View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
arecibo38 junior

|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:31 am Post subject: Energie eoliana, solara, hidro = curent electric Gratis !! |
|
|
[QUOTE=paela23]Turbinele Eoliene sunt una din cele mai vechi forme de energie alternativa utilizata in lume.Evoluand din morile de vant folosite pentru pomparea apei si irigatii , la generatoarele electrice de astazi, turbinele eoliene au ajutat omenirea timp de secole.
Generatoare eoliene
Tehnologiile solare folosesc energia soarelui pentru a produce caldura, lumina, apa calda si chiar aer conditionat pentru locuinte si zona industriala. Panourile solare sunt una cele mai populare surse de energie alternativa folosita pentru sistemele electrice private si industriale. Oricine poate folosi aceasta energie gratuita.
Panouri solare fotovoltaice si nu numai... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:11 pm Post subject: |
|
|
.... ma tot gandesc oare unde ar fi locul potrivit pentru acest post... suna a vanzari cumparari... sau reclama  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Mar 19, 2006 2:10 am Post subject: |
|
|
mutat  |
|
Back to top |
|
 |
nimeni98 junior

|
Posted: Fri May 12, 2006 9:04 pm Post subject: |
|
|
se dau panouri fotovoltaice gratis!! uraaaa!!  |
|
Back to top |
|
 |
arecibo38 junior

|
Posted: Fri Nov 03, 2006 10:42 am Post subject: |
|
|
Daca de cele mai multe ori cand ati plecat pe munte sau in delta, probabil ca nu odata ati simtit nevoia sa incarcati telefonul GSM sau...orice alt aparat (CD player, Radio, etc) care functioneaza cu baterii si nu a fost posibil din cauza lipsei sursei de energie.
Acum aveti sansa de a achizitiona un mini incarcator solar care va rezolva problema!
http://www.lpelectric.ro/ro/products/sourc...charger_ro.html
... probabil ca energia alternativa va trebui folosita din ce in ce mai intens |
|
Back to top |
|
 |
|