View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Oigen junior

|
Posted: Sun May 08, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
amelia, esti tare. restul - un drum pe la "carturesti", ed. vinea + paralela 45 + polirom (ego proza) si o sa aveti si voi o idee despre ce e aia literatura. O sa pun un grupaj de poeme acum. Au mai fost publicate dar cred ca nu se supara nimeni de la revistele respective. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
wolfmet junior

|
Posted: Sun May 08, 2005 10:24 pm Post subject: |
|
|
alex wrote: | am o singura nedumerire,de ce,voi,care scrieti poezie cu versuri albe nu o faceti proza.Nu are noima sa o numiti poezie.Ceea ce nu-mi place intr-o astfel de poezie ar putea sa-mi placa in proza!!!!
un modernism inutil dar din pacate cu un viitor infloritor!!!
nu te supara |
Problema.intoarce-te si tu la un caiet...din generala sa zicem, si gandeste-te care e dif dintre poezie si proza. My dear, esenta poeziei nu sta in rima. e drept, te incanta asonantele si asa mai departe, dar poezia e menita sa transmita ceva DIRECT. e adevarat , sunt si proze de genul asta, dar eu una cred ca daca structurezi tot melanjul asta de idei, sentimente, sclipiri etc. in versuri(fie ele albe) te ajuti in primul rand pe tine, te intelegi mai usor , te descarci pe pagina aia alba intr-un mod mai "colorat".cam asta e... _________________ oi!/peace
Raw power is more than soul/Has got a son called rock and roll. |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Sun May 08, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Oigen, ai talent baiete . Imi place stilul poezilor tale, ideile si modul de-a-le asterne. Ai o plasticitate, cinism, ironie, realism ce denota sensibilitate. Stii sa te joci facand poezie. Citind astfel de poezii, nu se simte deloc lipsa acelora cu rime. Eu pesonal, prefer astfel de poezii ...
Mai alte poezii? Sunt curios daca ai pastrat stilul, etc etc  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
Oigen junior

|
Posted: Sun May 08, 2005 11:09 pm Post subject: |
|
|
tocmai ce le-am publicat. dupa cum am mai spus, astea de aici sunt slabe, mai mult exercitii de stil decat poeme care sa "se tina". |
|
Back to top |
|
 |
alex membru

|
Posted: Tue May 10, 2005 2:47 pm Post subject: |
|
|
Ce-i drept poezie nu am citit de mult,si nefiind un pasionat nu cred a ii patrund spiritul,cum o fac altii.De aceea in afara de legatura cu proza nu m-am pripit sa spun altceva.Am sa va dau parerea mea personala(posibil revizuita) dupa ce voi citi mai mult,versuri albe sau "negre",nu conteaza.
Mi-ar place sa ne dai mai multe poezii,Oigen. _________________ "sunt prosti,dar multi..."
Lapusneanu |
|
Back to top |
|
 |
amelia junior

|
Posted: Sun May 15, 2005 12:35 am Post subject: |
|
|
N-am mai trecut nici eu de o vreme pe aici. Oigen, ma bucur sa te regasesc, lumea e tareeee mica, ma gandeam ca mi-ai recunoscut stilul de a argumenta. Am citit si restul, e altceva, ma gandeam ca daca ai evolua asa vreo trei ani, ar fi fenomenal. Oricum, ne mai citim prin alte parti. |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Sat Aug 06, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
recomand noua carte a lui Pascal Bruckner, Iubirea fata de aproapele. e-o carte f interesanta , pe alocuri amuzanta dar in genere "socant" e cuvantul care i se potriveste cel mai bine. tema cartii este atingerea divinului prin sex. O alta carte a dansului, mult mai mediatizata, a fost Luni de fiere. poate p-aia o stitit mai bine _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
|