View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 4:42 pm Post subject: Valentine's Day! |
|
|
Pentru ca sunt singura sarbatoarea asta nu prea imi place pentru ca vad peste tot cupluri de indragotiti, flori, trandafiri si .....nu prea e ok
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
I-am facut cadou un matz ca sa nu aibe motiv sa faca spume ca am innebunit cu 3 pisici si-un caine  _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:21 pm Post subject: sf. valentin |
|
|
nicky wrote: | I-am facut cadou un matz ca sa nu aibe motiv sa faca spume ca am innebunit cu 3 pisici si-un caine  |
Si cum a reactionat? In general barbatii nu prea sunt cu animalele deci banuiesc ca l-ai surprins ....placut sau s-a adaptat situatiei?
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:15 pm Post subject: |
|
|
Stai sa-ti povestesc cum a fost :
Vine omu meu de la scarbici cu prajituri , il pupicesc si imi zice ca le-a luat ca era sigur ca o sa fac vre-o prostie sa-i iau vre-un cadou .El nu tine cu sarbatoarea asta "de imprumut "(citez) .Eu incep sa rad si-i spun "Pai ai ghicit !""Mare prostia?""Mare ." Si da cu ochii de jivina ca n-am mai avut timp s-o bag in cutie si alea alea .A inceput sa rada , a zis ca-s nebuna si acu e tot timpul cu el pe umar sau in brate deci e de bine .  _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:29 pm Post subject: sf. valentin |
|
|
E foarte de bine! Pai sa va creasca sanatoasa! Si ai un partener tolerant.
Besos,
|
Back to top |
|
 |
|