View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
daniyi Primul post
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:51 pm Post subject: visul meu |
|
|
Va cer ajutorul vostru. Stiu si sunt convinsa ca ma veti ajuta. Sunt aproape de a mi se realiza visul, acesta este sa am o casuta a mea, nu mare dar sa fie a mea. Daca voua vi ?ă implinit acest vis va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine. Nu mai imi trebuie decat foarte putini bani, asa ca orice ajutor din partea voastra contribuie la realizarea visului meu. Nu trebuie decat sa trimite-ti prin posta cat credeti de cuviinta. Nu este cersetorie, pur si simplu nu mai am de unde sa mai fac rost de bani. Sunt disperata. Va multumesc.
Adresa mea este: Dana Balaban, loc. Sibiu, str. Tiglarilor, bl.B1, ap.64, jud. Sibiu |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:58 pm Post subject: |
|
|
Pai si de unde sa stim ca nu minti?Daca nu minti sa stii ca eu te-as ajuta,dar nu am de unde ca abia am si eu 16 ani amarati Sper sa te ajute cineva. |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 5:13 pm Post subject: |
|
|
dar pana sa ajungi la noi, in ce fel ai incercat sa obtii o casa?
Sibiul are in mod sigur un sistem de repartizare locuinte ANL (sugestie din partea mea) |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Nov 15, 2005 2:16 am Post subject: |
|
|
si de cat ziceai ca mai ai nevoie ?
si cat costa casa in total ? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 15, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
ma` ce chestie  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:20 am Post subject: |
|
|
a chiar si io am un vis sa gasesc un lok de munca k si webdesign ... si mai nr de telefon a lui Bill Gates , dar nu ala de fix ala de mobil k stiu k nu raspunde la fix  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Nov 16, 2005 7:16 am Post subject: |
|
|
Hmmmmmmmmmmmm .....Si eu am nevoie de casa .Sa incep sa cer si eu pe forumurile unde sunt?Ciudat .Inteleg sa ceri bani pentru cineva bolnav , pt o situatie familiara grava dar asa .... _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:34 am Post subject: Re: visul meu |
|
|
daniyi wrote: | Stiu si sunt convinsa ca ma veti ajuta. |
nu mai fii asa convinsa in numele altor persoane...
daniyi wrote: | Nu este cersetorie, pur si simplu nu mai am de unde sa mai fac rost de bani. Sunt disperata. |
iar multi dintre noi avem inima "de piatra" deoarece zilnic vedem in jurul nostru pers care cersesc, dar mint! (indiferent de metoda folosita pt a face rost , mint... si profita de slabiciunea oamenilor saraci, pt ca de multe ori tot ei sunt cei mai darnici )
eu sunt mai rautacioasa de fel... mie imi place sa ajut pe cei nevoiasi cu haine, mancare, medicamente... bani nu-mi place sa dau... sunt de parere cu nu sunt folositi cum trebuie...
P.S. sincer, sper din tot sufletul sa ti se indeplineasca visul cat mai repede... _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 16, 2005 12:15 pm Post subject: |
|
|
daniyi,
Eu pot sa iti dau doar ...... sperantza! Ai nevoie  |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:46 pm Post subject: Visul meu! |
|
|
marius wrote: | daniyi,
Eu pot sa iti dau doar ...... sperantza! Ai nevoie  |
Asa e ....ii trimit si eu putin optimism! Dar nu cred ca o intereseaza asta, de fapt sunt convinsa ca nu!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
|