesele inregistrate la femei in intreaga lume. Cancerul la san este totodata CEA MAI DES ITALNITA FORMA DE CANCER LA FEMEI, probabilitatea ca femeile sa dezvolte aceasta afectiune in timpul vietii fiind apreciata la 1:7. Descoperita in primele sale stadii, aceasta boala poate fi insa tratata cu succes, rata de supravietuire, dupa tratamentul bolii aflate in faza incipienta, fiind de aproape 100% in primii cinci ani de la stabilirea diagnosticului. "
N-am stiut unde sa pun acest subiect, dar adresandu-se femeilor, m-am gandit sa-l pun aici.
Am vazut multe cazuri in sectzia de oncologie dar am avut probleme asemanatoare si in familie, din fericire operate la timp (bunica si mama). Eu m-am lovit la schi la san si deja am ceva probleme.
In concluzie: evitatzi loviturile, mai ales cele mici si repetate si muscaturile (partenerii "pasionali" sigur vor itzelege), consultatzi un medic in caz ca e ceva in neregula cu sanii si luatzi in serios aceasta problema!
Sani frumosi = sani sanatosi. Avetzi grija de ei! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
multzumesc
e un semnal bun |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
Stiu ca multe poate au zambit ironic, dar ceva-ceva tot a ramas in mintea lor si nu vor mai merge pe ideea "mie nu mi se poate intampla". Va pup! |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
Hai sa ma laud. De utlitimi patru ani particip la "Suzan G. Komen Breast cancer foundation Walk" in New York. Asta e o organizatie care colecteaza bani pentru research pentru cura la cancerul de sani, so in fiecare an organizeaza un "walk" unde oameni platesc shi fac donatii ca sa poate participa. Am tricourile sa dovedesc ca am mers shi eu
Nu trebuie sa ti se intample tie, poate sa se intample mamei tale, sau prietenelei tale cea mai buna. Cancerul este un pericol real.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 11:58 pm Post subject: |
|
|
Asa este. Sper sa realizeze asta cat mai multe femei din Ro. |
|