View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
andreic silver member

|
Posted: Mon Jan 12, 2004 3:28 pm Post subject: |
|
|
Pai cam asta spuneam si eu, nu are cum sa tina asa ceva, e irealist. Poate unii se amagesc o vreme cu visuri dar realitatea e alta. Orice relatie sociala se atrofiaza daca nu e intretinuta si asta nu se face la telefon sau la distanta... Q.E.D. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Tue Jan 13, 2004 10:42 am Post subject: |
|
|
iubire la distanta.. exista.. dar nu tine .. si doare ca dracu
cel mai naspa e sa ajungi sa iubesti si sa se termine tot din prea multa iubire.. pentru k.. e distanta asta infecta
nu va doresc sa experimentati asa ceva pt k mai mult doare decat face bine
plus ca.. sunt f putine cazurile care reusesc sa treaca peste pb.. in special peste sex.. care .. nu e el concludent in relatia.. dar cand nu e.. distruge cam tot in jur...
deci.. iubire iubire.. dar ochii care nu se vad.. devin neincrezatori si gelosi.. si invidiosi pe tot ce e in jurul celuilalt.. si.. pana la urma.. se uita fortat  _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
rainy membru

|
Posted: Tue Jan 13, 2004 9:00 pm Post subject: |
|
|
Andrei Cioaca wrote: | Biologic nu prea se poate... stii tu, faci cancer...  |
Really?
Andrei Cioaca wrote: | Si eu pe vremuri am crezut asa dar am realizat cu timpul ca nu e mare scofala si am luat masuri sa fim impreuna, astfel apare "crestere" al indicatorului de relatie... statul la distanta nu are valoare...... |
Ok. Sa o luam altfel. Iubesti mult pe cineva. Poti fi casatorit, logodit etc, oricum, ma refer la o relatie serioasa. Ti se ofera oportunitatea de-a avea un job bun in strainatate, pentru un timp limitat, dar destul de lung. Pleci sau nu? Cred ca da. Sa inteleg ca asta presupune ruptura relatiei? Sau se "atrofiaza"?
Andrei Cioaca wrote: | Nu poti niciodata sa nu ai griji, ai viata, munca, colegii de servici... e imposibil sa faci ceva de durata... decit poate in cazuri mai putin normale... au reusit unii pe internet ani de zile dar, daca te pui in pielea lor si te gandesti... cati ani au trecut degeaba ?
Omu are viata limitata... merita traita... |
Am dat un exemplu concret cand am vorbit despre griji...probleme pe care ti le pui doar in acest caz, nu am abordat greutatile pe care le intampinam cotidian.
Da, viata merita traita. Implica si responsabilitate si seriozitate.
Cred ca intrebarea era mai profunda...nu se referea la dragoatea pe internet. _________________ "Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras" - Emil Cioran/Silogismele amaraciunii |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Thu Jan 15, 2004 11:46 pm Post subject: |
|
|
Nici eu nu cred ca se referea la dragostea pe internet. Si ai dreptate, rainy, in privinta grijilor. Atunci cand esti aproape de persoana iubita ... o vezi, iti dai seama cat de grav e, cat de rau se simte, pe cand atunci cand e departe ... e destul sa iti spuna ca nu se simte prea bine, ca ii e rau, si incepi sa iti faci griji, sa te intrebi cat de rau se simte. Ai vrea sa poti sa fi acolo ... sa o ingrijesti ...
rainy a dat un exemplu, unul concret dar sunt multe de genul asta. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
Remember only what was written. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 2:21 pm Post subject: |
|
|
inca unul concret iti dau eu,
Interesul!
Daca unuia din parteneri i s-a dat o valoare financiara, atunci sigur poate deveni o reusita!
barbatii in general nu sunt cei mai indicati postului de fidel!  |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 3:01 pm Post subject: |
|
|
Subiectul este Iubire la distanta nu doar relatie la distanta, marius. Asa ca nu ii vad locul interesului. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 3:08 pm Post subject: |
|
|
iubirea din interes poate sa se manifeste si de la distanta, hit, tot iubire la distanta e, si mai ales cand individul vizat nu realizeaza!
Cand se iubeste din interes, sigur distanta nu se mai masoara in metri!  |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 3:36 pm Post subject: |
|
|
Marius, se pare ca nu m-am facut inteles. Daca a intervenit interesul, unde e iubirea ?! "Iubirea din interes" cum ii spui tu nu este iubire, este cu totul altceva. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 3:38 pm Post subject: |
|
|
se pare ca nici eu !
am zis: si mai ales cand individul vizat nu realizeaza! _________________ Ne-am mutat la Cafenea
Vino si tu!  |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 3:45 pm Post subject: |
|
|
Iubirea este bilaterala, nu unilaterala. Interesul este altceva, sa te prefaci ... samd.
Marius, aici vorbesc de iubire, nu de relatie. O relatie poate fi bazata pe interes, iubirea nu. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 3:51 pm Post subject: |
|
|
mey,
tu te prefaci ca iubesti incat ea sa creada asta! cum numeste ea relatia?
de unde stii ca te minte din moment ce relatia se pastreaza?
Crezi ca esti iubit, si doar atat pana la proba contrarie! _________________ Ne-am mutat la Cafenea
Vino si tu!  |
|
Back to top |
|
 |
micul_taoist membru

|
Posted: Wed Jan 28, 2004 12:38 pm Post subject: |
|
|
iubirea la distanta. da, atunci cand nu pui conditii. altfel, cred ca revin la expresia "frectie la picior de lemn" _________________ www.tao.ro |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Wed Jan 28, 2004 10:42 pm Post subject: |
|
|
uhm...iubire la distanta cred ca nu rezista mult..ochii care nu se vad se uita,deci..hitman,o relatie la distanta e perfect echivalenta cu o iubire la distanta ,numai relatia sa fie imbalsamata cu iubire..nuj daca ma intelegi,da io asa cred... acuma depinde de relatia asta la distanta intre doi indragostiti..nu cred ca poate exista mult timp..devine o obijnuinta si o lipsa de interes asupra celuilalt..
dar daca exista o iubire din aceea disperata si inflacarata,cred ca ceva timp mai ia in comparatie cu ce am scris mai sus..cred io!
io nu am rezistat decat doo saptamani si atat...deocamdata
(poate o sa mi se intample si mie una ca asta sa il iubesc pe unul nebunejte si sa fim nevoiti sa stam departe unul de celalalt..ce urat ar fi,ingrozitor..sper sa trec peste..) _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
vrajitorea16 membru

|
Posted: Fri Feb 20, 2004 7:45 am Post subject: |
|
|
Iubire la distanta... se zice ca ochii care nu se vad se uita si cred ca asa si e. Relatia dureaza( cu chin si nervi, tortura , ganduri negre) daca ei au ocazia sa se vada din cand in cand, telefon toata ziua, net. Cel putin la mine asa e acum.Nu stiu cat va dura..deocamdata de 9 luni timpul la noi se masoara intre vizite, ce e intre ele nu conteaza.E frumos dar doare ca nu e la mine... _________________ Persoanele care ne iubesc niciodata nu ne parasesc |
|
Back to top |
|
 |
unu junior

|
Posted: Tue Feb 24, 2004 3:28 am Post subject: |
|
|
Prietenul meu actual nu e din oras cu mine dar locuim impreuna. Pana ne-am vazut prima oara a durat vreo 3 - 4 luni.
A plecat acasa, a venit iar si tot asa. Avea facultatea in alta parte si trebuia sa plece la studii. Cand pleca simteam ca se rupe pamantu-n doua. Ziceai ca-s altcineva. Nu ne-am inselat niciodata si asta stiu sigur pentru ca il cunosc destul de bine oricat ar pune altii la indoiala acest lucru si nu e vorba ca iubirea-i oarba ca totusi sunt constient de orice situatie.
In curand vom face 2 ani impreuna si acum sta cu mine, dar cand ma gandesc ca peste catva timp se va duce acasa la el sa o mai vada pe maica-sa deja mi se inmoaie picioarele chit ca e o saptamana.
Oricum eu zic ca iubirea se poate la distanta daca ambele persoane sunt serioase si vor cu adevarat ca acea iubire sa existe. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |