View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:43 pm Post subject: Tanti Mioara, proaspata "prefect" de Bucuresti! |
|
|
O fi bine, o fi rau? Ne place, nu ne place?
Nu stiu de ce dar mie nu prea imi inspira incredere. Prea are ea raspunsuri pentru orice si-i tot da inainte cu "Sa nu-ti faci chip cioplit" de parca asta ar insemna tablourile alea , ce-i drept cam caraghioase cu ilustrii capitalei
Voi ce ziceti, de la fotomodel la prefect e drum lung...sa-i acordam un pic de credit sau nu?
Mi se pare mie sau prioritatea ei e promovarea femeii in viata politica fiindca din discutiile de pana acum mai mult asta a reiesit...
Hai tanti ca te vedem noi la treaba! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:51 pm Post subject: |
|
|
Iar ma manaca undeva jos, dar cred ca femeile, exceptiile confirma regula, sunt mai degraba potrivite in functii de control si nu in cele de conducere. Prin insusi modul lor de a gandi, sunt mai inclinate sa despice firul in patru (nu ca ar fi rau !) decat sa elaboreze strategii de viitor. Sper sa ma insel, dar cred ca nu o apuca Pastile in postura de prefect ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:14 am Post subject: |
|
|
Mey stergeti careva a-ul ala de la "prefectA" ca ieri nu mi-am dat seama dar azi mi-a sarit in ochi si...dupa atatea luni pe forum tot nu stiu cum se modifica sau se sterge un mesaj ca sa nu mai zic ca nu stiu nici sa dau copy-paste  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:51 am Post subject: |
|
|
Anaisse,
Vezi ca in partea de sus a mesajului tau ai un buton care se cheama "edit". Click pe el, mesajul tau va fi editat si-l vei putea modifica asa cum vrei. Din (ne)fericire, numai tu sau adminii pot edita mesajul tau asa ca va trebui sa faci modificarile singura. Evident, dupa aceea trebuie sa dai "Submit". _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jan 27, 2005 9:28 am Post subject: Incepe sa se faca lumina! |
|
|
"Sunt noul prefect al Bucurestiului. In meseria mea trebuie sa muncesc pana la epuizare. Chiar acum trebuie sa stabilesc niste reguli importante asa ca...trag aer in piept si : angajatele prefecturii nu au voie sa poarte tricouri colorate, nu au voie sa poarte fuste scurte si mai ales nu au voie sa poarte dresuri plasa sau tocuri mai mari de 4 cm!
Excelent! Mi-a iesit din prima! Merit un Royal Chease!"
 _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:07 am Post subject: |
|
|
Tanti Mioara a mai scos o pasarica din gura: acum ii plac vacile (e vorba de "opere de arta"). Sa fie oare vreo afinitate intre ele, data fiind apartenenta la aceeasi specie ?  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:11 am Post subject: |
|
|
Eh, hai sa nu fim chiar asa de rai, inca nu a facut nika rau! Dar treaba cu vestimentatia la prefectura tinea de bunul simt al fiecaruia. Poate erau cativa care sareau calul dar prin directivele astea i-a cam jignit pe ceilalti care stiau cum ar trebui sa se imbrace un functionar public. Deh, cariera de foto model a lasat amprente. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
John Doe membru

|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:13 pm Post subject: |
|
|
Sarmana de ea. N-ar trebui sa fim atat de rai cu ea -inca-. Dar pana acum nu a intrat in paine cum se spune, tot ce a facut si ce face tine doar de chestiuni de fond. S-o asteptam pana da de greu, de adevaratele ei atributii de lucruri ce tin de prefectura sa vedem atunci. "POATE" ea isi doreste sa aduca schimbari, de orice natura ar fi ele, poate chiar vrea sa faca ceva pentru bucuresteni dar se va lovi de ceea ce e inevitabil: coruptie si mai mult decat atat de refuzul si indolenta in a colabora a celor care de fapt ar trebui sa o sprijine. Plus ca ii va fi destul de greu sa mature cararile PSD-ise pe care toti erau obisniti sa calce.....atunci sa o vedem |
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:37 pm Post subject: |
|
|
cine zicea ca s-a terminat cu cumetriile in noua guvernare? Pai Basescu a fost cel care l-a eliminat de la prefectura, pe acel prefect care a stat numai 5 zile, si a adus-o pe pupincurista asta. Pe ce baza a pus-o pe Mioara prefect? Am vazut inainte de alegeri un congres al PD, unde Mioara ii aducea elogii lui Basescu, de parca era Ceausescu, urmarea ea ceva, un post caldutz, ceva. Nu sunt pro PSD, chiar deloc, dar am impresia ca nu s-a schimbat nimic, tot cu pile si relatii se rezolva treaba. Nu m-ar mira sa vad ca in curtea viitorului primar al Bucurestiului, Videanu, ca e sigur ca iese el, sa inceapa sa creasca cate o mica vilisoara, asa cu vreo 10 camere minim.Io stiu? Asa cate una pe an......poate?! _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
|