View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 02, 2006 2:14 pm Post subject: |
|
|
se pare ca barbatii au facut pas la blonde sau care e faza?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 02, 2006 2:18 pm Post subject: |
|
|
Nu conteaza culoarea,disponibila sa fie!!  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:25 am Post subject: |
|
|
Prietena mea e blonda de blonda ..pana mai acum un an, defapt pana sa o cunosc pe ea, blondele nu ma atrageau cu nimic, acum chiar imi plac si pot spune ca mai mult decat brunetele. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:24 am Post subject: |
|
|
sa inteleg ca blondele au un avantaj?
hihihi, mey , eu cred ca barbatii se uita mai mult la fundul unei femei, , etc decat la par, well...mai sunt si unii care isi aleg partenerele dupa culoarea parului
Blondele sunt faine, nu stiu , au aerul acela tineresc, unele dintre ele, si eu am parul tot blond , and i like it.  _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 6:46 am Post subject: |
|
|
io n-am fot bloda nici in cele mai faine vise ale mele
erotice sau nu  |
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:46 am Post subject: |
|
|
niciodata nu e prea tarziu  _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:53 am Post subject: |
|
|
sa ma viseze si pe mine cineva....  |
|
Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:16 am Post subject: |
|
|
maybe wrote: | sa ma viseze si pe mine cineva....  | Exista cu siguranta persoane ce viseaza la tine  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:25 am Post subject: |
|
|
si zau c-as vrea
ma fac si blonda daca trebuie  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:26 am Post subject: |
|
|
Te incanta mai mult ca cineva sa visezi la tine, sau sa vina direct sa-ti spuna ca ii placi? _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:30 am Post subject: |
|
|
ia ghici? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:36 am Post subject: |
|
|
Sa vina direct, banuiesc eu. Am dreptate?  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:49 am Post subject: |
|
|
eeei, merge si mai subtil  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:28 pm Post subject: |
|
|
Merge, insa unele fete prefera mai direct, decat sa fie luate pe ocolite. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
 |
alexutzica La Usa Cortului
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:09 pm Post subject: |
|
|
sunt de acord cu chani...consider ca barbatii au alte criterii dupa care fac alegerile, in special dupa forme... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |