View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maybe may be
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 5:25 am Post subject: |
|
|
vivaldi ma face sa visez
fiind vorba de agitatie, mai degraba boleroul lui Ravel....
la cat e de monoton, pana la urma adormi! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:27 am Post subject: |
|
|
Nimic.Eu mai tot timpul ma agit pentru ca am prea multa energie Si din auza alta ii molipsesc si pe cei din jur  |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
acum de exemplu is foarte agitata ...... si nu fac nimik ...... ma prostesc pe forum ..... adik postez pe forum  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 4:04 pm Post subject: |
|
|
Eu ma plimb de colo colo prin casa , imi iau catelul si o intind pe afara cica pentru ea , cratzan seminte , misc piciorul drept caruia mandrul meu ii zice "nervozimetru " . Daca sunt foarte foarte nervoasa , din nefericire plang .Stupid , nu? _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
nicky wrote: | Eu ma plimb de colo colo prin casa , imi iau catelul si o intind pe afara cica pentru ea , cratzan seminte , misc piciorul drept caruia mandrul meu ii zice "nervozimetru " . Daca sunt foarte foarte nervoasa , din nefericire plang .Stupid , nu? |
si eu pot sa zic k plang ... adik is asa de nervoasa k imi curg lacrimile cateodata ..da nu ma smiorcai si faze de genu  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
Exact .Nici eu nu ma smiorcai da asa ma oftic cand imi dau lacrimile !  _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:56 pm Post subject: |
|
|
nicky wrote: | Exact .Nici eu nu ma smiorcai da asa ma oftic cand imi dau lacrimile !  |
airea treaba ...... si eu acuma am niste draci ..... si nu am ce lucra ....  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
Sparge o farfurie ! De la etajul 10 de preferat .Ca are viteza mai mare  _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
nicky wrote: | Sparge o farfurie ! De la etajul 10 de preferat .Ca are viteza mai mare  |
pacat k stau la parter .... in fine cred k voi iesi putin la aer .... k altfel nu ze mai poate ...si cand dau de sotziro ii sparg capu ..... adik nu k il iube prea mult  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:40 pm Post subject: |
|
|
De obicei cand sunt agitata ascult muzica destul de tare , ma plimb de colo colo ,ma foiesc, fac o baie fierbinte cu toate cele .
Iar daca nu imi trece , ies afara si ma plimb, tin minte ca o data dupa o astfel de plimbare m-am pierdut (nu eram acasa si nu cunosteam orasul foarte bine) in fine.. am luat un taxi si am ajuns acasa.  _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:21 pm Post subject: |
|
|
CAnd sunt agitata fac ex de respiratie si ma redresez imediat.De multe ori incerc sa raman calma si sa gandesc la rece problema fara sa devin isterica.  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:21 pm Post subject: |
|
|
Un pahar cu lapte rece, un pat ademenitor si s-a dus cu agitatia ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:25 pm Post subject: |
|
|
mm.. am incercat si eu exercitiile de respiratie si analizatul problemei la rece. Exercitiile mai mult m-au zapacit ,(nu ca nu as fi eu zapacita ) iar analizatul problemei la rece m-a ajutat sa nu devin isterica  _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:25 pm Post subject: |
|
|
Quote: | un pat ademenitor si s-a dus cu agitatia ! |
iar daca esti la servici ce faci?te intinzi pe jos?  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:26 pm Post subject: |
|
|
La serviciu nu sunt agitat ! De ce ? Pentru ca n-are sens !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |