View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue May 24, 2005 3:12 pm Post subject: Cum sa dai cu stangul in dreptul a la Cluj |
|
|
Stimatii consilieri locali din municipiul Cluj tocmai au tinut cu dintii de pretul terenului pe care un investitor francez dorea sa construiasca o fabrica, pierzand astfel o investitie (initiala) de 120 milioane euro plus locurile de munca aferente. De ce ? Pentru ca onor investitor s-a mutat in Bulgaria, unde a primit terenul gratis. Duh ! Cat de prost poti sa fii ? Rog comentati ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:17 pm Post subject: |
|
|
numai la noi se intampla de astea .... la ce sa dezvoltam industria ???? decat sa dezvoltam mai bine jegmanim si delapidam _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed May 25, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
Eh, cine stie ce aveau ei de gand cu terenul ala... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed May 25, 2005 8:46 am Post subject: |
|
|
"Orice gand au, imparate, si oricum vor fi sosit", tot dobitoci raman !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed May 25, 2005 8:48 am Post subject: |
|
|
Depinde de scopul urmarit, daca intentzia era sa dea terenul altcuiva pentru o spagutza acolo....nu-s dobitoci ci doar coruptzi si rau intentzionatzi. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 26, 2005 9:57 am Post subject: |
|
|
Ba sunt dobitoci de-a binelea !"Noi suntem romani, noi suntem romani/Noi suntem aici pe veci stapani !" Se vede ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Fri May 27, 2005 3:07 pm Post subject: |
|
|
Ma cam mananca sa ma iau de ardeleni, in general, si de clujeni in special, dar o fi vreunul sau vreuna pe forum si-mi gasesc beleaua. Sa stiti ca lucrul acesta se putea intampla oriunde in jumatatea de nord a tarii. Mai fratilor si surorilor, oamenii de pe la noi, din sud, dupa ce vin de la serviciu, se duc la carciuma, se uita la televizor, orice numai ca sa se relaxeze. "Domnii" din Ardeal se duc la prashila. Prashi-le-as eu una de incuiatzi ! _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat May 28, 2005 2:16 am Post subject: |
|
|
Multzam fain Aurasmic. Pai daca nu ar prashii ce ar manca?
Daca te uiti la televizor sau te duci la beute nu prea-ti creste cucuruzul in gradina sau pita pe masa, daca nu ai servici la oaras ca altii!
E normal ca era mai avantajos sa se construiasca fabrica (locuri de munca), e adevarat ca exista couptie multa dar pamantul respectiv a apartzinut cuiva nu? Nu stiu toata povestea, dar daca acest lot sau ma rog cum vretzi sa ii spunetzi apartzine cuiva care nu are nimic altceva, daca ati fi in locul acestei persoane voi at-i da de pomana? Ma gandesc ca au fost hapsani dar nici nu potzi sa dai totul de pomana la totzi care vin din alte tzari sa se imbogateasca mai tare pe spatele tau. Nu e corect?
Daca au bani sa deschida fabrica au bani sa plateasca shi locul unde o sa construiasca. Daca vrei sa faci casa nu trebuie sa cumperi pamantul prima data? Nu sunt chiar incuiatzi , unde ar ajunge daca ar da totul la staini pe degeaba? O sa ii imbogateasca pe altii shi ei tot flamanzi ar ramane. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
|