View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Jun 15, 2004 5:18 pm Post subject: |
|
|
Inca nimeni nu mi-a aratt ca merita sa il insel. O fi tzinand de *specificul barbatzilor* (JOKE:)) Sincer nimnei nu m-a impresionat sa zic dupa aceea, *Uite, pentru tipu asta merita sa imi insel prietenu!* _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
maxcom5555 junior

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 1:11 am Post subject: |
|
|
Mai sexy biatch scuze ca ma bag in viata ta:
-ar fi 2 intrebari cati ani ai ?
-cu cati baieti te-ai culcat tu pana acu'?
daca el e singuru iti garantez ca nu un baiat iti va aparea in viata si te va face sa-l inseli ci curiozitatea sau nevoia de mai mult de altceva.
dar daca tu ai o varsta si iti consideri toate curiozitatile satisfacute si ai de unde sa-l compari cu altii atunci eu va urez o viata minunata in continuare
P.S. eu totusi spun ca nu m-ai intalnit pe mine ink! (JOKE ) _________________ Nu am bani asa ca nu pot oferii decat placere! |
|
Back to top |
|
 |
maxcom5555 junior

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 1:14 am Post subject: |
|
|
eu cand vorbesc de inselat ma refer strict la sex.
in momentul in kR iti inseli prietenul sau prietena pe motive sentimentale parerea mea este K Pnul/Pna este deja scos/scoasa din ecuatie. _________________ Nu am bani asa ca nu pot oferii decat placere! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 9:50 am Post subject: |
|
|
max,
Quote: | daca el e singuru iti garantez ca nu un baiat iti va aparea in viata si te va face sa-l inseli ci curiozitatea sau nevoia de mai mult de altceva. |
Imi place extraordinar de mult ceea ce ai spus,.. si este f adevarat,
In schimb;
Quote: | cu cati baieti te-ai culcat tu pana acu'? | cred ca aici ai omis a specifica si faptul ca ..nu conteaza nr partenerilor cu care te-ai culcat pt a dobandi ceea ce cauti, ci conteza f mult nr de experimentati/e cu care te-ai culcat!
Nr pers implicate(sau mai bine zis cu care te-ai "sexuit"lol) in dobandirea unei experiente (in cazul subiectului nostru insemnand "o implinire, satisfactie, necesar...) se impart in cateva categorii pe care le selectam in functie de carentzele fiecaruia dintre noi
Tu.... , cand spui Quote: | "eu cand vorbesc de inselat ma refer strict la sex." | ,
la ce te referi de fapt?
Inseli... , adica nu respecti acea lege morala, lege a firii,etc? sau vrei sa lasi de inteles ca in relatiile de amoroase nu implici sexul, ci doar sentimente, emotii...? |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 12:07 pm Post subject: |
|
|
)))))))) _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 2:44 pm Post subject: |
|
|
tu....ce tot razi mey?
asta e pozitia ta sau e doar un punct de vedere? |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 5:44 pm Post subject: |
|
|
Actually, alea is posturile monosilabice al lui Catalin  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 5:59 pm Post subject: |
|
|
Ieri dimineatza in autobuz. Destul de aglomerat. La un moment dat se "loveste" un alt fund de fundul meu. O data de doua ori. Arunc repede o coada de oki. Era o tipa in spatele meu. Si nu va mai zic ca simtul meu tactil imi spunea clar ca tipa avea un fund tare mishto ( va fac ciuda baieti!!!). Ne-am jucat asa de-a "touch'n go" cam vreo 7-8 statii. Norocul meu cel mare a fost ca ea a coborat odata cu mine. Si atunci m-am gandit ca n-ar strica si i-am zis ceva de genul: "Buna, scuza-ma ca te opresc din drum dar fundurile noastre au facut cunostinta mai devreme in autobuz si ma gandeam ca n-ar fi un lucru rau sa facem cunostinta si personal". Ma asteptam si la un dute-n aia matii de obsedat, dar pana la urma m-am ales cu un nume si un nr de tel.
Zbye _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 6:28 pm Post subject: |
|
|
Incerca sa o suni..., invit-o la o plimbare cu autobuzul ...doar ca ,de data asta sa incerci sa te joci de-a "touch'n go" stand cu fatza la ea,... mai stii ce iese???
De fapt stii si tu ca nu e frumos sa intorci spatele la don`soare...  |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 7:39 pm Post subject: |
|
|
sau:
daca am dreptate toate intrebarile care ti le voi pune vor avea raspunsul: "da"
iti place ciocolata?
crezi ca sunt atras de tine?
esti atrasa de mine?
dansezi? _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 7:41 pm Post subject: |
|
|
skull ... you rule man )
keep doin that ... maybe one day i'll try it  _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 8:39 pm Post subject: |
|
|
skullpder wrote: | "Buna, scuza-ma ca te opresc din drum dar fundurile noastre au facut cunostinta mai devreme in autobuz si ma gandeam ca n-ar fi un lucru rau sa facem cunostinta si personal". Ma asteptam si la un dute-n aia matii de obsedat, dar pana la urma m-am ales cu un nume si un nr de tel.
Zbye |
Excelent! like usher said, you rule man!!!
S-a intamplat sa fie o tipa dezghetata si asta este foarte bine  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Cristi junior

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:11 am Post subject: |
|
|
Chiar daca sunt riscuri pe masura, daca tot merita, risca!  _________________ Viata e una, deci merita traita din plin! |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:16 am Post subject: |
|
|
Mda ! Skull esti tare, ce sa zic ?  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 1:19 pm Post subject: |
|
|
hmmm ca tot vin sarbatorile... mai ar fii un text de agatat... "Buna... scuza-ma ca te deranjez... poti sa-mi spui cum te cheama te rog... ca sa ii spun mosului ce sa-mi aduca de sarbatori" _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|