View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
12345 junior

|
Posted: Sun Jun 17, 2007 7:10 pm Post subject: Sa scapam de parul nedorit - preturi EPILARE DEFINITIVA |
|
|
Lista preturi / sedinta
Mustata 15 euro
Barbie 15 euro
Pometi 15 euro
Intre sparancene 15 euro
Perciuni 15 euro
Tample 20 euro
Gat 20 euro
Fata integral 50 euro
Umeri 45 euro
Spate-integral 70 euro
Spate-solduri 45 euro
Piept 60 euro
Linia alba 30 euro
Brate-integral 95 euro
Brate-1/2 60 euro
Axile 40 euro
Linie Bikini 35 euro
Inghinal-integral 80 euro
Fese 55 euro
Picioare-1/2 95 euro
Picioare-integral 145 euro
Locatie Piata Romana
[email protected]
0743.100.101
0788.100.103
0730.963.010 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Jun 18, 2007 4:49 am Post subject: |
|
|
asta e pentru barbati sau pentru femei? ... sau e unisex? .... shi de ce sunt preturile asha de scumpe?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
12345 junior

|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:00 am Post subject: |
|
|
Preturile sunt pentru femei - vezi lista pentru barbati pe site .
Intradevar preturile sunt mai mari decat cele pentru epilarea traditionala - dar e vorba de o tehnologie noua si cu efecte permanente.
Poti sa cauti si alte saloane si sa compari preturile - ai sa vezi ca preturi afisate mai sus sunt la 50% din cele ale altor saloane. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:04 am Post subject: |
|
|
Poti sa ne explici putin din ce consta technologia asta noua? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Iomis gold member

|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:06 am Post subject: |
|
|
Pentru femei?
Quote: | Pometi 15 euro
Gat 20 euro
Umeri 45 euro
Spate-integral 70 euro
Spate-solduri 45 euro
Piept 60 euro
Fese 55 euro
|
|
|
Back to top |
|
 |
12345 junior

|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:07 am Post subject: |
|
|
Cum actioneaza photoepilarea ?
In mod unic se utilizeaza Lumina + Caldura + Energia pentru a realiza eficienta maxima.
Ultima tehnologie pentru epilare definitiva, LHE ( photoepilare ) functioneaza pe principiul termolizei prin absorbtie selectiva de lumina la nivel de folicula fara sa deterioreze pielea. Prin absorbtia de lumina se produce caldura la nivel de folicula si astfel are loc coagularea foliculei (a pungutei de la radacina) si implicit excluderea firului de par.
Poate fi tratata orice tip in functie de cresterea, grosimea si tipului de piele , fiind necesara o doza diferita de energie. Acest lucru nefiind posibil cu aparatul deja cunoscut in Romania IPL-ul ( Lumina p**a Intensa)– acesta nu a fost conceput sa actioneze asupra firelor foarte subtiri si a firelor foarte deschise la culoare cum este cazul persoanelor blonde si roscate.
LHE-ul functioneaza pe acelasi principiu ca IPL-ul, dar are imbunatatiri din punct de vedere al rezultatelor – el actionand de la cea mai deschisa piele si par, pana la persoanele mulatre ( de culoare) cu un fir puternic si gros – pe o piele inchisa la culoare.
Pentru epilarea cu LHE ( nu mai este nevoie de folosirea cremelor care conduc lumina la nivel de folicula ca in cazul IPL) zona este bine degresata cu o lotiune speciala fara extracte chimice sau plante. Astfel se renunta si la discomfortul creat de cremele intinse pe toata suprafata zonei ce se epileaza.
Parul trebuie sa aiba la suprafata o lungime de 1mm – zona trebuie sa fie rasa intre sedinte – a nu se folosi ceara, crema epilatoare, sau aparate de smuls firul de par.
Cresterea firului de par are 3 etape de crestere : ciclul activ, inactiv si de tranzitie . Este necesar un anumit numar de sedinte pentru a inlatura definitive parul nedorit, intrucat tratamentul trebuie aplicat in mai multe faze de crestere pentru dezactivarea firului de par la nivel de folicula in faza de crestere activ.
Pentru rezultate definitive sunt necesare un numar de sedinte intre 4 si 10 – in functie de pilozitatea fiecarei persoane.
Este posibila o recidiva dupa 2 – 3 ani, dar rarefiat – ceea ce mai implica 1 – 2 sedinte pentru distrugerea ultimelor fire aparute.
Istoria .
Folosirea de tratare prin fototerapie dateaza din timpurile antice, cand grecii au construit orase de solaria pentru a atrage lumina Ultra-Vioeta ( U.V.), pentru tratarea tuberculozei. In timpurile mai recente, undele luminoase au fost folosite pentru reprimarea efectelor variolei. Din 1920 fototerapia a fost exxeciv folosita in tratarea mai multor boli de piele.
In anii 80’ s-a dezvoltat metoda bazata pe termoliza de absorbtie selective. Cuvantul termoliza provine de la 3 cuvinte grecesti : Foto = lumina ; termo = caldura; lize = distrugerea. Astfel ca teoria absorbtiei de lumina selective – otimizeaza parametrii siguri de aplicatie in timp ce minimalizeaza efectul de afectare a tesutului de piele. |
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Mon Jun 18, 2007 10:11 am Post subject: |
|
|
Quote: | In mod unic se utilizeaza Lumina + Caldura + Energia pentru a realiza eficienta maxima.
|
Mey,eu recunosc ca fizica a fost materia la care am avut singura corigenta din viata mea,dar demonstraza-mi te rog,daca lumina si caldura nu sunt forme de energie,aia de care vorbesti tu care mai e?
Quote: | lotiune speciala fara extracte chimice sau plante |
Orice fel de crema,lotiune,etc e formata din "extracte chimice".
Daca n-ar fi asa,ar fi "energie" pura.
Quote: | Cuvantul termoliza provine de la 3 cuvinte grecesti : Foto = lumina ; termo = caldura; lize = distrugerea. |
Cei patru apostoli au fost trei:Luca si Matei
Daca vrei sa faci o reclama la ceva,sau o faci simpla si nu risti sa-ti prinzi urechile,sau te documentezi si nu risti sa te faci de ris.  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
12345 junior

|
Posted: Tue Jun 19, 2007 12:14 pm Post subject: |
|
|
nemo - Nu inteleg ce te deranjeaza - sa poate te plictisesti.
Am avut intotdeauna deschiderea spre a lamuri pe fiecare - pentru ca asa e ok- clientul sa stie tot inainte sa ia decizia buna pentru el.
Ironia nu-si are cazul ! |
|
Back to top |
|
 |
|