View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
evo_dk junior

|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:53 pm Post subject: adevara viata inlocuita de lumea IT-ului? |
|
|
Am deschis acest topic pt. a putea afla cateva pareri de la voi.....Traim intr-o lume in care calculatorul ocupa o parte importanta din zi si isi are intrebuintarea zilnica.....nu credeti ca acest lucru este ingrijorator? De fapt noi poate suntem contaminati dar generatiile urmatoare.... ....Priviti la acei copii care se nasc si de la varste fragede isi strica ochii la computer si prind acest drog ramanand indezvoltati.....Unde sunt acele copilarii cand ne strangeam in fata blocului si ne distram....unde e distractia aia de odinioare de care la totii ne e drag?!?!?!?! Stau si privesc in jurul meu ca nu mai e ca inainte.....din ce in ce mai putini copii care sa duca traditia noastra......copii nu stiu sa se mai joace.....nu stiu sa se distreze.....sunt tot mai mult atrasi de computer si zac in fata lui......cand erau vremurile alea cand megeam dupa cireste cu trupa de boraci sau dupa nuci si veneam acasa murdari de cozi de nuca.....sau cand ne cocotam in corcodusi sa luam cat mai multe.....sau cand jucam dea-vati-ascunselea o gramada cand stiam sa ne distram......acum copii prefera calculatorul in locul distractiei naturale si dezvoltarii normale.....NU CREDETI CA E INGRIJORATOR? Si noi cei de varsta adolescentei suntem ademeniti si noi nu mai stim sa ne distram ca altii! cand auzi pe cutare cand i zici sa iasa afara.....nu ca nu ies ca stau la computer....sau ca citesc ceva pe net....sau ca stau pe mess.....sau stai ca mai fac 2-3 fraguri la counter-strike.......nu mai e perioada aia de odinioara cand se intanleau gastile si petreceau....acum lumea prefera sa vb pe net.....in loc sa scoti o fata in parc la plimbare........HELP THEM......OUR WOLRD WILL BE DESTROY! _________________ Dintre un prieten adevarat si 100 de cunostiinte ce ai alege? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Thu Dec 29, 2005 2:41 pm Post subject: |
|
|
si care crezi tu ca ar fi rezolvarea , nu stiu daca ti-ai dat seama dar in ziua de azi calculatorul ocupa un rol destul de important, cred ca esti si tu iesit in lume si ai observat acest lucru , in fine, sa stii ca nu s-au pierdut vechile obiceiuri , inca se mai sta in fata blocului si se mai formeaza gasti de boraci cum spui tu , in ziua de azi fiecare face ce vrea si alege ce crede ca este mai bun si mai util, si cum ai spus si tu gusturile nu se discuta, poate ca tie ti se pare o pierdere de timp statul in fata calculatorului si cititul diferitelor articole pe net si vorbitul pe mess.
Dar si mie mi se pare o pierdere de timp statul in fata blocului cu orele si hoinaritul aiurea , belive me poti face o gramada de lucruri interesante cu ajutorul calculatorului si internetului.
Quote: | acum copii prefera calculatorul in locul distractiei naturale si dezvoltarii normale.....NU CREDETI CA E INGRIJORATOR?
tu prin distractie "naturala"intelegi cataratul prin pomi si tavalitul prin namol. Si acum copii se joaca (nu vb de calculator), eu una nu cred ca este ingrijorator
|
_________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
evo_dk junior

|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
hmm....m-am referit in mare mey nu neaparat la cataratul in pom.....stiu ca prin intermediul computerului poti face a lot of things care te pot ajuta....dar crede-ma spiritul ala tanar se pierde......in fine dak tu consideri asta e optiunea ta.....eu la inceputul topicului am scris ca fiecare sa isi exprime parerea.....doar e free 4 all and democracy......dar.....dak de acuma pierzi ore in sir in fata pc-ul la 30 de ani tot asa o sa faci? si la 40 si inainte......ca atunci crede-ma ca nu o sa poti sa tii legatura cu toti pretenii pt fiecare o sa aleaga un drum.....whateva.......  _________________ Dintre un prieten adevarat si 100 de cunostiinte ce ai alege? |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Wed Feb 01, 2006 6:36 pm Post subject: |
|
|
intre statu afara cu prietenii si calculator.....cred(adik nu cred...sunt sigur)...aleg statu afara cu pretenii.....mai o caterinca...mai trece unu-altu...mai vorbim....si uite asa trece vremea  |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:17 am Post subject: |
|
|
eu cred ca ar fi ideal sa se poata gasi o cale de mijloc(de ex eu asa fac) _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:05 pm Post subject: |
|
|
nush..eu una, imi fac timp de ambele...
plus k nu sunt obsedata de cel computer...  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Feb 08, 2006 7:49 am Post subject: |
|
|
..... nici eu , numai de forumul asta sunt obsedata  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 8:19 am Post subject: |
|
|
eu doar pt forum..(si mess uneori) ma asez la calculator...  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
|