View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:08 am Post subject: |
|
|
Mi-e imi plaxw partida chash si Liquid cocaine  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
white russian ........super bunnn ! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:50 am Post subject: |
|
|
desi nu ma pasioneaza bauturile ce contin alcool........imi plac urmatoarele :acapulco2,manhattan,selva line
 |
|
Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Wed Nov 16, 2005 11:40 pm Post subject: |
|
|
irish coffe.ponche cu cola si malibu cu fanta de portocale sunt preferatele mele.  _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
 |
mary_just_me gold member

|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:17 am Post subject: |
|
|
-uri hmmm never tried
dar imi place Bailey's cream
yummy yummy  _________________ I love life! |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Jan 27, 2006 5:10 pm Post subject: |
|
|
N-ai gusturi rele, Mary. Si mie imi place Bailey's cream. Dar imi place si gin-tonicul ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
ImShEaTu junior

Joined: 13 Apr 2006 Posts: 15 Location: Somewhere in Bucharest
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:08 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | caippirinia-lime, zahar, gheatza shi tequila
-se pun felii de lime (vreo 3-4) cu zahar(2 linguri de supa sau depinde de gustul fiecaruia) shi se zdrobesc in pahar dupa care se amesteca cu tequila shi se pune ghiatza zdrobita peste .  |
Bautura se numeste: Caipirinha
Ce`i cu cele 2 linguri de " supa " ?! se foloseste zahar precum ai zis, dar zahar brun. iar dupa ce se amesteca, nu se toarna Tequila, se toarna Cachaca...este o bautura braziliana. Ai pute sa zici bautura nationala braziliana....este printre cele mai cunoscute de la ei..cum este Mezcalul si Tequila in Mexic. _________________ Same old me |
|
Back to top |
|
 |
ImShEaTu junior

|
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:18 pm Post subject: |
|
|
LAZIALE wrote: | salut,
deja imi ploua in gura cand ma gandesc...eu sunt nebun dupa un coktail ...no name....preparat de mine....150ml de jackdaniel's + 2 degete de santal de rodi + 4 cuburi de gheata....e ceva absolut fascinant...nu gasesc cuvinte...dupa al treilea deja creste adrenalina
e ceva similar cu redbull jack...dar avantajul e ca nu o iei razna si poti bea linistit 3 sau 4 ...incercati si nu veti regreta  |
Daca-i mai adaugi Marie Brizard ( lichior de pere ) si scoti un destul de cunoscut: Canabis.  _________________ Same old me |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Apr 22, 2006 4:43 pm Post subject: |
|
|
nu am facut niciodata acasa la mine , poate am sa incerc si io o data  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
ImShEaTu junior

|
Posted: Sat Apr 22, 2006 4:46 pm Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | nu am facut niciodata acasa la mine , poate am sa incerc si io o data  |
Nici eu acasa...doar la munca ...oricum, e misto sa stii sa-ti faci _________________ Same old me |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 6:48 am Post subject: |
|
|
...pai atunci mai da-ne shi noua nestiutorilor niste idei  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
ImShEaTu junior

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 2:26 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | ...pai atunci mai da-ne shi noua nestiutorilor niste idei  |
pai spuneti-mi ce-ati vrea sa faceti..ce ..alcoolice/nonalcoolice.... ce vreti voi:P Veniti la Cuba si va fac eu  _________________ Same old me |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 5:25 pm Post subject: |
|
|
ok .. te sun cand ajung  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
ImShEaTu junior

|
Posted: Thu Apr 27, 2006 9:11 pm Post subject: |
|
|
ok. t astept  _________________ Same old me |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Apr 28, 2006 5:56 am Post subject: |
|
|
Cuba ca tara e mai aprope de mine decat Cuba ca bar(club/restaurant).... dar nu se stie niciodata.
P.S. Caipirinha se face shi cu zahar alb, am spus linguri de supa pentru ca linguritele pentru ceai sunt prea mici shi pentru ca nu imi place prea acra sau amara cum ii mai zice de la lime, se poate folosi shi tequila de asemenea s-a folosit shi Lillet (un vin aperitif din FR) nu este o regula ce folosesti.... stii cum se zice 1000 de tari , 1000 de obiceiuri Am baut asta, facuta cu diferite bauturi, tequila shi Lillet fiind doar doua dintre ele.
Nici cum zici tu nu e rau, suna mai professional  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|