View previous topic :: View next topic |
Sunteti de acord cu "taxa pe viciu"? |
Da |
|
66% |
[ 14 ] |
Nu |
|
23% |
[ 5 ] |
Ma abtin |
|
9% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
Author |
Message |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Oct 12, 2005 7:42 pm Post subject: |
|
|
Nu numai ca nu se respecta legea pentru locurile publice dar sunt chiar cretine sau cretini pe care le/ii vezi fumand chiar in parcurile de copii si chiar langa piticii nostrii , in locurile de joaca pentru bbei .
Si eu cred ca se va dezvolta contrabanda pentru ca fumatorii s-au obisnuit cu un anumit tip de tigari si cu greu si-l vor schimba . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Oct 13, 2005 9:19 am Post subject: |
|
|
da exat .. am sa dau bani sa fumez acu nu destul sunt scumpe tigarile  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 12:41 pm Post subject: |
|
|
Tigarile vor fi mai scumpe cu ~5.000 iar alcoolul cu ~9.000, a anuntat Ministrul Sanatatii
Banii vor fi stransi intr-un fond special al Ministerului Sanatatii...
Sper ca o parte din aceste sume sa fie acordate compensatiilor medicale |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | Tigarile vor fi mai scumpe cu ~5.000 iar alcoolul cu ~9.000, a anuntat Ministrul Sanatatii
Banii vor fi stransi intr-un fond special al Ministerului Sanatatii...
Sper ca o parte din aceste sume sa fie acordate compensatiilor medicale |
Sigur ca da .Si marmota invelea ciocolata in staniol .Chiar crezi? _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:25 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | Sper ca o parte din aceste sume sa fie acordate compensatiilor medicale |
Hai mai ca era chiar dragutz!  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Oct 20, 2005 2:57 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | marius wrote: | Sper ca o parte din aceste sume sa fie acordate compensatiilor medicale |
Hai mai ca era chiar dragutz!  |
aia se duc in buzunarele lor mai  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Fri Oct 21, 2005 6:16 pm Post subject: |
|
|
Nu fumez,nu beau,dar nu este o solutie in favoarea fumatorilor(in sensul ca se vor lasa de fumat).Este o afacere bunaaaaaaaaaa pt altii. _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 22, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
yyy wrote: | Nu fumez,nu beau,dar nu este o solutie in favoarea fumatorilor(in sensul ca se vor lasa de fumat).Este o afacere bunaaaaaaaaaa pt altii. |
Corect .O alta lege stupida . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:29 pm Post subject: |
|
|
Am reusit si m-am lasat de fumat, ma cam speriase faza cu scumpitul tigarilor si nu numai. Sunt de acord cu taxa pe vicii insa sunt constienta ca nu se va rezolva mai nimic pt ca va inflori contrabanda.
Quote: |
Fumatul in locurile publice si pe strada este interzis cf legii dar aproape nimeni nu respecta!
|
Urasc fumatul pe strada, cat despre respectatul legii...nimeni nu o face  _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:20 pm Post subject: |
|
|
Total de acord ! Vor sa-si nenoroceasca sanatatea ca mai apoi sa ne "suga" noua banii din impozite, OK, dar sa plateasca ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 5:55 pm Post subject: Taxa pe "vicii"! |
|
|
Poate ca va inflori si contrabanda, insa eu sunt de acord cu aceasta taxa si cred ca poate tineretul va avea mai putin acces la tigari sau macar vor fuma mai putin! Este o crima ce se intampla! Am colegi care fumeaza trei pachete pe zi!! Pai in cativa ani ce se va alege de plamanii lor? Sunt atatia oameni care mor.....
Macar de ar reduce numarul tigarilor ar fi un avantaj! Eu inca sper ca aceasta lege sa aiba si efect!
Beoss,
Criss _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 5:57 pm Post subject: |
|
|
Le vor rari din parti .Taica-miu fumeaza 3 pachete de tigari pe zi de pe vremea Marasestilor .Crezi ca le va rari acu? _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:12 pm Post subject: Taxa pe vicii |
|
|
nicky wrote: | Le vor rari din parti .Taica-miu fumeaza 3 pachete de tigari pe zi de pe vremea Marasestilor .Crezi ca le va rari acu? |
Eu ma refeream in principal la cei tineri care nu au fonduri proprii si depinde de banii parintilor. Crezi ca vor primi mai multi pentru tigari?? No way! Pentru cei in varsta nu prea se poate face mai nimic daca nu vor sa se lase dar la cei tineri se mai poate lucra daca nu s-a instalat dependenta...
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:20 pm Post subject: |
|
|
Asta e , daca nu sunt dependenti deja . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Mar 03, 2006 4:14 pm Post subject: Taxa pe vicii!!! |
|
|
Pai dependenta se instaleaza mult mai tarziu...deci se mai poate face ceva. Le lipseste vointa si faptul ca isi pot cumpara tigari si cu usurinta si la un pret acceptabil ii determina sa continue cu acest viciu!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |