View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:40 pm Post subject: Folositi sapunul? |
|
|
Nu e bine nici sa fiti obsedati de curatenie pentru ca s-ar putea sa ajungeti in medii mai precare si veti face atunci alergii la orice fiind obisnuiti cu asa de multa igiena! Dar folositi sapunul cand este nevoie si alegeti unul de buna calitate pe cat posibil!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
mary_just_me gold member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 12:13 pm Post subject: |
|
|
Dumnezeule mare!
ce intrebare!
looooool bineinteles ca folosesc sapunul!
cand fac baie adica de doua ori pe zi (dimineata si seara)
ma spal pe maini ori de cate ori ma duc la toaleta (adik de vreo 10 ori pe zi) *deh beau multe lichide - rinichii mei se cer spalati
+ ori de cate ori pun mana pe pe ceva murdar, prafuit.
+ cand vin din oras! neaparat!
ps: imi periez dintii (cu pasta de dinti) de 3 ori pe zi + folosesc ata dentara  _________________ I love life! |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 12:48 pm Post subject: |
|
|
si cand te gandesti ca 90% nu se spala pe maini cand isi cumpara ceva de mancare din oras si mananca fara macar sa se foloseasca de servetel...... _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 12:57 pm Post subject: |
|
|
brigadierul silvic wrote: | si cand te gandesti ca 90% nu se spala pe maini cand isi cumpara ceva de mancare din oras si mananca fara macar sa se foloseasca de servetel...... |
de la alune,seminte......la cartofi prajiti si shaworme _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Mar 03, 2006 4:16 pm Post subject: Folostiti sapunul? |
|
|
brigadierul silvic wrote: | brigadierul silvic wrote: | si cand te gandesti ca 90% nu se spala pe maini cand isi cumpara ceva de mancare din oras si mananca fara macar sa se foloseasca de servetel...... |
de la alune,seminte......la cartofi prajiti si shaworme |
Sa stii ca nu intotdeauna ai unde sa te speli pe maini in oras...Eu folosesc un servetel, sa nu pun mana direct pe mancare, dar nu poti tot timpul sa te si speli pe maini in oras...
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 8:02 pm Post subject: |
|
|
pai...acum folosesc sapun cu sulf..interesant..e chiar bun!!  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Infinity membru

|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:44 pm Post subject: |
|
|
pai in general, de fiecare data cand am ocazia...cand esti in oras nu prea ai unde sa te speli pe maini...
prefer sapunurile antibacteriene... |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 6:55 am Post subject: |
|
|
eu acum mi-am luat shi sapun cu borax...pt fata...
traiasca plafarul...  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Mar 11, 2006 6:00 pm Post subject: Folostiti sapunul? |
|
|
Infinity wrote: | pai in general, de fiecare data cand am ocazia...cand esti in oras nu prea ai unde sa te speli pe maini...
prefer sapunurile antibacteriene... |
Complet de acord cu tine...orasul nu ofera atata igiena pe cat pretinde..asa ca asta e!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Thu Mar 16, 2006 1:01 pm Post subject: |
|
|
Apropo de sapunuri:cele antibacteriene,cu sulf,cu borax,etc.sunt in general sapunuri specifice pentru anumite tipuri de ten(in ideea ca se folosesc pentru fata).De obicei se recomanda folosirea lor in stari sa spunem patologice(exces de sebum,comedoame)sau medii de lucru cu risc de contaminare crescut.
Sotia e medic dermatolog si sunt la curent cu tot felul de chestii interesante pe tema asta. _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
barbu membru

|
Posted: Sat Mar 25, 2006 4:59 pm Post subject: |
|
|
da ,folosesc sapunul :
ca sa o fac pe vecina sa alunece pe scari.....!! _________________ ha ha ha |
|
Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Thu May 18, 2006 6:38 pm Post subject: |
|
|
sapunul..de casa..din acela cum facea bunica...
stiu ca era preferatul sobolanilor, se pare ca nu ii deranja mirosul.....Firesc ma intreb ...de ce oare sobolanii nu mai maninca sapunul parfumat din ziua de azi ? nu mai este la moda sa consume sapun? ori continutul de calorii este prea mic ?
 _________________ simply is the best |
|
Back to top |
|
 |
|