View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TYGER membru

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 9:31 pm Post subject: |
|
|
ba stiu sa fac.. dar nu-mi place mie cum le tai.. si parca nu-i asa buna ca cea facuta de altcineva  _________________ Be U ... Be CoOl ... Be YourSelf... Be a ... TYGER |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
asta asa e , si mie mi se pare la fel .. e mai buna facuta de altcineva .. a mea parca n-are ceva .. avem si noi ceva in comun  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
mib membru

|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:06 pm Post subject: Cea mai buna leguma e carnea |
|
|
Am observat ca la femei e o chestie generala , mincarea facuta de altzii e mai buna. La barbatzi e invers, cea mai buna e cea facuta de ei chiar daca uneori e groaznica. Mie in general imi ies destul de bine dar cam 50% e improvizatzie.
Noi, adica eu, sotzia mea si prieteni nostri avem obiceiul sa ne intilnim cam o data pe saptamina si sa facem haleala si sa bem o bere si sa ne uitam la un film bun. Haleala o facem noi baietzii ca na, sa se simta fetele bine.
Ce va pot recomanda sunt Lasagnele dar avetzi grija ca ingrasa, ultima oara am facut crevetzi in sos de vin alb, o minunatzie daca va plac fructele de mare. O alta idee sunt clatitele cu ciuperci la cuptor .
Lasagnele daca vretzi sa le facetzi mai repede si sa nu fie prea grase va sfatuiesc sa folositzi carne de porc(ule) din conserva. Ca si desert mai ales ca e sezon, salatele de fructe cu inghetzata sunt ideale. Putetzi incerca si un amalgam de de fructe de sezon fierte putzin si cu gelatina puse la frigider si servite reci.
In caz ca v-am trezit poftele astept idei de la voi  |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
asa trebuie tratate femeile macar 1 zi pe sapatamana !
la cat mai multe retete originale !  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
mib membru

|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:40 pm Post subject: |
|
|
O reteta interesanta de sezon care am vazut-o recent si e foarte simpla. Se ia o lubenitza, i se face un dop si se toarna in ea pe parcursul a 2 zile aprox 1/2 l vodca. Cred ca ar fi faina daca s-ar tzine la frigider intre timp. |
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Tue Aug 02, 2005 9:38 am Post subject: |
|
|
Lubenita e pepene, nu? |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Aug 02, 2005 11:28 pm Post subject: |
|
|
Da, e pepene rosu  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 8:59 am Post subject: |
|
|
si mie imi plac mancarurile condimentate
cel putin o data pe saptaman mananc mancare indiana
si sotzul meu face o mancare tzuutziiii  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:32 pm Post subject: |
|
|
.....gratare facute cu vin roshu cu garnituri cat mai sofisticate .....asta da viata ..... ......si cartofi prajitzi ....dar nu mai pap k fac burtica  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:25 pm Post subject: |
|
|
Despre cremvursti cu ton v-am povestit, nu?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:25 am Post subject: |
|
|
cremvusti cu ton ???????
nu am prins a citi zi cum ce unde ?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
Cremvursti cu TON :
-10 cremvursti
-2 conserve cu ton in suc propriu
-cascaval (eu folosesc dinala elvetian cu gauri mari -swiss cheese- dar orice cascaval merge )
-un sos de tomate mai picant (un ketchup mai bunicel)
Se iau vreo 10 bucati si se tai bucatele potrivite. Se prajesc in ulei de masline asa, dupa ochi, pana se rumenesc putin.
Tonul se zdrobeste si se pune peste, amestecand.
Apoi se rade o farfurioara de cascaval, astfel incat asa topit sa acopere bine cremvurstii cu ton.
La final se pune sosul de tomate si yuummm  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:40 pm Post subject: |
|
|
interesant ....trebuie incercat ......ink nu am auzit de asa ceva ....  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 11:52 pm Post subject: |
|
|
interesanta mancare ... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 8:57 pm Post subject: |
|
|
Ingrediente:
ulei de floarea soarelui presat la rece, ceapa, usturoi, p**a de rosii, ardei gras, dovlecel, frunze proaspete de busuioc si rozmarin, sare, piper
Mod de preparare
Toate legumele se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa, apoi se adauga cateii de usturoi. Cind totul s-a aurit, se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce ultimele doua componente se inmoaie, se adauga si p**a de rosii si se fierbe la foc mic pina cind amestecul scade. Inainte de a stinge focul, se adauga frunzele, sarea si piperul (dupa gust). Se lasa putin sa se raceasca, apoi se mixeaza lejer, fara sa se toace complet legumele. Sosul se poate pastra si la congelator.
sos pentru spaghete .....zuper bun  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |